Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 217.
-
Παράθεση από GEORGE13: “Παιδια πολυ σωστη δουλεια μπραβο σας redmi note 2 απλα μια ερωτηση το superSu το κανουμε εγκατασταση η οχι; ” Μπορείς να το κάνεις από το twrp αλλά ποιος ο λόγος ;
-
Παράθεση από Vagelis Minas: “Συγνώμη για να το κάνω λίγο ποιο ξεκάθαρο για μένα, το Factory Reset για την μετάβαση από Miui V7 σε MIUI V8 είναι απαραίτητο ακόμα και αν έχουμε stable? Δηλαδή wipe cache, dalvik cache και data? Και μετά φλασάρουμε κανονικά σωστά? ” Ναι αυτός είναι ο κανονικός τρόπος, αν και εγώ που δοκίμασα να πάω από Stable V7 σε Stable V8 χωρίς να κάνω wipe τα Data δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα φτου φτου μην το ματιάξω.
-
axaxaxaxaxa O μάγειράς μας εθεάθη παρέα με έναν μεγάλο Chef, και σίγουρα κάτι μαγειρεύουν οι δυο τους. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17155/
-
Παράθεση από jojo100: “το γύρισα στα αγγλικά και πάλι δεν με βάζει ” Τι να σου πω, μπορεί αυτή τη στιγμή να υπάρχει πρόβλημα με τους Server στην Κίνα. Έχει ξανασυμβεί πολλές φορές στο παρελθόν.
-
Θα αργήσουν και σήμερα οι ROM λόγο διακοπών του μάγειρα ; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17147/
-
Νομίζω πως πρέπει να γυρίσεις την γλώσσα στα Αγγλικά μέχρι να ολοκληρώσεις τις ρυθμίσεις.
-
Mόλις πριν από λίγο έλαβα και το VIP mail για την ΡΟΜ. Άψογα ! Το καλύτερο Support Ever, Την περνάω και αναφέρω
-
Ολα μια χαρά και με την νέα ROM
-
Αντε να δούμε .... XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
Καλή μας επιτυχία !
-
Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
dimitris - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΜε Factory reset κάνουμε downgrade σε παλαιότερη έκδοση από όσο ξέρω.