Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 462.

• Έχεις δει κάποιο θέμα με τα καλώδια της blitzwolf??

• Παράθεση από shinig: “Καλημέρα!!Πηρα ενα καλώδιο blitzwolf BW-TC14 USB TYPE-C για το qc φορτιστή του mi8 και θελω να δω αν ειναι συμβατό και δεν εχει θέμα...Ειδα ενα βίντεο στο YouTube και δείχνει της συμβατότητες του καλωδίου σε qc 3.0 και σε ποια voltages δουλεύει..Ο φορτιστής εχει επανω 5v 2.5A/9v 2A/12v 1.5amp και το παιδι που έκανε το τεστ λεει τα υποστηριζόμενα voltages ειναι 4-6.5v επειδή δεν το καταλαβαίνω είναι οκ? Εδω ειναι το βίντεο με το καλώδιο! ” Εχει κάποιος άποψη? Καλημέρα!! Παρά…

• Καλημέρα!!Πηρα ενα καλώδιο blitzwolf BW-TC14 USB TYPE-C για το qc φορτιστή του mi8 και θελω να δω αν ειναι συμβατό και δεν εχει θέμα...Ειδα ενα βίντεο στο YouTube και δείχνει της συμβατότητες του καλωδίου σε qc 3.0 και σε ποια voltages δουλεύει..Ο φορτιστής εχει επανω 5v 2.5A/9v 2A/12v 1.5amp και το παιδι που έκανε το τεστ λεει τα υποστηριζόμενα voltages ειναι 4-6.5v επειδή δεν το καταλαβαίνω είναι οκ? Εδω ειναι το βίντεο με το καλώδιο!

• MI 8 Προστατευτικα

shinig - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από Deadcpu: “Το προστατευτικο της κάμερας το έχετε δοκιμάσει με flash? Γιατι ίσως να αντανακλά στην κάμερα. ” Δεν το καταλαβαίνω αλλα δεν νομιζω αυτα συγκεκριμένα να αντανακλά γιατι δεν πιάνει πανω στον φακο μονο γύρω γύρω!! Ετσι νομίζω βέβαια..

• MI 8 Προστατευτικα

shinig - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Λοιπόν ηρθε και σε εμένα μετα απο πολύ καιρό το προστατευτικό γισ την κάμερα πίσω!!Πολυ καλο μουρατο αλλα προστατεύει?? Επίσης η κόλλα που αν ποτέ το αφαιρέσουμε αφήνει λεκε η βγαίνει εύκολα?? Παντως ειναι πολύ όμορφο!!

• Τωρα βρήκαν που αναβαθμίζεται σε 6.3?

• Απ οτι κατάλαβα πρέπει για αρχή να έβαλαν το κουμπί και μετα θα προσθέσουν και την λήψη!!!

• Αυτό για τις ειδοποιήσεις οτι θα μένουν και δεν θσ εξαφανίζονται ειναι για ολα τα μοντέλα η για συγκεκριμένα? Επίσης το Game Turbo 2.0 έχει μπει η το περιμένουμε??Αντε να δωσει και dc dimming σε ολα τα μοντέλα με AMOLED!! Πάντως η μπαταρία έχει διορθωθεί!

• Μια χαρα ειναι αλλα θέλει λιγο δουλειά ακόμα!! Πιστεύω σε κανα μηνα θα ειναι ακομα πιο καλή για καθημερινή χρήση!!

• Παράθεση από papaflessas: “Παράθεση από geozn8: “Παράθεση από papaflessas: “Παράθεση από shinig: “Παράθεση από GeorgeHtz: “μπορεις να τραβηξεις κανονικη φωτογραφια με κλειστο το hdr ? ” Φιλε μου οχι έχεις δίκιο!! κολλάει το κουμπι και δεν γίνεται τίποτα!!και στην 19 γίνεται αυτό? ” το ίδιο γίνεται και στου san1ty παιδεια ” Παιδιά το ίδιο γίνεται και σε μένα στο mi8 pro με την τελευταία του xtrme !! Περίεργο ... ” Βάλε το hdr το απλό τραβάει πολύ γρήγορα Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας T…

• Παράθεση από foxy4270: “ποια gcam εχεις> ” MGC_6.1.021_xcam_5_beta20.apk με το xml που προείπα. Ξέρεις γιατι το κάνει αυτό?οταν βγάζω το hdr+ και παταω το κουμπί για φωτο δεν κάνει τίποτα και αν το πατήσω πολλές φορές γκριζαρει και δεν κάνει τίποτα!Καπου διάβασα οτι θελει να υπάρχει λειτουργία AUX για το οπτικό ζουμ κάνω λάθος?

• Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από shinig: “Παράθεση από GeorgeHtz: “Παράθεση από shinig: “Πέρασα την xtreme 20 με το xml του johnyman λογο του οτι μου φαίνονται τα χρώματα πιο φυσικά.. αυτό που θέλω να ρωτήσω ειναι πως κάνουμε το οπτικό ζουμ? υπάρχει κάποια ρύθμιση? ” μπορεις να τραβηξεις κανονικη φωτογραφια με κλειστο το hdr ? ” Φιλε μου οχι έχεις δίκιο!! κολλάει το κουμπι και δεν γίνεται τίποτα!!και στην 19 γίνεται αυτό? ” καποια ρυθμιση εχεις λαθος ” Το xml του johnyman εχω τι να εχω κάνει…

• Παράθεση από GeorgeHtz: “Παράθεση από shinig: “Πέρασα την xtreme 20 με το xml του johnyman λογο του οτι μου φαίνονται τα χρώματα πιο φυσικά.. αυτό που θέλω να ρωτήσω ειναι πως κάνουμε το οπτικό ζουμ? υπάρχει κάποια ρύθμιση? ” μπορεις να τραβηξεις κανονικη φωτογραφια με κλειστο το hdr ? ” Φιλε μου οχι έχεις δίκιο!! κολλάει το κουμπι και δεν γίνεται τίποτα!!και στην 19 γίνεται αυτό?

• Πέρασα την xtreme 20 με το xml του johnyman λογο του οτι μου φαίνονται τα χρώματα πιο φυσικά.. αυτό που θέλω να ρωτήσω ειναι πως κάνουμε το οπτικό ζουμ? υπάρχει κάποια ρύθμιση?

• Παράθεση από foxy4270: “το ois ειναι Hardware Και δουλευει παντα...και φωτο και βιντεο. το eis ειναι software και δουλευει μονο σε βιντεο ” Αρα για να καταλάβω γιατι στο θέμα αυτο δεν εχω γνώση το ois δουλεύει πάντα ο,τι και να γίνει και το eis μόνο βίντεο οπως είπες.Εμας το Ois δεν μας ενδιαφέρει περισσότερο?ειναι καλύτερο απο το eis έτσι δεν είναι?η υπάρχει κατι που μου διαφεύγει?? Πάντως απο όσο θυμάμαι η xiaomi έλεγε ότι το ois δεν δουλεύει σε 4k/30fps πρην βγει η αναβάθμιση για 60fps. Τελικ…

• Παράθεση από spideman3: “Καλημέρα, χρόνια πολλά. Εδώ η bug report για το 4k στα 60fps που δεν λειτουργεί η σταθερότητα εικόνας. Stabilization not working for 1080p 60 fps video recording - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Και για το 1080/60fps λεει για το EIS αλλα το OIS δουλεύει σε 1080/60fps?

• Καλημέρα και Χρόνια πολλά!!Ειδα σήμερα το πρωί με την τσίμπλα στο μάτι στο φορουμ της miui ενα νήμα το οποία έλεγε οτι δεν δουλεύει το EIS στην καταγραφή βίντεο σε ανάλυση 1080/60fps,ενω σε 1080/30fps δουλεύει!! Έθεσα και εκει το ερώτημα αυτο ,αν δουλεύει το OIS που εχει το κινητό μας και στις 2 αναλυσης?? Ακόμα ειναι υπο συζήτηση βέβαια,εχει παρατηρηση κάποιος κατι τέτοιο?Αν χρειάζεται να μεταφερθεί το μύνημα και ειναι λάθος να γίνει μετακίνηση!! Καλημέρα και πάλι!! Να διαγράφει το μύνημα δεν ε…

• Παράθεση από scorpio3: “Παράθεση από shinig: “Στην σημερινή dev πλέον εχει και για Viber ειδοποιήσεις στην AOD!! Νωρίς ειναι βέβαια αλλα βλεπω λίγο πιο καλη μπαταρία σε mi8! (xiaomi.eu dev) ” την θεωρείς καλύτερη απο την ελληνική xtrv? ” Σόρρυ για το διπλό-τριπλο ποστ αλλα ο ΟΤΕ εχει πολλες αποσύνδεσης τωρα τελευταία!!Δεν θα το έλεγα γιατι και οι xtrv σε xiaomi.eu βασίζονται και εχουν και έξτρα σκριπτ που βοηθούν την ρομ!

• Στην σημερινή dev πλέον εχει και για Viber ειδοποιήσεις στην AOD!! Νωρίς ειναι βέβαια αλλα βλεπω λίγο πιο καλη μπαταρία σε mi8! (xiaomi.eu dev)

• Στην σημερινή dev πλέον εχει και για Viber ειδοποιήσεις στην AOD!! Νωρίς ειναι βέβαια αλλα βλεπω λίγο πιο καλη μπαταρία σε mi8! (xiaomi.eu dev)