Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 389.
-
@NasDriver @kostas1alina ναι όλα κομπλέ!
-
@kostas1alina θα δοκιμάσω και θα σου πω φίλε μου, ευχαριστώ =============== Νοε 5th 2017, 7:59pm =============== οκ αυτό ήταν. ευχαριστώ πολύ.
-
παιδιά σος!!!! πέρασα την τελευταία aroma σε kenzo ( redmi note 3 pro) και τώρα δεν ανοίγει παρα μόνο σε fastboot mode. όταν πάω να ανοίξω το κινητό κανονικά η να μπω σε recovery ανάβει στιγμιαία η οθόνη και εμφαν΄ζιεται για κλάσμα του δευτερολέπτου στο mi logo αλλά μετά κλείνει ( το αρχείο το κατέβασα απο το vip email γιατί από ότα δεν κατέβαινε με τίποτα)
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Back up φωτιγραφιων
ΜήνυμαΑφού δεν είναι ούτε στην συσκευή ούτε στο cloud τις έχασες δυστυχώς
-
-
PayPal unsecure
ΜήνυμαΝαι την έσβησα και την ξαναεβαλα
-
Ναι και εμένα έχει ανέβει η κατανάλωση αλλά μου φαίνεται και ποιο γρήγορο
-
PayPal unsecure
ΜήνυμαΚαμία φορά ενώ είμαι στο app του PayPal κατεβασμένο από playstore φυσικά μου πετάει το miui μύνημα ότι payment unsafe και κάτι για thirtparty app και να κάνω fix αν πατήσω fix δεν βρίσκει κάτι όμως Άρωμα 7.9.14
-
-