Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 389.
-
tempered glass
Μήνυμα58b590c6ccdd2200b6c9f672a862d6cd.jpg Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
tempered glass
Μήνυμααυτό λέω δεν είχε τίποτα. ούτε καν ζελατινα
-
tempered glass
Μήνυμαnop δεν έπιασε
-
tempered glass
Μήνυμαόχι τίποτα. ολόσκετο ήρθε
-
tempered glass
Μήνυμαείχα παραγγείλει απο to2c το MI3 μου μαζί με tempered glass και θύκη τα οποία ήρθαν λάθος και μετά τα ξανα έστειλαν σωστά αλλά το tempered glass είναι χωρίς κόλλα.... καμιά ιδέεα πως να το βάλω?
-
εγώ πάλι κανένα σοβαρό Bug μέχρι τώρα. μόνο στην 5.1.9 είχα θέμα με τον ΟΤΑ updater που crushαρε αν έβαζα να κατεβάσει rom
-
ΕΛΤΑ Track & Trace
Μήνυμαjesus christ! απο που;
-
ΕΛΤΑ Track & Trace
Μήνυμανομίζω αν πάει κέντρο διανομής έχει περάσει τελωνείο
-
Προβλημα μπαταριας
Μήνυμαμε facebook viber whatsapp και άλλες παρόμοιες εφαρμογές ανοιχτές μόνιμα όπως και 3g/wifi με το battery plan sto balanced ( δεν έχω χάσει επιδώσεις απο πουθενά so why not? ) το φορτίζω κάθε 2ο βράδυ . παίζω και games ενδιάμεσα.
-
ΕΛΤΑ Track & Trace
Μήνυμαέτσι πάει. μέχρι να φτάσει τελωνείο ελλάδα δεν έχει άλλη ενημέρωση
-
ΕΛΤΑ Track & Trace
Μήνυμαναι. εμένα έκανε ένα μήνα με singapore post
-
Wrong items
Μήνυμαone week has past and i didn't even get a response...... this is beyond tragic. To2c you are officially black listed by me.
-
ΕΛΤΑ Track & Trace
Μήνυμαφαντάσου να μου τύχαινε και αυτό με ενα μήνα καθυστέρηση χαχα
-
Wrong items
Μήνυμαθα περιμένω και άλλο. η αλήθεια είναι ότι περίμενα γρηγορότερη απάντηση. είχα όλη την καλή διάθεση και δεν με ενόχλησε ιδιαιτέρα το λάθος γιατί πίστευα ότι θα λυθεί. Αλλά στο κάτω κάτω πλήρωσα για αυτά τα αντικείμενα και έστω μία γρήγορη απάντηση μου την χρωστάνε.
-
Wrong items
Μήνυμαστο email δεν απάντησαν ούτε εκεί
-
Wrong items
ΜήνυμαI have sent a mail through website also and still not response. not good publicity for you @To2c
-
Παράθεση από nautos: “Η νέα έκδοση είναι πολύ καλή και ιδιαίτερα στη διαχείριση μνήμης. Θα ήθελα μια βοήθεια , πώς δίνω root δικαιώματα σε μια εφαρμογή στο Mi 3w?” εφαρμογή security πας Permissions και μετά root access. στα ελληνικά δεν θυμάμαι πως λέγoντε αλλα πιστεύω θα τα βρεις
-
ΕΛΤΑ Track & Trace
ΜήνυμαΔεν χρειάζεται αφού μόλις το πήρα
-
έβαλα την ROM όλα καλά! καλή δουλειά! αλλά αμία απορία. που πήγαν οι συντομέυσεις τις lock screen? και γιατί αργεί τόσο πολύ η ανταπόκριση με τους server τις Miuii? προσπαθώ να βρω θέμα και δεν αργεί πάρα πολύ