Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 217.
-
Θα τους πάρουμε τα Scalp λέμε Σύγουρα !!
-
Μόλις έλειξε ο διαγωνισμός. Το Mi-Band για εμένα. Τα Pistons για την γυναίκα μου Την θήκη για το Mi-4 μου Τα Mi-Keys για τις συσκευές μου. Σας εύχομαι καλή επιτυχία την επόμενη φορά rofl
-
Έμεινα λίγο πίσω
ΜήνυμαΜπορώ να πω πως έμεινα λίγο πίσω στην ενημέρωση και θα πρέπει να διαβάζω ένα μήνα για να καλύψω το κενό. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/1755/
-
Αν καταφέρει κάτι τέτοιο η Xiaomi στις επόμενες συσκευές της, θα παρει τα σώβρακα πολλών ανταγωνιστών.
-
Πατσά για τους ξενύχτιδες θα έχει να μοιράσει το μαγαζί ;
-
Να βεβαιώσω και εγώ με τη σειρά μου πως η 3.9 φυσάει. Μια χαρά μέχρι τώρα με μοναδική εξαίρεση με το E-FAIL (email). Eμένα δεν μου έκανε χαζομάρες όταν την πέρασα πάνω από την 3.8, αλλά καλού κακού είπα να της τον Φορμάρω (Factory Defaults) για να μην μείνει παραπονεμένη. Με ένα φορμάρισμα όλα στρώνουν στις γυναίκες διότι και Η ROM θηλυκού γένους είναι,,,,
-
Εγώ προτείνω μιας και θα είναι δική μας Version (Ελληνική) να την ονομάσουμε LACTA 4.4.2. Μου αρέσει περισότερο από την Κιτ Κατ.
-
Αν και δεν έχω Hongmi αυτά είναι πολύ καλά νεά.
-
Σωστός ! Δεν είχα προσέξει τον οδηγό και ετοιμαζόμουν να απαντήσω.
-
Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) στο Xiaomi Mi3 με τον τρίτο τρόπο
dimitris - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΩραίος οδηγός σε περίπτωση που κολήσουμε κάπου.
-
Xiaomi Mi3 Αγορα
ΜήνυμαΠαράθεση από vefa7681: “Niksimera καλησπέρα μπορείς να το πάρεις απο Ελλάδα Θεσσαλονίκη . χχχχχχχχ.gr. μπορείς να το παραλαβεις απο το κατάστημα τελείως σφραγισμένο και να το κάνουν επιτόπου στο κατάστημα την εισαγωγή της ελληνικής. Η' να το ανοίξουν να το ετοιμάσουν και να σου το στείλουν οπου και αν είσαι Μετα απο αρκετά ταξίδια στη Κίνα δύσκολα θα επερνά ενα τηλέφωνο αυτου του κύρους ανοιχτό και με τα ελληνικά ειδη τοποθετημένα . ακόμα και εκεί τα γνήσια mi είναι δυσεύρετα . ” Nα σου πω βρε π…
-
Οτι και να κάνουν, οι συσκευές θα είναι εύκολο να ξεκλειδώσουν με τα κατάλληλα "εργαλεία".
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαAύριο ή το πολύ μέχρι Τετάρτη έρχεται και το δικό μου Mi3 E ρε γλέντια που θα γίνουν.