Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 462.

• ναι αλλα δεν μου κλειδωνει το bootlader και μου λεει στο miui unlcok no need to unlock...εγω παλι ψηνομαι για edl φαση αλλα ελα μου που λεει οτι δεν εχω επαρκει χωρο και τρελαινομαι τοσες φορες τοσα κινητα τωρα του θυμηθηκε? και τωρα μου λεει αυτο..

• Παράθεση από The_Kostas: “@shinig αφου ειναι ξεκλειδωτος ο bootloader γιατι δε βαζεις fastboot mode και να ξαναπερασεις την china dev απο πανω με το mi flash και να επιλεξεις το flash all; Νομιζω θα εχεις και το κεφαλι σου ησυχο ” Σωστος θα το ξανα κανω!Οταν ομως σταματαει και κανει reboot στο miflash συνεχιζει να μετραει και λεει pause.. ειναι σωστο?επισης ειμαι με win10 64-bit

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από shinig: “ΕΠισης θα ηθελα να ρωτησω αν ετσι οπως εγινε με fastboot rom και miflash αλλα οχι με flash all και με flash all except storage αν το κινητο μου ειναι πλεον καθαρο και οπως πρεπει ” Ίσως να μην έχει καθαρίσει τελείως...πριν πας για ελληνική δοκίμασε να κάνεις unlock με το δικό σου account και πες μας τι μήνυμα σου βγάζει το unlock tool ” Οτι ειναι ξεκλειδωτος ο bootloader και δεν χρειαζεται unlock..αν προσπαθησω να το ξανα κανω με edl ειμαι σιγουρος …

• Παράθεση από NasDriver: “το relink 9008 δεν είναι πρόβλημα αν είναι αυτό το μόνο διαφορετικό που σου βγάζει ” Κατα λαθος ημουν σε bootlader mode και οχι σε edl και εκανα φλας την τελευτευα china dev και αντι για flash all εκανα flash all except storage και το κινητο ανοιξε!!οποτε δεν κλειδωσε ουτε ο bootloader?πολυ κουλο μου φαινεται..σιμ wifi δουλευουν καννονικα τωρα παω να περασω την ελληνικη...αλλα κατι δεν μ αρεσει στην ολοι φαση.. ΕΠισης θα ηθελα να ρωτησω αν ετσι οπως εγινε με fastboot rom…

• Παιδια SOS προσπαθω να γυρισω απο cm 13 σε miui και να περασω την ελληνικη και ενω ειμαι σε τεστ mode και λοιπα παταω flash στο miflash και μου βγαζει ανεπαρκης χωρος σφαλμα 256!οποτε κατεβαζω την 7,2,5 και την φλασαρω οπως ο οδηγος?επισης και εμενα μου το βγαζει ως RELINK QS QLOADER 9008 οταν μπαινω σε edl πως να το λυσω?με επαννεκινηση pc?εχω win10 64-bit!!

• Καλημερα!Θα ηθελα να αναφερθω σε ενα θεμα γενικο το οποιο αφορα και το κινητο μας!Προσφατα βγηκε η cm 14.1 (7.1.1) σε nightly!Ο dev αναβαθμισε το firmware(ειναι ενα zip το οποιο περιεχει τα modem emmc και λοιπα για να δουλευει δακτυλικο κτλπ)απο την 6.11.24 το οποιο ομως κλειδωνει τον bootloader!Kαποιοι μετα την εγκατασταση εκαναν αυτο που κανεμ και εμεις στην μεταβαση απο LP σε ΜΜ και ξεκλειδωσαν αμεσα σε αλλους κολλησε στο 50%..Εχουν παλι προβλημα οι server?Καποιοι διεγραψαν το emmc.boot και τ…

• Εγω με 6/10 θα δωσω και το φλεβαρη..

• TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές.

shinig - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από shinig: “.αλλα για να κανω ενα back up ποια θα πρεπει να κρατησω ” Βρε βάλτα όλα τι σε πειράζει; ” Σε πειραζει να δανειστω το recovery αυτο και να τον προσθεσουμε σε εναν οδηγο για εγκατασταση Cm 13 σε αλλο φορουμ?Εμενα με εφτιαξες σημερα!!!

shinig - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από shinig: “καποια λυση? ” Αν μιλάμε για κένζο για δοκίμασε αυτό.3.0.2-2 full ” Τουμπανος!!!ΚΑι σε αυτο το twrp εχει το aboot και abootbak και πολλλαααα αλλα..αλλα για να κανω ενα back up ποια θα πρεπει να κρατησω πλην τα κλασσικα?αν δεν τα επιλεξω τα aboot και abootbak θα εχω θεμα?

