Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 306.
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαΗ παραγγελία που έχω κάνει από 10/11 δεν έχει φτάσει ακόμα! Έφτασε Ολλανδία 17/11 και εκεί έμεινε κολλημένη έως 06/12 μέχρι που είδα ειδοποίηση 2015-12-06 17:40:00 The item has arrived in the country of destination Το θέμα είναι ότι το tracking των ELTA δεν έχει ενημερωθεί ακόμα και δε ξέρω τι σημαίνει αυτό. 3η μέρα τώρα και καμία ενημέρωση ή κίνηση. Αύριο συμπληρώνω 1 μήνα που περιμένω και ειλικρινά δεν ξέρω αν θα ξαναπαραγγείλω από γλυκούλη γιατί η αναμονή είναι τεράστια.
-
Θέλω να ρωτήσω ξανά γιατί κάπου χάθηκε το προηγούμενο ποστ που είχα κάνει. Stable V7 θα βγει για το Redmi Note 3G; Αν έχει βγει, συγγνώμη προκαταβολικά γιατί δε βρίσκω το link. Αν όχι, είναι στο πρόγραμμα να βγει;
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαΑυτό με το NL Post είναι πολύ εκνευριστικό. Περιμένω την IP Camera και ακουστικά Piston και είναι στην Ολλανδία από τις 20/11! 10 μέρες κάθεται εκεί και δε κουνιέται!
-
Παίδες με τη νέα έκδοση του Redmi Note 3G έχουμε νεότερα; Υπάρχει εδώ και 2 βδομάδες σε global. Θα βγει και σε ελληνική;
-
Xiaomi Redmi Note 3
ΜήνυμαΓια πείτε εντυπώσεις οι "ειδικοί" σε specs και τιμές. Αξίζει; Προσωπικά το βρίσκω ενδιαφέρον αλλά όχι κάτι εξαιρετικό. Θα συνεχίζω να περιμένω καρτερικά το Mi 5.. * Θέλω και γνώμες για το Mi Pad 2 !!
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαΜετά από λίγες μέρες ξεκλέβω λίγο χρόνο και θέλω να πω ότι προχώρησα και σε δεύτερη παραγγελία από τον γλυκούλη. Πήρα την IP Camera της Xiaomi ( Xiaomi Xiaoyi ) και τα ακουστικά Piston. Γι ακόμα μία φορά ήταν ευγενέστατος, έστειλε φωτογραφία του δέματος και με περίμενε και μία (ακόμα) ευχάριστη έκπληξη. Με την ίδια τιμή μου έστειλε την camera με night vision η οποία μάλιστα στοιχίζει και παραπάνω. Ούτε καν ήξερα για την ύπαρξη της. Ξηγήθηκε άψογα γι ακόμα μία φορά και δεν υπάρχει κανένας λόγος ν…
-
mi scale εντυπώσεις...
ΜήνυμαΘα επιστρέψω με εντυπώσεις! Δώστε μου λίγες μέρες να ξεφύγω από τη δουλειά και τα λέμε!
-
Για Redmi Note 3G υπάρχει κάτι; Βλέπω μόνο για το 4G μέχρι στιγμής. Με το Redmi 1S τελείωσα την διαδικασία και όλα τέλεια! Επιτέλους νέο περιβάλλον.. με είχε κουράσει το παλιό!
-
Παράθεση από spoulk: “Παράθεση από perpetas: “Ανακοινώθηκαν και τα link για τα updates σε V7. en.miui.com/thread-176388-1-1.html Σαν κάτοχος του Redmi1S ποια έκδοση θα πρέπει να περάσω έτσι ώστε να μη χαθούν και τα δεδομένα που ήδη υπάρχουν στο κινητό; Την Fastboot ή την Recovery; ” Είμαι καλά με την Ελληνική 6.3.0. Σε κάθε περίπτωση θα περιμένω να δω την Ελληνική V7!” Μιλάς για το Redmi 1S ; Δεν βρίσκω την έκδοση που αναφέρεις.
