Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 306.

• Έχω την τελευταία stable και θέλω να βάλω την τελευταία developer. Έκανα backup με το Titanium και μπήκα σε recovery mode αλλά δεν είναι ίδιο με τα screenshots που γράφει ο οδηγός. Έκανα wipe, έκανα install το update.zip αλλά μου έβγαλε μήνυμα failed. Τι κάνω από δω και πέρα; EDIT: Για το RedmiNote 3G

• Προσπαθώ να κάνω τα βήματα του οδηγού και όταν πάω σε recovery mode με βάζει σε ένα άλλο περιβάλλον που γράφει πάνω πάνω "Team Win". Έχει την επιλογή wipe. Να συνεχίσω να κάνω wipe και μετά να κάνω install ; Το έχει δοκιμάσει κανείς;

• Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από perpetas: “Κατέβασα τη νέα έκδοση για το Redmi Note 3G. Το κινητό φοράει την τελευταία stable. Για να του περάσω τη συγκεκριμένη developer θα πρέπει να κάνω κάτι επιπλέον ή ισχύουν οι 2 οδηγοί αναβάθμισης; Επίσης θα πρέπει αναγκαστικά να κάνω wipe & reset ή μπορώ να το αποφύγω; Πρέπει να προσέξω κάτι άλλο; Ρωτάω γιατί είναι η πρώτη φορά που θα επιχειρήσω κάτι τέτοιο και δεν το κάτεχω.. ” Από Stable σε Developer και το αντίθετο, πάντα κάνουμε full Wipe. Αποφ…

• Κατέβασα τη νέα έκδοση για το Redmi Note 3G. Το κινητό φοράει την τελευταία stable. Για να του περάσω τη συγκεκριμένη developer θα πρέπει να κάνω κάτι επιπλέον ή ισχύουν οι 2 οδηγοί αναβάθμισης; Επίσης θα πρέπει αναγκαστικά να κάνω wipe & reset ή μπορώ να το αποφύγω; Πρέπει να προσέξω κάτι άλλο; Ρωτάω γιατί είναι η πρώτη φορά που θα επιχειρήσω κάτι τέτοιο και δεν το κάτεχω..

• Παράθεση από mixaliscy: “Μια από τα ίδια και εδώ. Κάπως έτσι βρέθηκα με το mi4c και χίλια μπιχλιμπιδια. Απλά να διορθωσω ότι ο Μίτου είναι λαγουδάκι. Το μόνο αρκουδάκι που ξέρω το λέγανε Μίσα και σήμαινε Μιχάλης. ” Για την ακρίβεια είναι Mitu-πιγκουίνος

• Όπως έγραψα και σε άλλο τόπικ, ενδιαφέρομαι να αγοράσω το Mi4c. Η πρώτη μου σκέψη ήταν να το πάρω από EU Warehouse για να γλιτώσω την ταλαιπωρία των ταχυδρομείων και την αναμονή ενός μήνα. Δυστυχώς με όσα μαγαζιά μίλησα, κανείς δεν έχει σε απόθεμα να μου στείλει και tempered glass, θήκη, αντάπτορα για το καλώδιο type C. Δεν θέλω να έρθει το κινητό και να μη βάλω προστασία από την αρχή. Εφόσον λοιπόν θα περίμενα για τα παραπάνω, είπα να στραφώ ξανά στον γνωστό μας πλέον γλυκούλη. Επειδή ούτε αυτό…

• Είχα μια πρώτη συνομιλία με τον γλυκούλη και μου είπε ότι δεν είναι διαθέσιμο ακόμα το EU Warehouse από Ισπανία, ούτε μου έδωσε κάποιο χρονικό όριο. Οπότε ή θα περιμένω για το Mi5 ή αν βρω κάποια καλή προσφορά από αλλού θα πάω προς το Mi4c.

• - Την επωνυμία της επιχείρησης: yeso521 - Την Διεύθυνσή της (URL): Welcome to yeso521 ~O(∩_∩)O~ - Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaoyi IP Camera, Piston Earphone - Την ημερομηνία αγοράς: 11/11 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 9 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 35 ημέρες - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Αν δεν ήταν οι 35 μέρες αναμονή όλα θα ήταν τέλεια! Γι ακόμη μια φορά άψογος ο γλυκούλης. Ν…

• - Την επωνυμία της επιχείρησης: Gearbest - Την Διεύθυνσή της (URL): GearBest - Best Gadgets & Electronics Deals - Tι ακριβώς αγοράσατε: Πολλά Xiaomi καλούδια! (ανεμιστηράκι, led φωτάκι, led ρολόι, mousepad, λουράκι MiBand, θήκη για το battery κλπ κλπ. - Την ημερομηνία αγοράς: 10/11 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 8 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 34 ημέρες - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνη…

• Σήμερα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κουνήθηκε και το δικό μου πακέτο! * ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ * 14-12-2015 * 10:24 * ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) * ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ * 14-12-2015 * 13:24 * ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ * ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ * 14-12-2015 * 15:24 * ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Ελπίζω μέσα στη βδομάδα να το χαρώ!

• 280€ το βρήκα σε Ibuygou και geekbying (μιλάμε για EU Warehouse) Από κει και πέρα κοίταξα σε minideal, yeso, coolicool, vickmall και το πιο φθηνό από κίνα είναι στα 230€. Το θέμα είναι ότι θα χρειαστώ και θήκη, tempered glass προστατευτικό κλπ. τα οποία δεν υπάρχουν από EU. Είμαι σε ..τρίλημμα Να πάω από Κίνα, από Ευρώπη ή να περιμένω Mi5..

