αυτό είναι το ρίσκο με αυτές τις αγορές. ενώ το προϊόν είναι εξαιρετικό ειδικά με τα λεφτά του, το δικό σου @DrSaG ας πούμε θα έπρεπε να το γυρίσεις εγγύηση. Με τους κινέζους όμως άκρη δεν βρίσκεις και αυτό είναι το ρίσκο με αυτές τις αγορές. αν σου κάτσει στραβή την έκατσες
εγώ τα μόνα προβλήματα που έχω δει μέχρι τώρα είναι το βρωμοshell που με ένα restart έστρωσε. και ότι στα καλά του καθουμένου κλείνει το wifi και ανοίγει το wifi hotspot
για όσους ενδιαφέρονται η φώτο που λέει λιμάνι κρήτης είναι το παλιό λιμάνι των χανίων και συγκεκριμένα ακτή τομπάζη λέγεται το σημείο ή αλλιώς "νεώρια"
@Nickleon πρώτα πάει ΚΔ αττικής μετά "μεταφορικό μέσο" που αν κρίνω απο την ταχύτητα του μάλλον είναι κανό , μετά ηράκλειο και μετά χανιά. παράδειγμα: * ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ * 10-05-2016 * 10:23 * ΟΛΛΑΝΔΙΑ * ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ * 16-05-2016 * 05:36 * ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) * ΑΦΙΞΗ ΣΕ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ * 16-05-2016 * 09:16 * Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ * ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ * 16-05-2016 * 09:26 * Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ * ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ * 16-05-2016 * 11:41 * ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗ…
@DrSaG εγώ ονόμασα το wifi "samaras free wifi" χαχαχα @pillopoulos λογικά δεν φταίει η Rom. σε μία παλιά συσκευή μου θυμάμαι όταν το έπαθε αυτό είχε στραβώσει το πινάκι στην Mini-usb για δες αν είναι οκ