Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 462.

• Παράθεση από MIUI_ART: “Προφανώς αύριο, όλοι οι κάτοχοι XIAOMI συσκευών θα δούν με έκπληξη πως σχεδόν τα πάντα θα έχουν διορθωθεί και όλες οι συσκευές πλέον θα είναι συγχρονισμένες όσον αφορά την μετάφραση. Και φυσικά οι κάτοχοι των Hongmi/Red Rice θα έχουν την τιμητική τους. Επειδή πλέον θα περάσουμε στο δεύτερο στάδιο της Ελληνικής ROM, η νέα version θα είναι η GTV_2.0. Με το που θα τελειώσει η μετάφραση θα έρθει η σειρά με τα καλούδια όπως TWRP Recovery + Root στις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ROMs για το Hongm…

• Παράθεση από Shadow: “Ναι με την μαμά εφαρμογή. Έκδοση την ελληνική που παλεύουν τα παιδιά να φτιάξουν. Όταν είναι να το στείλεις επιλέγεις σιμ 1 ή 2.” Τα παιδια μετάφραση την 13 κανουν αν έχω καταλαβει καλα...εχουν ξεκινησει και δικια τους;γιατι ειχαν πει οτι θα αργήσουν λιγο για την δικια τους.. Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από Shadow: “160 χαρακτήρες” Με την μαμα εφαρμογη 160 χαρακτήρες; ποια εκδοση εχεις;κεφαλαια μονο;κατι αλλο,μπορουμε να δηλωσουμε πια σιμ θελουμε μονο για μυνηματα; π.χ την σημ 1 να στελνει μονο μυνηματα; Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RED RICE (προγραμματάκια)

shinig - - Hongmi (HM2013023)

Μήνυμα

Τα ποιο πολλα παιδια εχουν βαλει go sms play.google.com/store/apps/details?id=com.jb.gosms που δουλευει και με τις 2 σιμ τωρα για το μαμα υπαρχουν καποιες λυσεις αλλα εμενα προσοπικα δεν μου εχουν πετυχει...

• Παράθεση από cy67: “Παράθεση από MADKiller7: “cy67,μήπως έχεις αλλάξει μέγεθος γραμματοσειράς,επειδή έχουμε τη ίδια συσκευή απ ότι βλέπω στο προφίλ και χωράνε κανονικά τα γράμματα. Κάποιος άλλος με RedRice (hongmi) μπορεί να το κοιτάξει?” Απο που που αλλάζω τις γραμματοσειρές . Ποια έχεις εσύ φιλε μου για να τεσταρω και να σου πω? σε ευχαριστω” Απο οθονη-μεγεθος γραμματοσειρας και επιλεγεις το μεγεθος..

• Χρηστες red rice

Μήνυμα

Παράθεση από Shadow: “την ρομ την βρήκα και την κατέβασα αλλά recovery δεν εχω βρει ακόμα. Θα τα περάσω όλα για να είμαι σίγουρος. livechat δεν εχει το forum ή εγώ δεν το βλέπω;” Recovery εχει εδω [HONGMI/REDMI][Finally] TWRP 2.5 and Ultimate MIUI - Redmi 1/1S/Note - MIUI Official Community επιλεγεις Wcdma

• RED RICE (προγραμματάκια)

Μήνυμα

Για Gps πολύ καλο ειναι το tomtom Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απ: Χρηστες red rice

Μήνυμα

Παράθεση από Shadow: “έχω την ίδια θήκη αλλά μπαίνει απέξω απο το κάλυμα μπαταρίας δεν το βγάζεις όπως σε αυτή που μου έστειλες!” Σε λιγες μερες πιστευω να την εχω στα χερια μου οποτε θα δω αν ειναι kinder εκπληξη η αυτη που δειχνει.. Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Χρηστες red rice

Μήνυμα

Κοιτα για τον αν ειναι καλο η οχι ειναι στον καθενα..ας πουμε εγω στο 967s ειχα στανταρ + θηκη..τωρα σε αυτο μιας και εχει και γοριλα στην οθονη απλα θα βαλω θηκη και ειμαι οκ πιστευω...η θηκη ειναι αυτη και ποιανει στο τηλεφωνο δηλαδη αντικαθιστα το καπακι τις μπαταριας τσεκαρε: Original Leather +Plastic Flip battery cover case for xiaomi Hongmi Red rice Millet mobile phone shell -in Phone Bags & Cases from Electronics on Aliexpress.com