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από perpetas: “Παίδες για το Mi Pad 2 έχουμε κάποιο τόπικ για συζήτηση; Το σκέφτομαι για tablet δουλειάς με Windows 10. Αξίζει; Με ανησυχούν κάποια χαρακτηριστικά όπως η μικρή μνήμη και η μπαταρία αλλά θα ήθελα την άποψη σας πάντα! ” Το περίμενα πως και πως ...να έχει sim, αλλά δυστυχώς για μια ακόμη φορά το έβγαλαν ΧΩΡΙΣ SIM... και ξενέρωσα! Το ήθελα για το αυτοκίνητο, αλλά χωρίς τη δυνατότητα να έχω data, πρακτικά μου είναι "άχρηστο"... ” Άποψη για τη μνήμη έχεις…

• Επειδή εμπιστεύομαι την κοινότητα 100%, ξεχνάω το honorbuy και θα ψαχτώ για αλλού. Η αλήθεια είναι ότι δεν προτιμάω κάτι σε οθόνη πάνω από 5,2 ίντσες γι αυτό και έβαλα την εναλλακτική να πάρω το Mi4c και το Mi Pad 2 μόνο για τη δουλειά. Ο γλυκούλης επειδή δεν έχει EU Warehouse δεν ξέρω αν μπορώ να περιμένω 1 μήνα ξανά. Ευπρόσδεκτη κάθε πρόταση!

• Παράθεση από ev3rflow: “Παράθεση από perpetas: “Κουράστηκα να περιμένω το Mi 5 και από όσα διαβάζω το Mi4c είναι αξιοπρεπέστατο! Εξάλλου η μετάβαση μου από το Redmi 1S είναι σίγουρο ότι θα με καταπλήξει. Υγ. Προτείνετε να περιμένω κι άλλο το Mi 5 ή να πάρω το Mi4c ; ( φαντάζομαι το Mi5 θα ξεπερνάει τα 400€, οπότε και σαν τιμή είναι και αυτό ένα θετικό ) ” To Mi4c είναι δίκαρτο, ενώ το Mi5 μάλλον θα είναι μονόκαρτο (εκτός και αν έχει βγει κάποιο leak το οποίο να αναφέρει για δίκαρτη συσκευή, οπότ…

• Φοβερό Review. Ήταν μάλλον ό,τι χρειαζόμουν για να αποφασίσω σε ποια συσκευή να στραφώ. Κουράστηκα να περιμένω το Mi 5 και από όσα διαβάζω το Mi4c είναι αξιοπρεπέστατο! Εξάλλου η μετάβαση μου από το Redmi 1S είναι σίγουρο ότι θα με καταπλήξει. Υγ. Προτείνετε να περιμένω κι άλλο το Mi 5 ή να πάρω το Mi4c ; ( φαντάζομαι το Mi5 θα ξεπερνάει τα 400€, οπότε και σαν τιμή είναι και αυτό ένα θετικό ) Υγ2. Quick Poll: Mi 5, Mi4c + Mi Pad 2 ή Mi Note ; Υγ3. Ενδιαφέρομαι για EU Warehouse να έρθει σύντομα. …

• Παίδες για το Mi Pad 2 έχουμε κάποιο τόπικ για συζήτηση; Το σκέφτομαι για tablet δουλειάς με Windows 10. Αξίζει; Με ανησυχούν κάποια χαρακτηριστικά όπως η μικρή μνήμη και η μπαταρία αλλά θα ήθελα την άποψη σας πάντα!

• Παράθεση από MIUI_ART: “Την ερώτηση αυτή πρέπει να την κάνουμε στους Developers της Xiaomi, Καθώς μόνο αυτοί μπορούν να απαντήσουν αν θα δώσουν Stable V7 για το Note 3G. ” Έχω την εντύπωση ότι έχει βγει εδώ και αρκετό καιρό. MIUI ROM for Redmi Note - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum Βγήκε λίγες ημέρες μετά τις υπόλοιπες συσκευές που αναβαθμίστηκαν.

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από perpetas: “Θέλω να ρωτήσω ξανά γιατί κάπου χάθηκε το προηγούμενο ποστ που είχα κάνει. Stable V7 θα βγει για το Redmi Note 3G; Αν έχει βγει, συγγνώμη προκαταβολικά γιατί δε βρίσκω το link. Αν όχι, είναι στο πρόγραμμα να βγει; ” Την ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ ερώτηση είχες κάνεις την περασμένη Τετάρτη ΕΔΩ και το post που νομίζεις ότι χάθηκε, αλλά ΔΕΝ έχει χαθεί πουθενά, βρίσκεται ΕΔΩ απο τις 28 Νοεμβρίου που το έχεις ποστάρει...:-) ” Όταν γράφω "χάθηκε" δεν εννοώ ότι σβήστηκε …

• Θέλω να ρωτήσω ξανά γιατί κάπου χάθηκε το προηγούμενο ποστ που είχα κάνει. Stable V7 θα βγει για το Redmi Note 3G; Αν έχει βγει, συγγνώμη προκαταβολικά γιατί δε βρίσκω το link. Αν όχι, είναι στο πρόγραμμα να βγει;

• Ναι, το γνωρίζω ότι δεν είναι θέμα του γλυκούλη αλλά του NL Post. Αλλά δυστυχώς συνεργάζεται με αυτό οπότε δεν είναι λειτουργικό το όλο πράγμα. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω περιμένει περισσότερο για παραγγελία και μου έχει κακοφανεί. Μόνο από banggood είχα παρόμοιο θέμα όπου έκανα dispute στο Paypal και πήρα πίσω τα λεφτά. Ο γλυκούλης μου έχει φερθεί άψογα και θέλω να τον τιμήσω όταν θα έρθει με το καλό το Mi 5 αλλά 1 μήνας είναι πολύς..