Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 462.
-
Το μονο που μου κανει στην .29 αν και δεν το ειχα δοκιμασει σε πιο παλιες ειναι οταν παω απο το αλμπουμ η εχω τραβηξει ενα βιντεο πχ 15sec 1080p να παω να το στειλω στο viber whatsapp η fb messenger σε καποια επαφη μου βγαζει αναφορα σφαλματος!και σε εικονα επισης..το μονο που μπορω ανετα να στειλω ειναι τα screenshot..παραθετω και εικονα
-
Μεχρι στιγμης μια χαρα σε kenzo!!
-
Παράθεση από pechr: “Μία πρώτη σκέψη που μπορώ να κάνω και είναι κάτι που λείπει από το φόρουμ είναι το αυτόματο μαγείρεμα των ROM μέσω σελίδας επιλογών. Που επιλέγεις τι θέλεις να έχει η ROM και μόλις πατήσεις δημιουργία .. θα σου δημιουργεί το zip στα μέτρα επιλογών σου. Έπεσα μέσα;; ” Καλημερα! +1 και απο εμενα για το rom kitchen!
-
Καλημερα!!Σήμερα βγήκε ή .28 λόγο γιορτής τον κινέζων!!Άντε αυτή την εβδομάδα πιο νωρίς ή αναβάθμιση !!
-
Σημερα ξαφνικα σταματησαν να ακουγονται οι ηχοι απο viber whatsapp messenger και fb ..εκανα reboot και ολα καλα..πρωτη φορα μου το εκανε!εχω βαλει ηχους απο zedge και mp3 στην μνημη τηλεφωνου και τιποτα στην sd..τι να εφταιξε?
-
Αυτο που λες για το fingerprint συμβαινει και σε cm 13 οποτε πρεπει να ειναι της ΜΜ επιλογη..το εκανε και οταν ειχα την ΜΜ cm13 και με του gkalen.. παρεμπιπτόντως η ρομ 6.9.22 ειναι πολυ καλη οπως παντα!!Μπραβο gkalen!!
-
Μεχρι στιγμης και εμενα μια χαρα εχει κατσει η ρομ απλα η λειτουργια αναγνωσης με scheduled δεν δουλευει καλα...το πρωι που κοιταξα το τηλεφωνο ηταν ακομα ενεργοποιημενη ακομα και το ειχα ρυθμιση να τελειωση στης 5:00.Θα το ξανα τσεκαρω σημερα..
-
Ολα καλά και απο εμένα !
-
Και εμενα αυτο με τον es ενταξει την δουλεια μου την κανω και με τον μαμα που βολευει πολυ ειδικα με το ftp που ειναι παιχνιδακι και αν θελω κατι σε root ειναι ο root explorer που εχει η ρομ..αν και ειδα βελτιωση στην μπαταρια σε σχεση με την 6.9.9-2 .Ο fp ναι κατι δικα του αλλα πιστευω πιο μετα θα συνελθει..Μια χαρα ρομ και πολυ καλα οptimized απο τον gkalen! Παράθεση από cloudffvll: “περασα και εγω την τελευταία ρομ kenzo και ολα δουλευουν ρολοι και σφαιρα!!ο bootloader υπαρχει περιπτωσει να ε…
-
Μαλλον ειναι το λινκ χαλασμενο...forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19604/
-
Παράθεση από geoanto555: “Όποτε θέλεις το περνάς βρε.. Γράφτηκε και χθες.. ” mod υπαρχει πουθενα το το ελληνικο miui.apk γιατι το εσβησα κατ λαθος ?εψαξα στα downloads και δεν το βρηκα.
-
Τελικα πρεπει να εχει θεμα το es file pro..εμενα "πεθανε" η sd και εκανα εγκατασταση καθαρη την 6.9.15 και ολα οκ μεχρι στιγμης... Ερώτηση το clean.zip μπορουμε να το περασουμε και ποιο μετα το φλασαρισμα της ρομ?πχ μετα το στησιμο του τηλεφωνου?
-
Παράθεση από Bodai: “@shinig root έχεις δώσει στον ES ?? ” Αυτο κοιταω τωρα..και διαπιστωσα οτι δεν δεχεται το ρουτ και με το ρουτ τσεκερ διχνει οτι η ρομ δεν ειναι ρουτ..θα κοιταξω τον bootlaoder αλλη μια φορα.. Μμμ δεν βλεπει το κινητο για να δω αν ειναι ο bootloader κλειδωμενος η οχι..και τωρα δεν αναγνωριζει την καρτα sd!!! Θα κανω αναγκαστικα μια καθαρη εγκατασταση και θα βαλω μια 64gb που εχω και καθεται και θα επανελθω..
-
Ολα τελεια με την 6.9.15!!!Ξερει καποιος που ειναι τα documents που πρεπει να ενεργοποιησουμε στις Ρυθμισεις->Εφαρμογες?Μου το ζηταει ο es file explorer για να μπορεσει να σβηνει αρχεια στην sd!? Να πω οτι του εχω δωσει ολα τα permissions και πρωτη φορα μου το κανει.. εχει καποιος να προτεινει καποιον αλλο file explorer?
-
@gkalen ειναι οκ το updater-script για να σβηνει και το gmail?ειναι ενταξει η εντολη?
-
Χρειαζεται παλι να ξεκλειδωσουμε bootloader? @fighter xiaomi-miui.gr/community/wsif/…Kenzo-MiUi8-6-7-21/#files
-
Αναζήτηση Θήκης RN3P
ΜήνυμαΤετοια του φοραω τωρα απο ali πανω κατω ιδια τιμη ειχαν(ειχα παρει 3 για φιλους) μια χαρα θηκουλες χρονια τωρα!Απλα απορησα γιατι εχει για ολα τα αλλα και οχι για το rn3/pro
-
Αναζήτηση Θήκης RN3P
ΜήνυμαΓια note 3/pro tpu nature η nillkin δεν εχει βγαλει?εχω ψαξει αλλα τιποτα δεν βρισκω κριμα..
-
Παράθεση από linuxilakis: “Μόνο στο stand by είναι λίγο ενεργοβόρα..Το βράδυ τρώει 4% με 5%...Ενώ με την ΛΠ μπορεί και καθόλου..Κατά τα άλλα για πρώτη ρομ είναι αρκετά καλή.. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Και εγώ αυτο εχω παρατηρήση το βραδυ χανει ενα 4-5% αλλα πιο μετα θα στρώσει σίγουρα..