Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 389.
-
όποιος κερδίσει κάνει και review
-
απο όταν έβαλα marshmellow έχω θέμα με τις κλήσεις. έχει κανένας άλλος το ίδιο θέμα;
-
μέχρι τώρα δείχνει να μην έχει τα προβληματάκια σε mi3 Που έβγαζε στην προηγούμενη rom!
-
Εβαλα την Ρομ. Πετάει! Αλλά, έχω την εντύπωση ότι τρώει πολύ μπαταρία και έχω ένα μικρό θεματακι. Όταν βγαίνω στο home aka desktop, φορτώνει μερικά δευτερόλεπτα πριν εμφανιστεί. Μετά την αλλαγή έχασα επίσης τα ringtone που είχα ρυθμίσει και αντί για τα default δεν είχε τίποτα. Ευτυχώς το πήρα εγκερα χαμπαρι , αυτό λογικά το έπαθε με την αλλαγή των partition
-
Παράθεση από kynegeiros: “Μου δίνει όμως( έτσι όπως είναι τώρα το κινητό) την δυνατότητα αυτή; Και πώς θα την περάσω την Ρομ; Πώς μπορώ να ελέγξω αν έχω TWRP; ” Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3
-
Παράθεση από kynegeiros: “Γεια σας αγαπητοί φίλοι. Μόλις ήρθε στα χέρια μου το Xiaomi Redmi Note 3 3gb ram 32gb rom. Το τηλ. μου άρεσε πάρα πολύ αλλά έχω κάποια θέματα με την Ρομ που χρησιμοποιεί. Έχει μόνο κινέζικα και αγγλικά κι ένα σωρό σκουπίδια κινεζικές εφαρμογές και δεν βρίσκω το playstore. Μήπως μπορείτε να βγάλετε ένα χεράκι να το συμμαζέψω λιγάκι με την προϋπόθεση βέβαια πως δεν είμαι κανένας power user; Πάσα προσφορά βοηθείας δεκτή Ευχαριστώ ” βάλε developer ελληνική. καλύτερη σίγουρα…
-
τους έκατσε ε?
-
έχω χάσει επεισόδια; πρώτοι δεν βγήκαμε;
-
+1 filthydwarf ( big surprise)
-
σαν βασικό gmail client δεν με βόλεψε αλλά βολεύει αν θέλω να δω ας πούμε στα γρήγορα τα εισιτήρια μου
-
Παράθεση από apo.stam: “εχω την εντυπωσηοτι στο mi3 παλι δεν κραταει το wifi ” εγώ δεν αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα. μήπως έχεις κάποια εφαρμογή που σχετίζετε με wifi και μπερδεύεται ;
-
αυτό που γίνεται με τα reccomended apps στο more apps υπάρχει τρόπος να βγει;
-
Παράθεση από freekafe: “Παιδιά καλημέρα!! Έβαλα την κενουρια rom όλα οκ το μόνο θεματακι όπως και στην προηγούμενη είναι στο στο παράθυρο με τις προτάσεις των εφαρμογών. Διορθώνεται κάπως;;” ναι έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα
-
πρόβλημα με mi band
filthydwarf - - Mi Band
Μήνυμαyoutube.com/watch?v=17NBNvByuoA τώρα έσβησε μάλλον απο μπαταρία . θα το φορτίσω να δω αν αλλάξει κάτι
-
πρόβλημα με mi band
filthydwarf - - Mi Band
Μήνυμαεκεί που δούλευε ωραία και καλα το mi band μου ξαφνικά άρχισε να δονείτε ανα μερικά δευτερόλεπτα και τα led δείχνουν εναλλάξ πρώτα όλα ασπρα και μετά 2 πράσινα και ένα κόκκινο. δεν βρίσκω κάτι που να μπορώ να κάνω. Το κινητό δεν το αναγνωρίζει. ακολουθεί βίντεο
-
Για redmi 2 pro ποια rom βάζω; Μπερδευτικα