Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 462.
-
Καλημέρα!Ο κλιμακωτος ήχος κλήσης υπάρχει ακομα σε kenzo η διορθώθηκε;
-
Περασα την 7.1.12 με fr και επαναφορά από τοπικά αντίγραφα αλλά λείπει το child mode πάλι.Μέχρι στιγμής όλα καλά απλά δεν ξέρω τον λόγο και έχω πέσει σε sot θα το παρακολουθήσω και θα επανέλθω.. Επίσης πάλι είναι κλιμακωτος ο ήχος κλήσης!
-
Καλημερα! Είμαι με 7.1.5 και πριν λίγο έκανα μέσω TWRP καθαρισμό dalvik και cache και ενώ τελείωνει την λειτουργία στο τέλος μου βγάζει Αδυναμία σύνδεσης με τον χώρο με κόκκινα γράμματα!! Να πω πως 3 ρομ πίσω είχα κάνει καθαρή εγκατάσταση με full wipes αλλά από beta1 σε beta2 πήγα χωρις fr,να ξανά περάσω το TWRP μεσω τορινου TWRP ή να κάνω άλλο;
-
Με τον ήχο κλήσης που είναι αυξανόμενος στην 7.1.5 διορθώθηκε η όχι;
-
Παράθεση από Obiwan: “4.5 μέρες κράτησε η μπαταρία. Απίστευτο! Επίσης ξεχασα να πω οτι 1 διπλη εφαρμογη που εχω (Cosmote App, η μια με αυτόματη αναγνώριση δικτύου και η άλλη με credentials) δουλεύει μια χαρά. Το τόνισα, γιατί στην επόμενη ROM που βγηκε, διάβασα προβλήματα, οποτε να το έχουν υπόψη οι developers. Επισης υπενθυμίζω οτι πηγα απο beta1 στην beta2 χωρις FR..... ” FR?τι ειναι?
-
Να ρωτησω κατι και εγω,αν δεν μπορουμε μεσω cmd να περασουμε recovery(ειδικα με win10 ) για πολλους λογους και προβληματα που μπορουν να προκυψουν και ακουλουθησουημε τον οδηγο αυτον en.miui.com/thread-275244-1-1.html ,που εχει πατσαρισμενο twrp img και βαλουμε την ελληνικη ρομ και μπει και το twrp μαζι με την ρομ που μπαινει του mike θα υπαρχει θεμα/προβλημα?πρεπει να κανουμε και κατι αλλο?το patched twrp δημιουργει θεμα?
-
Καλημερα!Να πω με την σειρά μου ότι μία χαρά πάει μέχρι στιγμής σε kenzo το μόνο που παρατηρώ είναι ότι ο ήχος κλήσης είναι αυξανόμενος κατά τα άλλα μέχρι στιγμής όλα καλά
-
Παράθεση από makis1024: “Παιδιά όπως και να έχει η Ινδία είναι μια τεράστια αγορά μετά την Κίνα, και οι Developers εκεί κάνουν τρελή δουλειά όσον αφορά την miui. Το λέω για να μην ξαφνιαστούμε εάν το ξαναπάρει η Ινδία φέτος παρόλο που θα είναι στην τρίτη θέση. Εμείς πάλι, είμαστε στους σχεδόν 11000 ψήφους από 3400 πέρυσι. Τρομερή άνοδο και δεν έχει κλείσει ακόμα η κάλπη. Το λέω για να μην απογοητευτούν κάποιοι. XTRV the Greek miui definition ” Οπως επίσης και πολύ μεγάλη συμμετοχή στο en.miui.co…
-
Καλημερα και χρόνια πολλά!!Εκείνο το ατιμο το carousel πως το απενεργοποιουμε ;μου χει σπάσει τα νεύρα!!
-
Ολα καλα σε kenzo ανετα.. geoanto555 επειδη οταν γυρισα απο cm εχασα το theme για το twrp που μου ειχες στειλει αλλα το εχω σαν zip,το περναω κανονικα η εχεις βγαλει πιο καινουργια εκδοση? μιλαω για το kenzo_3.0.2-2full_partition_Blue-red.
-
Καλημερα!!Χαλαρα ινδονησια παιδια!!εεεε πλακα κανω miui Greece και με τα 2 τα χερια!! Shinig
-
Παράθεση από johnjor: “Παράθεση από shinig: “Θα προσπαθήσω να ξανα στειλω αίτημα για ξεκλείδωμα και αύριο..τι κόλλημα έχουν φάει εκει στην xiaomi δεν μπορώ να καταλάβω.. ” Με τον τροπο που σου ειπα παντως....δεν θελει ξεκλειδωμα ” Δεν το ειχα δει το μύνημα σου θα το δοκιμάσω!!
-
Θα προσπαθήσω να ξανα στειλω αίτημα για ξεκλείδωμα και αύριο..τι κόλλημα έχουν φάει εκει στην xiaomi δεν μπορώ να καταλάβω..
-
Παράθεση από Thracia: “Δεν νομίζω να κάνεις δουλειά με global rom και pc suite.Δες τον bootloader και αν είναι ξεκλείδωτος βαλε την global stable που εχει και Ελληνικά με το mi flash σε fastboot mode ” Οχι ειναι κλειδωμενος δυστυχως!!Και εκανα αιτηση αλλα ουτε sms ηρθε ουτε τιποτα...αν λεω αν μπω σε edl mode περασω china den και μετα μεσω miflash και το κινητο σε fastboot mode περασω global dev?
-
Πηρε ενας φιλος απο ελληνικο μαγαζι ενα redmi note 3 pro 2/16 με την κλασσικη unofficial stable 8.0.6.0.0 android 5.1.1.Σκεφτομαι να δοκιμασω με αυτον τον τροπο και οχι με edl μια και απ οτι μου ειπε το μονο που το νοιαζει ειναι να εχει ελληνικα και να πηγαινει καλα,οποτε global dev και ειναι σενιος(root και λοιπα ουτε για αστειο!).Αν κατεβασω fastboot rom global dev θα εχει θεμα στο φλασαρισμα?Εστειλε καλου κακου αιτημα για ξεκλειδωμα αλλα ουτε sms ηρθε ουτε τιποτα..Η να φλασαρω με edl και μετα…
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
shinig - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠΑιδια συγγνωμη εκανα εγω λαθος απο τα νευρα μου χιλια συγγνωμη χρονιαρες μερες απλα δεν το εβαλα μεσα στον φακελο!!!Ντροπη μου συγγνωμη μαγκες σας ζαλισα χωρις λογο!!!
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
shinig - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “τι λες μωρέ... Για να κλειδώσει πρεπει να το επιλέξεις. Στην τελική δώσε fastboot oem lock.. ” Αχα οποτε ειμαστε μια χαρα θα το αφησω ετσι δεν με νοιαζει τοσο το κλειδωμα οσο το οτι ειναι καθαρο το τηλεφωνο το θεμα ειναι αλλο οτι δεν γινεται να περασω twrp με την μεθοδο που εδωσα και ειναι στον οδηγο για πιο λογο μου το κανει αυτο?το ονομα ειναι οκ με ctrl+v το βαζω για σιγουρια...