Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 217.
-
Παράθεση από GnF: “Την κάτω μαν mi4c λεμε ” Τότε θα είναι καμία μαλ@κία στο Script του Zip. Μπορείς να δοκιμάσεις να την κάνεις Boot με Adb για να δεις αν τρέχει οκ. Να βγάλεις το recovery.img από το zip και όταν μπεις σε fastboot mode να δώσεις την παρακάτω εντολή fastboot boot recovery.img Κάτι αντοίστιχο δηλαδή με τον οδηγό που έχει εδω => Flash την Ελληνική ROM στο Mi-4C
-
Παράθεση από GnF: “Κατέβασε το και δοκίμασε. Σε 2 mi4c δοκιμάζω ” Περίεργο ποια από τις 2 συσκευές έχεις 6088-Xiaomi-Mi-4-png 6254-373398-xiaomi-mi-4c-jpg Την πάνω ή την κάτω ?
-
Παράθεση από leasedline: “σε note 2 prime... ” Από όσο γνωρίζω η Ελληνική ROM έχει και Swiftkey Keyboard. Aν δεν το βρίσκεις καλό είναι να ξανακάνεις Flash την ROM από την εφαρμογή Αναβάθμιση της Miui.
-
και δε σε αφήνει να το κάνεις Flash? Μα τo Mi-4C έχει κωδική ονομασία libra και θα έπρεπε να το κάνει Flash χωρίς πρόβλημα.
-
Παράθεση από GnF: “libra και εγώ έχω mi4c. ” libra είναι το mi-4c και Ferrari είναι το mi-4i. Άρα είναι οκ και μπορείς να το περάσεις.
-
Παράθεση από leasedline: “παιδιά γεια! μόλις την έβαλα αλλά δε έχω keyboard, τι κάνω; ....άκυρο έβαλα γλώσσα τα ελληνικά και έχω....αλλά αν θέλω να γυρίσω σε αγγλικά; ” Τι έβαλες και που ? Στην τοστιέρα κανένα τοστ ? Γιατί δεν βλέπουμε καμμία αναφορά σε συσκευή
-
Μια χαρά δουλεύουν τα links. Δοκίμασα πριν λίγο.
-
Μπράβο στους τυχερούς Me, next time.
-
Παρών ! Πάλι δώρα θα κερδίσω
-
Πάντως μπορώ να πώ πως τα πάμε πολύ καλά και μάλλον θα είμαστε στους τρεις πρώτους που θα κόψουν το νήμα. santa
-
Δοκιμαστό Poll
dimitris - - Test Corner
ΜήνυμαNow i got it. Τώρα κατάλαβα τι πάιζει rofl
-
Στην Αμερική ότι είναι Κινέζικο έχει κατασκοπευτικό μηχανισμό. Μέχρι και δονητές θα απαγορέψουνε από την Κίνα, μήπως και υπάρχει κανένας κρυφός μηχανισμός ελέγχου οργασμού των γυναικών, και βγάλει όλους τους αμερικάνους ως άχρηστους εραστές. rofl ¨Ελεος.