Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 217.
-
2 μέρες έμειναν πριν την παρουσίαση του Mi-3. Ελπίζω να αξίζει η αναμονή και να είναι κανένα όμορφο τηλέφωνο, μην είναι κανένα ασχημόπαπο. Καλά τα Specs αλλά και ο σχεδιασμός παίζει σημαντικό ρόλο.
-
I will BUY this phone for sure. I hope that the price will be nice for miui.gr members.
-
καλως σας βρηκα....
ΜήνυμαWeclome Arkoude !
-
Ενα από τα μαγελύτερα ατου των HTC ήταν τα Beat Sound. Tώρα άμα το χάσει αυτό η HTC δε νομίζω να της βγεί σε καλό.
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΠαράθεση από ronin13: “To παρηγγειλα, περιμενουμε τωρα! *fingers crossed*” Μεγειές και καλή παραλαβή ! Διαβάσατε τα νέα ? Ευχάριστα νέα για όλα τα μέλη μας !!!
-
Αυτά είναι καλά νέα. Με βλέπω να χτυπάω ένα Mi-3 τους επόμενους μήνες. Ομως θα είναι ο παραπάνω προμηθευτής αξιόπιστος ? Θέλω να πώ θα έχει γρήγορη παράδοση και με τον γνωστό τρόπο για το τελωνείο ? Θα καλύπτει τις εγκυήσεις? Μακάρι να πάνε καλά τα πράγματα γιατί όντως θα βοηθούσε πολύ να έχουμε κάποιον σύγουρο για τις αγορές μας.
-
Weather BZ
ΜήνυμαΤο παράξενο είναι ότι μετά το update 3.6.21 εξαφανίστηκαν τα ελληνικά. Το ξαναέκανα εγκατάσταση αλλά δεν βλέπω πουθενά ελληνικά. Τώρα αν με ρωτήσετε γιατί αυτό? απλά δεν ξέρω.
-
Mi-3 Concept (Ψηφοφορία)
ΜήνυμαΕγώ θα περιμένω τα επίσημα
-
Για μενα ο kernel παιζει μεγαλυτερο ρολο απο την ιδια την rom. Μακαρι να βρεις λυση στο προβλημα σου.
-
[V5 Theme] IOS 7 GR
ΜήνυμαΕυχαριστούμε. Νομίζω πως πρέπει να μπούνε όλα αυτά που φτιάχνεις στα downloads.
-
Weather BZ
ΜήνυμαΤο εγκατεστησα εβαλα και τα βιντεο του miui και ειναι τελειο. Ευχαριστω.
-
Συγχαριτήρια, και σε ανώτερα.