Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 462.
-
Παράθεση από Germak: “Παράθεση από shinig: “@Germak Απλα εχε υπ οψην οτι και εγω ειχα θεμα οπως ειχα γραψει λιγα ποστ πιο πισω οτι με το τελευταίο twrp σου ειχα θεμα οπου παγωνε το twrp στνν boot screen και δεν εκανε τίποτα. Με την έκδοση 0908 περασα την ρομ και μετα την τελευταία έκδοση twrp που έχεις και ειναι ολα μια χαρά!Και εγω απο global stable 10.2.2 πέρασα σε custom xiaomi.eu. Πάντως όλα τέλεια χρειάζεται να καθαρίσουμε το persist είναι κατι optional? ” Αν είχες global και πηγες να το πε…
-
Παράθεση από Germak: “Αυτο το twrp λέω. recovery-20181218-2012 by Germak mi8 (multilanguage) Αυτο είναι το τελευταίο. Μολις το περάσουμε και φτιάξουμε τις ρυθμίσεις του twrp μπουταρουμε το κινητο. Με έναν root explorer για να καθαρίσει το persist Παμε στο root του κινητού βρίσκουμε τον φάκελο persist και από μέσα του σβήνουμε τον φάκελο twrp ολοκληρο όχι τον φάκελο persist προσοχή.επανεκκινηση σε twrp wipe cache/dalvic cache και είμαστε κομπλέ ” @Germak Απλα εχε υπ οψην οτι και εγω ειχα θεμα οπω…
-
Καλησπερα!!Εχθες προσπαθουσα μια ωρα να περασω σε xiaomi.eu με το δικο τους twrp..τιποτα...δοκιμασα απο εδω την τελευταια εκδοση και μπουταρε κανονικα αλλα εμενα στο μπουτ σκριν του twrp!φλασαρα την εκδοση 0908 που ηταν η πρωτη για miui 10 αν θυμαμαι καλα και ολα πηγαν κατ ευχην!!Μετα αναβαθμησα στην τελευταια και ολα καλα!!!Το αναφερω σε περιπτωση που τυχη και σε καποιον αλλον!!Επισης αναρωτιεμαι πως και δεν εχουμε ακομα official twrp για το dipper? Να ναι καλα ο dev παντως ολα πηγαν καλα!!
-
Να πω ότι απο θεμα ταχύτητας ειναι πολυ καλη ρομ!!μονο το διπλό εικονίδιο του whatsappa κατ αλλα μια χαρά τέλεια!!
-
Καλημέρα μεχρι στιγμής το μονο που βλεπω ειναι οταν δέχομαι μύνημα στο whatsapp μου βγαίνει στην μπαρα ειδοποιήσεων διπλο εικονίδιο
-
Κατεβαινει για mido..Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι η gcam δουλευει ?η εχει τα γνωστα θεματα με το slow motion? ευχαριστουμε και παλι!καλη χρονια να εχουμε!!
-
Μολος την περασα στο mido και όλα δείχνουν καλα ισως να εγινε και λιγο ποιο "γρηγορο" στην απόκριση το κινητό περισσότερα σε λίγες μέρες.. Καλές γιορτές με υγεία!!
-
Καλημέρα!!Μια χαρα παει μέχρι στιγμής σε mido! κατέβηκε εχθες το βραδυ και περάστηκε αμεσα !! Αν προκύψει κατι θα υπάρξει ενημέρωση, ευχαριστούμε πολύ!!
-
Κατεβηκε για mido εντυπωσεις σε λιγες μερες
-
Παράθεση από gaiosgf: “Παράθεση από johnnyman: “Παράθεση από bnastoul: “Παράθεση από johnnyman: “Παιδιά ξέρει κανείς καμιά καλή γραμματοσειρά που να υποστιριζει κι ελληνικά? Ευχαριστώ πολύ. Don't mess with Max 2 ” Moby Donut! Σύνδεσμος: Moby Donut-小米主题商店Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πολύ καλή φίλε μου. Άμα ξέρεις καμία καλή ακόμη πες μου.Σε ευχαριστώ πολύ. Don't mess with Max 2 ” Πως το κατεβαζετε και πως γινεται η εγκατασταση γραμματοσειρας;Μου το βγαζει στα κινεζικα και …
-
Εχω μια απορία γενική βέβαια..ειναι ενα icon pack απο το en.miui.com το oriorio live icon pack το οποίο ειναι πολυ ωραιο,αλλα οταν παω να το κατεβάσω μου κατεβάζει ενα αρχειο κατάληξης .bin και οχι .mtz τι μπορώ να κανω για αυτό; ξέρει κανείς πως το κάνουν σε .mtz? Edit:επειδη ημουν απο το κινητο δεν το κατεβαζε ως .mtz(?) τωρα απο pc μια χαρα για οποιον ενδιαφερεται en.miui.com/thread-1131283-1-1.html
-
Περάστηκε το μεσημέρι σε mido και ολα μια χαρα μεχρι στιγμής αν και δεν δοκιμασα το face unlock.τωρα για το θεμα φόρτισης μολις το βάλω θα το παρατηρήσω..Αν μπορείτε στην κάμερα να μεταφράσετε δυο-τρεις ρυθμίσεις.Οταν βρω pc θα το κανω edit γιατι από την εφαρμογή δεν με αφήνει να ανεβάσω συνημμένο,κατ αλλα τέλεια ρομ οπως πάντα!!
-
Καλημερα!Ενα bug ας πουμε που μου εχει εμφανιση σε αυτην την εκδοση σε mido 4/64(7.11.2) ειναι οτι οταν βαζω το HHT στην καμερα τραβαει φωτο αλλα οταν παει να την εμφανιση γραφει δεν μπορει να συνδεθει με την καμερα(εχω φωτο απο κατω).Ειχα την gcam με api2 στο build.prop,το εσβησα και εβγαλα την gcam υπαρχει κατι αλλο που χρειαζεται να κανω?γιατι απ οσο εχω καταλαβει το api2 δημιουργει θεμα στο HHT. Edit:Περασα ξανα την ρομ απο την αρχη και ολα οκ...αν και πρωτα εκανα εγκατασταση μεσα απο arΩma …
-
Γιατι μου βγαζει μυνημα οτι δεν μπορεί να συνδεθεί με την καμερα οταν βαζω νυχτερινή λειτουργία στην κάμερα(hht);εχω σβήσει το hal3 απο το build.pro και ειμαι με μαμά καμερα miui. εκδοση xtrv 7.11.2 Android 7.0 Edit:Περασα ξανα την ρομ απο την αρχη και ολα οκ...αν και πρωτα εκανα εγκατασταση μεσα απο arΩma μονο την καμερα αλλα δεν εστρωσε οποτε ολα οκ!
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Επίσης το mido, αν έχει ξεκλείδωτο bootloader, γυρίζει σε edl μέσα από fastboot mode με την εντολή fastboot oem edl ” Ωραια γιατι διαβασα οτι τα εχει κλειδωσει ολα η xiaomi και σκεφτομουν αν γινει κατι τι θα εκανα για να το γυρισω σε official και να μην εχω θεμα με την εγγυηση απο το καταστημα η απο την infoquest!Εχει καποιος εκδοση της gcam με hdr+ που να μην βγαζει σφαλμα στην αργη καταγραφη βιντεο και να ειναι ας πουμε ποιο προσαρμοσμενη για οmnivision φακους?…