• Χρηστες red rice

Μήνυμα

Ειχα παρει τις αυθεντικες ζελατινες της xiaomi..καλες ειναι αλλα διαβασα και οτι οι tempered ειναι πολυ καλες. παντως εγω τις εχω βγάλει και περιμενω να ερθει μια θηκη battery flip cover απο aliexpress αν θες σου δινω λινκ. Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από cas21: “Ερωτηση:(χαζη ερωτηση? ) οι roms θα ειναι με root? Και ειδικα για ρυζι η 13 επειδη ειχε αρκετα bugs ειναι πειραγμενη?” Προς το παρόν μόνο STABLE = Χωρίς ROOT. Μόλις όμως φέρουμε στα ίσια το σύνολο της μετάφρασης, τότε θα φτιάξουμε δική μας Rooted ROM με δικά μας apks...” Αρα θα περιμενω την δικια σας ρομ!εγω ειμαι με 4.2.14 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος, θα μπορω να περασω την μεταφραση?γιατι η 13 εχει πολλα bugs.θα δουλεψετε πανω στην 13 η θα δημιουρ…

• Gps Fix για Hongmi

shinig - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Για οσους εχουν καποιο θεμα με το Gps του Hongmi π.χ χανει σημα η αργη να κλειδωση αυτος ειναι ενας τροπος για το σεταρουμε 1)Κατεβαστε το play.google.com/store/apps/details?id=com.chxdev.mtgps και κατεβαστε τα epo files και ακολουθηστε τα βηματα που λεει(απλα μας γλυτωνει απο την χειροκινητη διαδικασια που διαρκει παραπανω) 2)Κατεβαστε το play.google.com/store/apps/details?id=com.chartcross.gpstest και κλειδωστε δορυφορους..μολις γινει αυτο καντε μια επανεκκινηση τηλεφωνου 3)Κατεβααστε το play.…

• Παντως η mediatek θα δωσει κωδικα για 4.4 τελη απριλη ειπε!οποτε ειναι στο χερι της xiaomi το τι θα κανει...επισης εχω κανει like στην σελιδα στο fb αλλα μεταλλιο δεν εχω παρει!

• Χρηστες red rice

Μήνυμα

Και εγω κάτοχος απο των Γενάρη... τρομερό εργαλείο μονο η mtk μας τα χαλάει με τα source τον kernel της.. αλλα τελη Απρίλη θα δώσει για 4.4 ειδωμεν! Sent from my 2013023 using Tapatalk

• Καλημέρα!Μπράβο στα παιδιά για την τεράστια δουλειά που κάνουν!!Αυτή η ρομ θα βγει και για το Hongmi?η μονο για συσκευές που δίνουν καθε εβδομάδα αναβάθμιση? Sent from my 2013023 using Tapatalk

• Πολυ απλα χρυσες δουλειες!!αλλα απο τιμες?θα ειναι ιδιες η κατι παραπανω λογο φπα?παντως μεγαλο μπραβο στην merimobiles!!!

• Καλημερα!! +1 και απο εμενα!!

• επειδη ειδα οτι η 5.0 εκδοση ελυσε πολλα προβληματα απο την 4.0 αλλα δεν εχει multilanguage και εχω παραγγειλη ηδη ρουτ και multi να ειναι τα κινητα(2) να περιμενω την 5 σε multi η να τα κανω αγγλο/κινεζικα?το θεμα ειναι οτι στο ενα θελω να εχει οπωσδηποτε ελληνικα επειδη θα παει σε ανθρωπο καποιας ηλικιας..

• Xiaomi Red Rice (Hongmi) review

Μήνυμα

ουτε και το red rice ετσι?γιατι σε ενα review ελεγε οτι ειναι ισο η λιγο πιο κατω απο 2 και τρελαθηκα!!απλα μου φανηκε περιεργο γιατι φοραει τον mtk και συνηθως αυτοι εχουν μεχρι 0,77 εως 0,80..η δεν παιζει ρολο η cpu?

• Xiaomi Red Rice (Hongmi) review

Μήνυμα

Παράθεση από SAXOGUS: “Εχω δοκιμάσει διάφορα HF όμως ο ήχος ειναι από πολυ φτωχός εως και δεν με ακούνε” Μια ερωτηση επειδη σε λιγο καιρο θα ειμαι κατοχος του κινητου θα ηθελα να ρωτησω το sar value ποιο ειναι?γιατι αμα ειναι 2w/kg θα γινω ποπ κορν!!