Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 389.
-
Wrong items
Μήνυμααφού είναι γνήσιο το mi3 Πάλι καλά
-
Wrong items
Μήνυμαhello i just recieved an order from you of a Mi3 with tempered galss and lether case . Mi3 is ok but tempered glass and lether case are for a differend model of phone. can you resend the correct items please? thank you Order #100038737 Dropbox - IMG_20150108_224830.jpg Dropbox - IMG_20150108_224907.jpg
-
Μόνο απο εδώ είμαι συνδεμένος. τελικά κατέβασα το αρχείο απο download manager κάνοντας resume
-
απο το pc μου κανονικά δοκιμάζω δοκίμασα να κατεβάσω και τίποτα άλλο μπας και φταίει η συνδεση μου αλλά κατέβηκε κανονικά!
-
ΕΛΤΑ Track & Trace
Μήνυματο mi3
-
ναι. αυτό κάνω. ξεκινάει το download και ξαφνικά κόβεται στην μέση με error
-
χμμμ ρε παιδιά κάτι παίζει με τον server? δεν με αφήνει να κατεβάσω το zip γράφει network error
-
ΕΛΤΑ Track & Trace
Μήνυμαλοιπόν μόλις ήρθε! ( στο tracking λέει ακόμα ηράκλειο) χωρίς χαρτάκι ( ο λόγος που το έβαλα να έρθει στο μαγαζί) αλλά τρόμαξα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ οι βλάκες στο to2c μου το έστειλαν ναι μεν γνήσιο αλλά το κουτί είναι απο FAKE. για λίγο τρόμαξα
-
ΕΛΤΑ Track & Trace
ΜήνυμαΠαράθεση από mankap: “Παράθεση από tora33: “σωστά τα λέει , (βαριόταν να το γράψουν)” ότι έχω παραλάβει εώς τώρα πάντα έτσι το βλέπω !!! 2015-01-05 10:38 ΗΡΑΚΛΕΙΟ Κ Δ, Item in conta ΗΡΑΚΛΕΙΟ Κ Δ 2015-01-03 20:35 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ), Item in conta Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 2015-01-02 05:58 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ), Receive Item At Office Of Exchange 2014-12-20 15:25 ΕΣΘΟΝΙΑ προφανώς τα δικά σας που πηγαίνουν οδικώς προς Σαλονίκη πάνε κέν.διαλ.Αττικης αυτά που κατεβαίνουν Κρήτη τι δουλειά έχ…
-
ΕΛΤΑ Track & Trace
Μήνυμαδεν ξέρω. αυτό που ξέρω είναι ότι είμαι πολλές φορές σπίτι κουδούνι δεν έχει χτυπήσει και βρίσκω χαρτάκι
-
ΕΛΤΑ Track & Trace
Μήνυμαναι αυτο είναι κλασσικό. επιδή βιάζεται βάζει κατευθείαν χαρτάκι.
-
ΕΛΤΑ Track & Trace
Μήνυμαας ελπίσουμε ότι εμένα αργεί γιατί θα είναι όλα τέλεια μέσα
-
ΕΛΤΑ Track & Trace
Μήνυμαγια ώσους περιμένουν δέμα μην ξεχνάμε τρίτη είναι αργεία
-
ΕΛΤΑ Track & Trace
ΜήνυμαΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 03-01-2015 11:05 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ) με τρόμαξαν. εδώ δεν το λέει ( αχα καλο ε) : Tracking τώρα ΄'οντως κάνω σαν το avatar μου
-
ΕΛΤΑ Track & Trace
Μήνυμαμωρε ναι αλλά κρίμα δεν είναι να τους κάνω dispute και να φταίνε τα ελτα?
-
ΕΛΤΑ Track & Trace
Μήνυμαδεν ξαναπαραγγέλνω Χριστούγεννα! ακόμα in transit λέει !!
-
ΕΛΤΑ Track & Trace
ΜήνυμαΠαράθεση από JeLaKos: “Εμενα παντος τα ιδια ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 18-12-2014 15:28 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ” μια απο τα ίδια. έκλεισα επίσημα ένα μήνα αναμονής
-
ΕΛΤΑ Track & Trace
Μήνυμασήμερα ήρθε η βάση για το αυτοκίνητο που την έκανα παραγγελία 14.12.14 υποθέτω το κινητό στα ΕΛΤΑ είναι ακόμα. για να δούμε το τελωνείο φοβάμαι βασικά
-
ΕΛΤΑ Track & Trace
Μήνυμααααχ απο 2 του μήνα ακόμα In transit λέει εμένα