Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 462.

• @papaflessas απο θεμα απόκρισης πως πάει το γυαλί??διαβασα αρνητικά για αυτο ρωτάω στειλε αν μπορείς απο που το πηρες η εστω μια φωτο την συσκευασία γιατί θα ανέβει αύριο φίλος και ειναι μια ευκαιρία να το αποκτήσω

• Ωραίο θα ειναι το dc αλλα κατσε να δούμε πως θα παει στο miui skin και πως θα το παλέψουν!! @papaflessas ωραία μολις το βρω σε λιγο πιο χαμηλή τιμη το πήρα άμεσα!! Γενικά εχει κάποιος εικόνα για type-c ακουστικά? κάποια εταιρεία να προτείνει?να διαχειρίζεται και κλήσης?εχω δει bleudio και κάποιες άλλες αλλα δεν ξερω εχει κάποιος κάποια ιδέα? (καλα @papaflessas εχεις κανει πολυ καλη δουλεια με το τζαμακι εκατσε τελεια!!!)

• Παράθεση από papaflessas: “Παράθεση από shinig: “Καλησπέρα!!θα ήθελα μια απάντηση απ όσα παιδιά χρησιμοποιούν θηκη Spigen original με γυαλί nillkin cp+ 3D? οταν εφαρμόζει η θηξη σηκώνει το γυαλί?η πρέπει να ταιριάξει με το αντίστοιχο της Spigen?Με ενα no name full frame που εχω το σηκώνει και κανει κενα.. ρωτώ για να προβώ αν ειναι σε αγορά αναγκαστικά γυαλιου Spigen (15€ το άτιμο!) ” καλησπέρα , σήμερα παρέλαβα την θήκη μόνο καλά λογία μπορώ να πω είναι πολύ καλά με τζαμακι spigen ταιριάζει απο…

• Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!Θα ήθελα μια ερώτηση να κανω..εχω την 9.3.14 pie dev και ειμαι ρουταρισμενος με magisk root 18.1.Το θεμα ειναι οτι οταν παω να μεταφερω κατι πχ εναν ηχο να τον κανω ηχο συστήματος ο ρουτ εξπλορερ δεν με αφήνει να τον τοποθετησω στον φακελο system/media/audio/notifications με τίποτα!!Το κουμπι που εχει και γίνεται απο m/w σε m/o δεν αλλάζει για την καμία σε m/o..Εχουν κλειδώσει κατι στην Pie?Και το αλλο παράξενο είναι οταν βαζω μια εφαρμογή root π.χ. root explorer να α…

• Παράθεση από papaflessas: “Παράθεση από shinig: “Καλησπέρα!!θα ήθελα μια απάντηση απ όσα παιδιά χρησιμοποιούν θηκη Spigen original με γυαλί nillkin cp+ 3D? οταν εφαρμόζει η θηξη σηκώνει το γυαλί?η πρέπει να ταιριάξει με το αντίστοιχο της Spigen?Με ενα no name full frame που εχω το σηκώνει και κανει κενα.. ρωτώ για να προβώ αν ειναι σε αγορά αναγκαστικά γυαλιου Spigen (15€ το άτιμο!) ” καλημερα φιλε μου εγω φοραω spigen γυαλι ειναι πολυ ποιοτικό επίσης αφήνει γυρο γυρο ενα περιθωριο ακάλυπτο και …

• Παράθεση από Deadcpu: “Παράθεση από shinig: “Καλησπέρα!!θα ήθελα μια απάντηση απ όσα παιδιά χρησιμοποιούν θηκη Spigen original με γυαλί nillkin cp+ 3D? οταν εφαρμόζει η θηξη σηκώνει το γυαλί?η πρέπει να ταιριάξει με το αντίστοιχο της Spigen?Με ενα no name full frame που εχω το σηκώνει και κανει κενα.. ρωτώ για να προβώ αν ειναι σε αγορά αναγκαστικά γυαλιου Spigen (15€ το άτιμο!) ” Είχα κι εγω φουλ γυαλι (με μαυρα περιθωρια) και η spigen rugged armor μου το ξεκόλλαγε.Ήθελα να κρατήσω τη spigen οπ…

• Καλησπέρα!!θα ήθελα μια απάντηση απ όσα παιδιά χρησιμοποιούν θηκη Spigen original με γυαλί nillkin cp+ 3D? οταν εφαρμόζει η θηξη σηκώνει το γυαλί?η πρέπει να ταιριάξει με το αντίστοιχο της Spigen?Με ενα no name full frame που εχω το σηκώνει και κανει κενα.. ρωτώ για να προβώ αν ειναι σε αγορά αναγκαστικά γυαλιου Spigen (15€ το άτιμο!)

