Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 389.
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
Μήνυμα@lallasgr thnx bro
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
ΜήνυμαΕξαιρετικά. Αν δεν σβησουμε internal storage θα δουλέψει;
-
Battery drain σε redmi note 3 pro και δεν είναι το shell Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
για να βάλεις ελληνική Rom πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader. αυτό σημαίνει ότι το κινητό έχει ένα κλείδωμα και δεν επιτρέπει να βάλεις ROm που δεν είναι κατευθείαν απο την xiaomi σαν προστασία. η ελληνική λοιπον με κλειδωμένο bootloader δεν περνάει και πρέπει να κάνεις αίτηση για ξεκλείδωμα εδώ: Apply for unlocking Mi devices τσέκαρε και τι ρομ φοράς τώρα γιατί δεν μπορείς με όλες τις official να ξεκλειδώσεις
-
έβαλα και εγώ miui8 και τελικά πήρε ποιο γρήγορα απότι περίμενα. και το backup από mi cloud έγινε ποιο γρήγορα απο παλιά μάλλον λόγο νέας έκδοσης ενίσχυσαν τους server. μου φαίνεται ότι είναι ποιο γρήγορη απο 7 και σίγουρα πολύ καλύτερο το interface. έφαγα σκάλωμα όμως. που στο καλό είναι το νέο calculator? δεν το βρίσκω πουθενά
-
σε μεγαλούτσικα ποσά το request money δεν συμφέρει εκτός απο revolut αν έχεις συνδέσει το τραπεζικό σου λογαριασμό με το paypal μπορείς να στείλεις απευθείας εκεί λεφτά
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835