Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 217.
-
Unlock code
ΜήνυμαΤώρα που έβγαλαν και αγγλική σελίδα για το unlock θα στρώσει πιστεύω. Εγώ να δεις Χ που είχα φάει με Samsung και SONY, ώσπου τα πούλησα και ησύχασα
-
Παράθεση από Moneytarey: “Το μπρελόκ μετράει χεχε, καλή επιτυχία σε όλους! ” Δεν είναι μπρελόκ αλλά κανονικό κουκλάκι όπως φαίνεται στην φωτογραφία.
-
Δεν βλέπω κίνηση. Τα παρατήσατε
-
Καλή επιτυχία σε όλους σας.
-
Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W
dimitris - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΣε ενός φίλου Mi-4 LTE-cu ακολουθώντας τον οδηγό πέρασε μία χαρά η ROM.
-
Παράθεση από Kosmas: “Καλή επιτυχία σε όλους ” Ευχαριστώ, αύριο πάω για κούρεμα στον μπαρμέρη της γειτονίας μου ώστε να τεριάζουν τα ακουστικά που θα κερδίσω.
-
Για να δούμε τι ταχύτητες έχετε στις συνδέσεις σας ? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/9050/ Μπορείτε να δηλώσετε την ταχύτητα που πιάνετε στο σπιτικό σας Internet μέσω VDSL / ADSL, ή ακόμη και από τον πάροχο της κινητής τηλεφωνίας και μέσα από δίκτυα 3G/WCDMA ή 4G FDD-LTE Mέγιστη ταχύτητα Upload : Μέγιστη ταχύτητα Download : Mέγιστο Ping : Τύπος Σύνδεσης (ADSL / VDSL / 3G WCDMA / 4G FDD-LTE) : Πάροχος Σταθερής / Κινητής τηλεφωνίας: Συσκευή Modem / Router : Tύπος Modem Router : Χρονισμό…
-
Παράθεση από evankouros: “Αυτό που ισχύει είναι ότι οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή sms κι αν βάλω, ακόμη κι αν γράφω με 160 μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες το κείμενο του sms, όταν το στέλνω θα μετατρέπει αυτόματα όλους τους χαρακτήρες σε κεφαλαία; Άρα ο παραλήπτης θα το παίρνει σε κεφαλαία, ασχέτως αν το έγραψα σε μικρά; ” Ναι ισχύει. Ότι και να δοκίμασα κατά καιρούς όλα το ίδιο κάνουν. Η καλύτερη υλοποίηση παντως είναι αυτή που έκανε ο dnomikos αφού μπορείς να στείλεις ανά πάσα στιγμή μικρά γράμματα …
-
Πωωωωωωωωωωω τους έχουμε λέμε ! Πάμε να σαρώσουμε. Ψήφος και από εμένα.
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΡε δεν πάτε καλά εδώ μέσα. Θα είμαι ο πρώτος που αντί για θήκη προστασίας, θα βάλει παρωπίδες στο Mi-4 μου, για να μην βλέπει τα αίσχη σας με τα Scores. Αει στα διάαλα ποια. Παρακαλώ τον Admin να μου απαγορέψει να μπαίνω σε αυτό το Thread.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από charis232: “Aστειευεσαι? στο ρελαντι δουλευουν. ” Βρε άστα αυτά. Εσείς καταργήσαστε το Νικέλιο και Κάδμιο σε πρώτη φάση στις μπαταρίες σας, Ακυρώσατε τα Ιόντα του λιθίου σε δεύτερη φάση, Και Βάλατε Νίτρο ως καύσιμο, και σε μας Νέφτι στον πωπό μας (θα έλεγα στον κ*λο μας αλλά απαγορεύεται), και τρέχουμε και δε σας φτάνουμε ΥΓ. Αν θα πάθει ψυχολογικά η συσκευή μου με τα Bench που κάνετε, να ξέρετε θα φάτε μήνυση από εμένα.
-
Παράθεση από XiaomiNewbie: “Σκόπια ” Ποιά Σκόπια βρε, αυτοί φάγανε την σκόνη μας από πέρυσι. Εμείς φέτος χτυπάμε στα ψιλά. Ινδία και Ρωσσία είναι ο στόχος μας. Θα κάνουμε τον Putin να μην ξέρει από που του ήρθε ο πύραυλος.
-
ΜήνυμαΤα ξεσκίσατε τα xiaomi σας
-
Θα τους πάρουμε και τα σώβρακα φέτος. Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αλλιώς.
-
Μπέρδεμα.με singapore post
ΜήνυμαΠαράθεση από nik.evia: “Λέγε ρε τρελέ??? δε με δουλεύεις????? ” 2015-12-17 18:432015-12-17 17:02KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM IN CONTA KENTRO DIALOGIS ATTIKIS Τι άλλο να σου πει. Αφού αν όχι αύριο, μέχρι την Δευτέρα θα σου έρθει να σου πει τα κάλαντα ο ταχυδρόμος.
-
Πρόβλημα σε αναβάθμιση Mi4c
ΜήνυμαΔοκίμασες να κάνεις το Update μέσα από την εφαρμογή Αναβάθμιση που είναι μέσα στο φάκελο Εργαλεία ; Για ποιό λόγο πας να κάνεις το Update μέσα από το Recovery ;