Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 389.
-
όταν ξεκινάει η εφαρμογή φαίνεται αλλά μετά φεύγει.. υποψιάζομαι φταίει το 5year promotion που έχουν ( αυτό αφού έκανα clear data) Παράθεση από John Baron: “Παράθεση από filthydwarf: “Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από filthydwarf: “δεν βρίσκω στα themes πως αλλάζεις μόνο ένα μέρος του όπως πχ το lock screen , μπορεί κάποιος να με βοηθήσει αν το βρω?” Στα Θέματα (Themes) πάτησε στο πράσινο κυκλάκι με το τρίγωνο.” δεν το βρίσκω. pAmfGFx.png” Κάνε μια εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής, και μετά…
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από filthydwarf: “δεν βρίσκω στα themes πως αλλάζεις μόνο ένα μέρος του όπως πχ το lock screen , μπορεί κάποιος να με βοηθήσει αν το βρω?” Στα Θέματα (Themes) πάτησε στο πράσινο κυκλάκι με το τρίγωνο.” δεν το βρίσκω. pAmfGFx.png
-
δεν βρίσκω στα themes πως αλλάζεις μόνο ένα μέρος του όπως πχ το lock screen , μπορεί κάποιος να με βοηθήσει αν το βρω?
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από filthydwarf: “αν έχουμε λληνική ρομ κάνουμε wipe data?” Τι ακριβώς εννοείς? Αν έχεις ελληνική ρομ και θέλεις να κάνεις Update την επόμενη έκδοση της ελληνικής ρομ δεν κάνεις απαραίτητα wipes. Αυτό εννοείς όμως? Επίσης, αν θέλεις, γράψε σε παρακαλώ στο προφίλ σου ποιά συσκευή έχεις, έτσι ώστε να βλέπουμε για ποια συσκευή μιλάμε.” την αγγλική εννοούσα αλλά αφού βγήκε ελληνική άκυρο
-
Mi Fit Weight Limit
filthydwarf - - Mi Band
Μήνυμαδεν πειράζει. μόνο το ότι ασχοληθήκατε σημαίνει πολλά . ευχαριστώ
-
Miui 7
Μήνυμακάποιες συσκευές θα το πάρουν σε lollipop και άλλες σε kitkat
-
Mi Fit Weight Limit
filthydwarf - - Mi Band
Μήνυμααχ για μένα? ευχαριστώ πολύ δεν έπρεπε
-
Mi Fit Weight Limit
filthydwarf - - Mi Band
Μήνυμαευχαριστώ θα ρωτήσω και στο official forum
-
Mi Fit Weight Limit
filthydwarf - - Mi Band
Μήνυμαδεν το πήρα για να παχύνω. μέχρι να φτάσω εκεί όμως;
-
Mi Fit Weight Limit
filthydwarf - - Mi Band
Μήνυμαχαίρεται. έχω παραγγείλει ένα mi band και περιμένω να έρθει. Στο ενδιάμεσο έτρεξα το mi Fit Tweaked και παρατήρησα ότι όταν δηλώνεις πληροφορίες για σένα έχει όριο στα κιλά τα 150. υπάρχει κάποιος τρόπος να δηλώσουμε περισσότερα;
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Παράθεση από filthydwarf: “παιδιά ο updater δουλευει; έχω την 5.6.19 και λέει δεν υπάρχουν updates” Κατέβασε τη από το site δεν θα στη βγάλει στον updater.” καταργηθηκε;
-
παιδιά ο updater δουλευει; έχω την 5.6.19 και λέει δεν υπάρχουν updates
-
Umi Iron για 17.99$
Μήνυμαθα διαλέξουν τους 2 ποιο active. έχει να πέσει τρελό σπαμ, γιαυτό ακριβώς δεν μπαίνω καν στον κόπο
-
Παράθεση από MIKermit: “Παράθεση από iAmLiakos: “Παίζει το viber είτε να το έχει απο μόνο του είτε να μη το θεωρεί popup. Για τσέκαρε το να δεις αν το έχει το δικαίωμα.” Τώρα, όταν είναι κλειδωμένο παγώνουν όλα και χρειάζεται να πατήσω αρκετές φορές το back, μέχρι να ξεκλειδώσει και να εμφανιστεί τελικά το bubble του messenger... Στάλθηκε από το MI NOTE LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” εγώ έχω απενεργοποιήσει τα chat bubbles στο messenger
-
άραγε θα μπορέσει να γίνει σε Mi3 ?|