Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 217.
-
Νέος κάτοχος του MI-2A
ΜήνυμαΚαλορίζικα βρε και με το καλό να παραλάβεις το πυραυλάκι σου !
-
Πως μοιάζει το MIUI σας ?
dimitris - - Themes Store
ΜήνυμαΕγώ εδώ και 1 μήνα είμαι κολλημένος σε αυτήν Palirmix.jpg μου αρέσουν τα σκούρα θέματα.
-
Παράθεση από mitsakos: “299€??? Για χαζούς ψάχνουν?” Για πελάτες έχω την εντύπωση. Μην ξεχνάμε πως η ZTE τουλάχιστον έχει παρουσία στην χώρα μας και μπορείς να αγοράσεις όποτε θέλεις. Να δούμε πότε η XIaomi θα μας κάνει την τιμή.
-
Μοιάζει με μακρινό ξάδερφο (7ο και βάλε) του Mi2S γιατί τα χαρακτηρηστικά του (Hardware) δεν τα πλησιάζει κατά διάνοια !
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΚαι σε μένα κατεβάζει με την εξωφρενική - φοβερή ταχύτητα των 8kb/s και θα τελειώσει σε 1 εβδομάδα.
-
Xiaomi red rice from china
ΜήνυμαΜα καλά πότε το πήρες ? Προφανώς θα είναι η έκδοση με TDMA που δεν είναι συμβατή με το 3G που έχουμε εδώ.
-
Μία γυναίκα που συμμετέχει στο πρόγραμμα Google Glass Explorer, η Cecilia Abadie, δέχθηκε κλήση χθες κοντά στο San Diego στην California, δεδομένου ότι οδηγούσε φορώντας τα "έξυπνα" γυαλιά της Google. Ο αξιωματικός που έκοψε την κλήση θεώρησε ότι τα Google Glass, χάρη στην οθόνη προβολής που εμφανίζουν μπροστά από τα μάτια, μπορούν να αποσπάσουν την προσοχή από την οδήγηση, δημιουργώντας κινδύνους στον οδηγό. Σύμφωνα εξάλλου με το νόμο, απαγορεύεται ο οδηγός να έχει στο αυτοκίνητό του τηλεόραση …
-
[Σιαγώνια Mod DOWN ΟΝ] Tι κάνατε εδώ βρε παλικάρια ? ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ ! Ποιό επαγγελματική δουλειά δεν μπορούσε να γίνει ! Είναι και πολύ όμορφα στημένο - ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ! Θέλουμε και άλλο PLS [Σιαγώνια Mod DOWN OFF]
-
Αρχίζουν τα πανυγήρια - βαράνε οι χοροί! Εεεεεεε ρεεεε γλέντιααααααα!
-
Tα παράθυρα του Βασίλη του πορτιέρη (Windows by Bill Gates) δεν μου αρέσανε ποτέ, αλλά σα συσκευή καλή φαίνεται. Κρίμα που την κατάπιε την ΝΟΚΙΑ η μικρολογισμική (Microsoft).
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΑπό την στιγμή που υπάρχει τιμολόγιο με κόστος walkamn δεν μπορούν να κάνουν αυθέρετες χρεώσεις. Αντε το πολύ να βάλουν κανένα 10euro.
-
Προβλημα στα μυνηματα
ΜήνυμαΚαλά όλα αυτά αλλά δεν μας λένε τίποτα εφόσον δεν κυκλοφόρησε ο SNAP.
-
Δεν ξέρω κατά πόσο αξιόπιστο μπορεί να είναι όταν αναφέρει επάνω Availability: In stock και από κάτω λέει πως είναι PREORDER.
-
Εντάξει, τέτοια να κάνει η Samsung και να δεί που θα καταλήξει. Είναι από τις ποιό δημοφιλείς εταιρείες στο XDA και άμα αρχίσει τέτοιου είδους μαλ@@@ες είμαι βέβαιος ότι αυτή θα χάσει.