παιδιά μια απορία. στο προηγούμενο κινητό το gallery κοίταγε γενικά τονα ποθηκευτικό χώρο για εικόνες. δηλαδή είχε album ανα φάκελο που έβρισκε φότο. πχ. facebook, hangouts, downloads etc. τώρα δεν μου το κάνει και δεν βρίσκω ανάλογη ρύθμιση πουθενά. έχει κανείς ιδέα τι και πως;
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
διάλεξα 2-3 διαφορετικούς. πάνω κάτω τα ίδια αποτελέσματα αλλά λίγο διαφορετικό ping. το ping είναι χάλια γιατί το σήμα εδώ είναι χάλια. φαντάσου ότι εντός κτηρίου παίζεται αν θα τα καταφέρεις να μιλήσεις στο τηλέφωνο