• Τελικά βρήκαμε τρόπο πως μπορούμε να βρούμε αν δουλεύει το ois?σε 1080/60fps?λιγο που τράβηξα ειδα μεγάλη βελτίωση!!

• Το θέμα είναι πως μπορούμε να το δουμε σε xiaomi.eu?αυτην φοράω..αλλα σε 4k δεν εχω τραβήξει ποτέ τίποτα!!σε 1080p/60fps δουλεύει το Ois οσοι εχετε xtrv?

• Παραθέτω στιγμιότυπο οθόνης για την μπαταρία σε xiaomi.eu 9.2.21 ολοι μερα ακομα και τώρα με WiFi μόνο!Αυριο δοκιμη με 4g δεδομένα και bt με amazift.

• Παράθεση από pados1002: “Παιδια μήπως έχει θέμα η αναγνώριση προσώπου στο upadte και συγκεκριμένα το IR γτ δυσκολεύεται να ξεκλειδώσει ιδιαίτερα σε χαμηλό φωτισμό αλλά και δε βλέπω το χαρακτηριστικό λαμπάκι να ξυπνάει... ” Ναι εχει αναφερθεί απο κάποιους αλλοι το λύνουν με διαγραφή του προσώπου και ξανα σκαναρισμα και αλλοι συνεχίζουν να το έχουν

• Πάντως η μπαταρία κατι λέει xiaomi.eu 9.2.15 με περισσότερη χρήση σε wifi .Το Google play ειναι λόγο αναβάθμιση του Pubgforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61596/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61596/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61596/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61597/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61598/

• Αμέσως!!!Το πορτοκαλί βέλος είναι αυτο που έχω και θελω να γινει οπως στο πράσινο .οχι η διάταξη να αλλάξει αλλα το στυλ.Στην 10.2.2 global ήταν σαν στοκ Android μετα οταν πέρασα σε xiaomi.eu dev ήταν το κλασικό

• Κατι αλλο θελω να ρωτήσω πως μπορούμε να αλλάξουμε το στυλ των nav buttons και να τα κάνουμε οπως στην stable 10.2.2 που μοιάζουν με stock Android? υπάρχει ρύθμιση η επειδή ειναι dev ειναι αλλιώς ούτος η άλλως?

• Εγω πιστεύω πλεον με τον διαχωρισμό της redmi με την "μαμα" xiaomi δηλαδή δημιουργία ξεχωριστών ομάδων οπως έγινε με την poco να έχουμε ουσιαστικές και ποιο στοχευμένες αλλαγές λίγη υπομονή και θα δούμε.

• Εγω θελω να ρωτήσω κατι γιατί δεν το εχω καταλάβει..με τα frames τι παίζει? δηλαδή παραπάνω frames ποίο καλη ληψη οταν υπάρχει αντικείμενο σε κίνηση το βράδυ?και ποιο χαμηλά για στατική φώτο? Επίσης κατι αλλο που μου φαίνεται παράξενο η ισως είναι bug οταν βάζω τις κάμερες με τα διάφορα libs και πρην λίγο την beta 18 με τις ρυθμίσεις του john(πολυ ωραίες φωτο!!!) βλέπω οτι το flash ειναι ανενεργό μολις παταω αυτόματα πάντα ανάβει!! Μα πάντα!! ειναι γενικό bug η έτσι πρέπει να είναι? γιατί με ολα…

• Σήμερα δεν εχει το πρώιμο changelog της china dev??Δεν το βλεπω καν στο official miui site!!εχουμε καμιά ανάκληση?4g+ Ιταλία ε; εμείς εδω 4g και χαλαρά

• Καλημέρα!!Ολες η China based rom έχουν αυτο το τυπο ειδοποίησης και απ ότι λένε στην china dev rom της Παρασκευής μάλλον θα παίξει και φουλ dark mode!Αυτο που θελω να ρωτήσω ειναι πρώτον τελικά πήραμε την κάμερα απο mi mix 3?libs και τα σχετικά η όχι? πήραμε μονο την αργή ληψη 960fps και την λήψη νύχτας? Επίσης κατι που σίγουρα έχει συζητηθεί, στον ίδιο χώρο εγω και ένας φίλος μου με Huawei mate 10 pro cosmote και οι δύο αυτός εχει 4g+ εγω 4g και οι δύο με ρυθμίσεις 4g cosmote.. Εμένα what's up …

• Έβαλα την έκδοση που παραθεσε ο @alvin1983 μαζι με τις ρυθμίσεις που προτείνει! Πολύ καλή!! Απλα ο θάλαμος φωτογράφισης τι είναι? απ οτι βλεπω δεν δουλεύει ..

• Παράθεση από sakis112: “Download twrp-3.2.3-0-dipper.img Official site ” Δεν ήξερα οτι βγηκε official έκδοση!! Ευχαριστώ πολύ!!