Αυτό που ξέρω εγώ είναι πως το εγωτηλέφωνο (iPhone) σκίζει σε πωλήσεις αναλογικά με το κόστος του, κάνοντας την apple ακόμη ποιό ισχυρή. Έχει φανατικό ακροατήριο που θα την ακολουθεί ότι πατάτα και να βγάλει.
Παράθεση από Mailman: “Xereto to forum. Ekana vote kai ego, kai like sto facebook, pote 8a do ta metalia ? Sorry gia ta greeklish alla den exo elliniko pliktrologio akomi stin miui moy.” Ωραίο Avatar έχεις !
Οπως λέει και το 2ο screen, πρέπει να πας στο Permission Manager και να ενεργποιήσεις το ROOT. Μετά θα μπορέσει το Link2SD να σου δημιουργήσει 2ο Partition κατά προτίμηση επέλεξε EXT4 και θα είσαι εντάξει.
Εντάξει σχετική μούφα ο διαγωνισμός αφού κάθε φορά που θα τον κάνουν θα παίρνουν πάντα οι ίδιοι τα πακέτα. Ήθελα να ήξερα τι μυαλό κουβαλάνε αυτοί οι admin εκεί στο en.miui. Aλλά βέβαια με τόσες αργίες που έχουνε λογικό είναι να απεργεί και το μυαλό τους.
Για το RED RICE ειδικά υπάρχει και άλλος τρόπος να αυξήσεις το μέγεθος των Data για να βάλεις και άλλες εφαρμογές. Νομίζω όμως ότι προυποθέτει TWRP recovery και όχι CWM, O οδηγός είναι εδώ en.miui.com/thread-13784-1-1.html
Παράθεση από zefs: “ Παράθεση: “Happy Chinese New Year Holiday (Jan 27 to Feb 8 ) Orders placed between the 23rd of January and the 7 of February will start shipping on February 10. Live chat service will remain available 24/7 All Orders place during the holiday will receive a free car charger. Thank you” ” Πώ πώ θα καταχρεωθούνε πάλι. Car charger αξίας 1.5 Euro ! Mα καλά αυτοί εκεί στην Κίνα κάθε μήνα έχουν μία εβδομάδα αργία ?
Παιδιά είμαι ο μόνος εδώ μέσα που του πέσαν οι μασέλες από το νέο Forum ? Πολύ καλή δουλειά κύριε Ante-min ! Έχασα τα μετάλια μου όμως αλλά δεν πειράζει, το νέο look έχει πολύ SEX Apeal !
Στην original έκδοση της ROM (Κινεζικα & Αγγλικά) το weather δουλεύει κανονικότατα. Στην multilang του miuiandroid δεν έχει αλλάξει τίποτα και το weather συνεχίζει να είναι 100% Κινέζικο.