-
Ανακοινώθηκαν και τα link για τα updates σε V7. en.miui.com/thread-176388-1-1.html Σαν κάτοχος του Redmi1S ποια έκδοση θα πρέπει να περάσω έτσι ώστε να μη χαθούν και τα δεδομένα που ήδη υπάρχουν στο κινητό; Την Fastboot ή την Recovery;
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαΕπιστρέφω με καταπληκτικά νέα. Σε 2 μόλις μέρες το πακέτο ήρθε από το Hong-Kong στο σπίτι μου. Hong-Kong - Γερμανία - Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Σπίτι μου σε 2 μέρες!! Λίγο πριν φτάσει Ελλάδα πήρα τηλέφωνο τη DHL και ρώτησα για τη διαδικασία παραλαβής και περί τελωνείου. Μου απάντησαν ότι το πακέτο έχει πολύ φθηνή τιμή και μάλλον δε θα περάσει τελωνείο. Κλείνοντας μου είπε να επικοινωνήσω ξανά το μεσημέρι για σιγουριά. Επικοινώνησα 4 ώρες μετά, το πακέτο είχε φτάσει, τσεκαρίστηκε και έφυγε από ελέγχο…
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαΣας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και τις συμβουλές. Δεν απάντησα στο mail του Κινέζου και θα περιμένω να δω πως θα πάνε τα πράγματα μέχρι να απαντήσω. Προς το παρόν το προιόν έφτασε στη Γερμανία και η τελευταία ενημέρωση είναι: 6 Processed at LEIPZIG - GERMANY Οπότε μέσα στην εβδομάδα ελπίζω να έχω -καλά- νέα! UPDATEDL: Customs status updated THESSALONIKI - GREECE Τι σημαίνει αυτό;
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαΕίχα μία πρώτη απάντηση από τον Κινέζο και μου αναφέρει: Very sorry for this We called the transport company, they told the package already sent out from China, now arrived HongKong, it is hard to stop. The tracking number of DHL: ........ We only see your order, but not receive the extra note from you about the shipping method.. ( χαζός ήμουν δηλαδή να επιλέξω AirMail αντί για DHL και να μου έρθει το πακέτο μετά από ένα μήνα.. απλή λογική! ( επίσης έστειλα 2 email για την προσοχή περί τελωνείου…
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από GR_Macedon: “Τα 100 του εκτελωνιστή δεν παίζουν σε ποσά κάτω από 150 €” Πάμε ενα στοιχηματάκι 50€?? Η αμοιβή του εκτελωνιστή δεν ΕΧΕΙ καμια σχέση με την αξια του πακέτου. Κάνε τον εκτελωνισμό μόνος για να γλυτώσεις τα 100€. Και για να διευκρινίσουμε κάτι. Οταν λέμε Αξία Εισαγωγής = Αξία του εμπορεύματος + μεταφορικά. Αξία εμπορεύματος αποδεικνύεται με εμπορικό τιμολόγιο ή με αντίγραφο απο μεταφορά μέσω τράπεζας. Το κακό είναι ότι τις περισσότερες φορές την αξία …
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από perpetas: “Πήρα μία πρώτη απάντηση από τον "γλυκούλη" και μου είπε ότι λόγω του συνολικού βάρους 3,5kg δεν μπορεί να το στείλει με Air Mail και έτσι έφυγε αναγκαστικά με DHL, γεγονός ανησυχητικό για τελωνείο.. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά!” ...'ντάξει βρε! Για ένα προϊόν που κοστίζει 45€ μαζί με τα ταχυδρομικά, ακόμα και τελωνείο να περάσει τι νομίζεις ότι θα γίνει? Πιο πολύ η ταλαιπωρία και η καθυστέρηση, παρά τα χρήματα που θα σου ζητήσουν... εάν ζητήσουν τε…
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαΠήρα μία πρώτη απάντηση από τον "γλυκούλη" και μου είπε ότι λόγω του συνολικού βάρους 3,5kg δεν μπορεί να το στείλει με Air Mail και έτσι έφυγε αναγκαστικά με DHL, γεγονός ανησυχητικό για τελωνείο.. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά!
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαΣτην ίδια εικόνα που παρέθεσες, όταν πήγα να ολοκληρώσω την παραγγελία μου είπε να επιλέξω shipping method, η οποία δεν είναι διαθέσιμη. Στο πρώτο site που πήγα ήταν αυτό. Αλλά δε μπόρεσα να παραγγείλω μιας και δεν μπορούσα να φτάσω στην ολοκλήρωση της παραγγελίας. Δοκιμάσε το και αν βρεις τρόπο να την ολοκληρώσεις, έχω πληρώσει τσάμπα 20 ευρώ παραπάνω. Αλλά δε νομίζω. Δεν είναι τυχαίο ότι σχεδόν όλοι έχουν shipping λόγω του βάρους της ζυγαριάς.
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από perpetas: “Μόλις πάτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία στέλνει "ραβασάκι" για τα μεταφορικά.. Ελέγξτε το και θα δείτε πόσο βγαίνουν και σε αυτά αλλά και σε άλλα site.” Ναι,στο gearbest χρεώνουν και 1,78€ για να σου δώσουν tracking number... Το Coolicol διανύει περίοδο προσφορών και έχει καλές τιμές... Αλλά και πάλι η αρχική τιμή είναι "μακριά".. Μήπως δεν είχε ανανεώσει τιμές ο "γλυκούλης" άραγε?” Στο Gearbest εσύ διάλεξες την ζυγαριά από κίνα, όπου στο τέλος σε …
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαΜόλις πάτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία στέλνει "ραβασάκι" για τα μεταφορικά.. Ελέγξτε το και θα δείτε πόσο βγαίνουν και σε αυτά αλλά και σε άλλα site.
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαΜόλις παρήγγειλα την ζυγαριά ( Mi Scale ) με κόστος 45€. Ήταν η χαμηλότερη τιμή που βρήκα μαζί με shipping. Ο συγκεκριμένος την έχει εξαρχής 45€ με free shipping. Επέλεξα το απλό ταχυδρομείο, του είπα να γράψει για δώρο. Ελπίζω να μην έχουμε τελωνεία κλπ. λόγω του βάρους πιο πολύ. Θα επανέλθω με νεότερα όταν έχω! * Έχει κανείς άλλος εμπειρία από την ζυγαριά;