Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 217.
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΤο πήρες επιτέλους ?
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΠαράθεση από cableguy: “2013-05-22 13:27:00HELLENIC REPUBLIC ATHENS EMS Released from Customs Το περάσαμε και το Ελληνικό τελωνείο!!!!” Ετοίμασε σαμπάνιες. Ε - Ε - Ερχεται
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΠαράθεση από ronin13: “Αντε να σου ερθει, να μας πεις εντυπωσεις! Στο τσακ ειμαι να το παραγγειλω κι εγω! :)” Δεν είσαι ο μόνος που είναι έτοιμος να κάνει κλικ στο Confirm the order. Εκείνο που με σταματάει κάπως από το να προχωρήσω είναι ότι έρχεται το Mi-3, αλλά εαν τελικά είναι 5ιντσο δε νομίζω να το πάρω.
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΠαράθεση από ronin13: “Με τετοιο value for money δεν ειναι δυνατο να μη γινει best seller οπου και αν παει. Αλλα μαλλον τιθεται θεμα copyright στο σχεδιασμο, γι' αυτο και δεν τολμανε επισημα να βγουν εκτος Κινας! :)” Εδώ δε προλαβαίνουν να πουλήσουν στους Κινέζους που να βρουν τα κομμάτια να δώσουν στην Ευρώπη.
-
Αυτά είναι!!!! Αν βγεί με τιμή γύρω στα 400 το πήρα με κλειστά μάτια.
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαMου αρέσει τελικά που όλος ο κόσμος το παράγγειλε εκτός από εμένα. Με βάζετε σε πειρασμό τώρα να το παραγγείλω και εγώ,.
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαTo mi2s τα σπάει, αλλά δύσκολα το βρίσκεις. Μακάρι να μπορέσουν τα παιδιά εδώ να το φέρουν.
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΑντε με το καλό, εσύ περιμένεις το τηλέφωνο να έρθει και εγώ κοντεύω να γεννήσω από την αγωνία. :grin:
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΤι έγινε τελικά Cableguy ? Παρέλαβες?
-
Gamers; Κανείς;
ΜήνυμαΕχω κάψει φλάντζες με τα παιχνίδια, ώσπου τα παράτησα εντελώς. Αντε που και που να παίξω κανένα COD, και τις περισσότερες ώρες τις σπαταλάω στην τηλεόραση και στο Chat.
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΠάντως το τηλέφωνο σκίζει από επιδόσεις και με τα 32GB μνήμη είσαι άρχοντας.
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
Μήνυμαθα το κάνει λίγο τόφαλο. Και εγώ ήθελα να βάλω μεγαλύτερη μπαταρία στο SGS2 αλλά του χαλάει την μόστρα και το κάνει χοντρό...
-
Ευχαριστούμε, έβαλα και τα ελληνικά και τώρα είναι σούπερ. Μακαρι να βελτιώσει και την αυτονομία της μπαταρίας.
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
Μήνυματο δικό μου samsung galasy s2 κρατάει 1 μέρα με το ζόρι η μπαταρία του.
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαCableGuy την έκανες την αγορά ε ? I HATE YOU !!!! Meto kalo
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΕπειδή ενδιαφέρει και εμένα άμεσα για το συγκεκριμένο τηλέφωνο, άμα μάθεις κάτι και σου είναι εύκολο ρίξε μια ενημερωσούλα.