Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 389.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
fresh install μιας και είχα pro-aroma έκδοση. όλα καλά εκτός 2 πράγματα. για κάποιο λόγο δεν βλεπει το app backup στο mi cloud. ίσως δεν το έκανε τι να πω. και στο weather app δεν βρίσκει με τίποτα τα Χανιά! το ηράκλειο όμως το βρίσκει!!! δεν μας τα λέει καλά η Xiaomi χαχααχα
-
καταπληκτικό. VIP i come back
-
Για άλλη μια φορα μπράβο παιδιά. Είστε ο λόγος που προτείνω xiaomi για κινεζοκινιτο Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
και εγώ το ίδιο
-
Παράθεση από tzemam: “καλημερα σε κινητό φίλου προσπαθούμε να το ξεκλειδώσουμε και στο 50% γράφει not verify device. Ο λογαριασμός είναι ο ιδιος παντού, έχει 100% ενημέρωση είχε δύο κινητά και σβήσαμε το παλιό διαγράψαμε και ξαναβάλαμε τον λογαριασμό ενεργοποιημενα στις επιλογες για προγραμματιστές το ΟΕΜ από το mi account βρίσκουμε την συσκευή την βλέπει σαν note 3. Τι άλλο να κάνουμε;; ” ακούγετε τρελό αλλα μία φορά έσπαγα το κεφάλι μου να δω τι φταίει και αλλάζοντας καλώδιο έφτιαξε!
-
5.1.1 σε 6.0
ΜήνυμαΚαλά ε μεγάλη διαφορά με το factory reset. Δεν το είχα καταλάβει αλλά είχε θέματα. Τώρα πετάει! Μπράβο ρε παιδιά
-
πάλι giveaway? κύριε πρέσβη μας κακομαθαίνετε
-
5.1.1 σε 6.0
Μήνυμαχωρίς factory reset λες να έχω θέματα ε; χμμμ ωρα για backup
-
5.1.1 σε 6.0
Μήνυμακατα λάθος έκανα απευθείας αναβάθμιση της Rom από 5.1.1 σε marshmallow(6.10.20) απευθείας απο updater. ευτυχώς δεν έχω κανένα πρόβλημα!! ( πέρα των onscreen navigation bar), αν βάλω την τελευταία rom λογικά δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα σωστά;
-
άργησε πολύ! μα καλα απο Κίνα ήρθε?
-
ψήφισα και εγώ username filthydwarf
-
@geoanto555 χρωστάω καφέ
-
redmi note 3 pro πήγα να κάνω unlock αφού περάστηκε η china dev. στο 50% fail γιατί δεν μπορει να κάνει λέει verify τη συσκευή. υποψιάστηκα ότι ίσως είναι ήδη και πάω να κάνω ότι λέει ο οδηγός. μπαίνω fastboot ( έχω ενεργοποιήσει usb debugging ) και στην εντολή fastboot devices δεν βγάζει κανένα αποτέλεσμα. έχω κάνει και login στο λογαριασμό mi αν αυτό βοηθάει.