shinig - - Recoveries

Μήνυμα

Θελω να ρωτησω κατι σχετικα πιο πολυ με το twrp και τις εκδοσεις του...προσφατα εβαλα το twrp 3.0.m4-0.img(το οποιο ειναι απο το επισημο twrp) το οποιο προτεινει ο dev για την cm 13..αλλα θελω να γυρισω παλι στο 3.0.2-2 που ειχα απο εποχη miui..εκανα οτι λεει ο οδηγος της πρωτης σελιδας αλλα οταν κανω αντιγραφο ασφαλειας μου βγαζει το 'Αδυναμιa εντοπισμου '/frp διαμερισματος για υπολογισμο αντιγραφου' και το ιδιο Αδυναμια εντοπισμου '/aboot ' διαμερισματος για υπολογισμο αντιγραφου και το ιδιο γ…

• Καλημερα!!Περασμα πανω απο gkalen 6.9.9 η νεα xtrv και μεχρι στιγμης ολα μια χαρα!!!

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από shinig: “Καλημερα!!?Θελω να παρω ενα καλωδιο mhl για να συνδεω το κινητο στην τηλεοραση. ” Μην πάρεις! Δεν υποστηρίζεται το mhl. Μονο αν η τηλεόραση σου υποστηρίζει Wifi Direct θα γινει αυτό που θέλεις .. ” Ναι ε?η Lg που εχω εχει mhl θυρα(Hdmi)...ευχαριστω πολυ για την ενημερωση!!!

• Καλημερα!!?Θελω να παρω ενα καλωδιο mhl για να συνδεω το κινητο στην τηλεοραση..καπου διαβασα οτι αμα εχεις "custom rom" στο κινητο μπορει να μην το υποστιριζει...η xtrv εχει καποιο τετοιο θεμα η οχι?

• Παράθεση από kodorevi8ulis: “και να το πάρεις και να βγει μετά η "international" έκδοση ” Μπορει να βγαλει modem με ολες τις μπαντες οπως εκανε και στο mi note 2 για να δουμε..παντως ειναι μια χαρα αν βγει οντως ετσι!!

• Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση

shinig - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Καλημερα!!Η CM 13 εχει σαν εργοστασιακη καμερα την snapdragon?Επισης στην Snapdragn μπορει να δωσεις καποιος που την εχει δοκιμαση τις ρυθμισεις για βιντεο 720p 120fps? Ευχαριστω!

• Error 7 βγαζει επισης οταν κανουμε wipe/system και δεν κανουμε reboot to recovery και μετα εγκατασταση της ρομ αλλα εγκατασταση αμεσως.. @gkalen δοκιμασα τα αυτα που εγραφες για της εικονες και το θεμα με την αποστολη απο συλλογη αλλα δεν εγινε τιποτα ...ελπιζω με την νεα αναβαθμιση τον κινεζων

• Παράθεση από omek07: “Παιδιά τελικά καμία λύση για το πρόβλημα που έχει στα επισυναπτόμενα αρχεία? Όταν πας να διαλέξεις ένα αρχείο για να στείλεις px με το viber ή το messenger βγάζει αναφορά λάθους. ” Καλημερα!!Αυτο το εχει η .29 και ειναι και της official global dev(αυτη εχω τωρα για δοκιμη)bug μαλλον αλλα απ οτι εχω δει σε μερικους κανει σε αλλους οχι..

• Παράθεση από cloudffvll: “Παράθεση από shinig: “Σκληρο να γινει παλι καθαρη... στο δικο μου δεν υπαρχει κανενα τετοιο προβλημα !!μήπως να εκανες καθαρη εγκατασταση?? η μπαταρια ολο το βραδυ δεν εχασε ουτε 1% την καμερα να δουμε ποτε θα βελτιώσουν λιγο!!!! ακομα και το mi3 εχει μακραν καλυτερο manual απο το redmi note 3pro!!! οσοι εχετε το τηλεφωνο kenzo σε αυτο το update μιλατε κανονικα με ακουστικα ??σας ακουνε?? ” ”

• Επανερχομαι στο θεμα του αλμπουμ που πλεον συμβαινει το κουφο..αοφυ εκανα wipe dalvik cache και περασα απο πανω την ρομ μια ακομα φορα μηπως δεν ειχε κατσει κατι καλα συνεχισε να μην στελνει μεσα απο το αλπουμ,παρα μονο αν τις κανω beautify!!!Μονο ετσι στελνει!!Επισης στο messenger μου εβγαζε οτι δεν υποστιριζη το αρχειο αυτο(οι φωτο ειναι καννονικα απο το κινητο τραβηγμενες με hdr η χωρις)το διαβασα και οτι συμβαινει και στην ρομ του kate το ιδιο στο myphone...

• @gkalen τσεκαρε λίγο την εφαρμογή Άλμπουμ σε kenzo γιατί όταν πας να στειλεις φωτο και βιντεο από εκει σε Viber WhatsApp και messenger κρασαρη η και κάποιος άλλος με kenzo ας δοκιμαση..που μάλλον πρέπει να είναι bug της MIUI γιατί με την εφαρμογή quick pick δουλεύει ρολοι.