Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 306.
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν χρησιμοποιώ κάτι τέτοιο οπότε θα περιμένω να εγκαταστήσω κανονικά τη νέα έκδοση!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Το βασικότερο είναι πως δεν θα έχεις ROOT..” Επειδή δεν γνωρίζω πολλά. Το κρίνεις απαραίτητο να έχω Root; Χωρίς Root τι θα χάσω; Στην ουσία σαν δοκιμή την θέλω την έκδοση αυτή γιατί περιμένω κι εγώ πως και πως το Mi5..
-
Δηλαδή σαν κάτοχος του Redmi 1S θα μπορώ από τις 27/10 να κατεβάσω και να εγκαταστήσω την V7; Και όταν μιλάμε για stable εκδόσεις, τι μειονεκτήματα μπορεί να συναντήσω μετά την εγκατάσταση;
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από perpetas: “Πιστεύετε ότι είναι αχρείαστη εφαρμογή ή χρησιμοποιείτε κάποια άλλη;” Το οτι απαντησαμε στο ερώτημα του φίλου παραπάνω, δεν σημαίνει ότι καταργήσαμε την εφαρμογή... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δεν με βοηθά καθόλου η απάντηση σου αλλά αφού συνεννοείστε μεταξύ σας, οκ.
-
Πιστεύετε ότι είναι αχρείαστη εφαρμογή ή χρησιμοποιείτε κάποια άλλη;
-
Xiaomi Yi Camera
ΜήνυμαΜε τα λεφτά της Yi δεν μπορώ να βρω κάτι παρόμοιο δυστυχώς Για αυτό έχει κανείς άποψη; Original Xiaomi 2 in 1 10X Macro 0.67X Wide Angle Phone Camera Lens Set for Xiaomi 4 2A Redmi Note-12.14 and Free Shipping| GearBest.com
-
Xiaomi Yi Camera
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους. Ενδιαφέρομαι πολύ να πάρω τη Xiaomi Yi αλλά ως άσχετος δε μπορώ να καταλάβω αν για τη χρήση που την θέλω μου κάνει. Διάβασα πολλά reviews, είδα πολλά βίντεο και η ερώτηση μου είναι: Θα είναι αξιόπιστη για φωτογραφίες εσωτερικού χώρου και παρουσίαση δουλειάς στα social media; Δεν την χρειάζομαι σαν action cam αλλά πιο πολύ για δουλειά και επειδή η τιμή της είναι τέλεια και τα δείγματα φωτογραφιών άψογα θα ήθελα την άποψη σας αν θα με κάλυπτε σε αυτά που ζητάω. Τέλος, θέλω να ρ…
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από perpetas: “Ευχαριστώ πολύ. Τώρα παρατήρησα ότι από Κίνα δε μου δίνει shipping option αλλά αν επιλέξω EU Warehouse μου δίνει. Αλλά φυσικά με άλλη τιμή (34€ περίπου). Μάλλον θα πάω στη λύση του coolicool.” Εγώ από Κίνα σου έδειξα πάντως.” Σε άλλα προιόντα μου δίνει τη δυνατότητα για shipping. Στο συγκεκριμένο όχι. Δε μπορώ να καταλάβω το γιατί.
-
Όλα καλά με το Sleep Tracking! Επιτέλους! Ευχαριστώ για όλα!
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από perpetas: “Προσπαθώ να κάνω την παραγγελία από Gearbest αλλά μου λέει "Please choose shipping method", αλλά πουθενά δεν υπάρχει επιλογή τέτοια! Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω;” Μήπως δεν έχεις κάνει εγγραφή; Σε μένα το βγάζει κανονικά μόλις επιλέξω Proceed to Checkout” Έχω κάνει εγγραφή κανονικά. Προσπάθησα ξανά αλλά τίποτα. Μήπως μπορείς να ανεβάσεις screenshot μήπως δε βλέπω κάτι;!
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από perpetas: “Μπορεί κάποιος να μου πει εντυπώσεις για Geekbying και Gearbest ; Ψαχνω να αγορασω τη Xiaomi Scale και ενω στα περισσοτερα καταστηματα η τιμη ειναι γυρω στα 40 δολλαρια, στα παραπανω 2 καταστηματα η τιμη ειναι κοντα στα 20 δολλαρια. Xiaomi Mi Smart Scale Original XiaoMi Bluetooth V4.0 Mi Smart Weight Scale by 4 x AA Battery-19.79 | GearBest.com Ειναι αξιοπιστα; Να προχωρησω στη παραγγελια;” Να κοιτάς τελική τιμή, γιατί η ζυγαριά λόγο βάρους δεν έχ…
-
Μπορεί κάποιος να μου πει εντυπώσεις για Geekbying και Gearbest ; Ψαχνω να αγορασω τη Xiaomi Scale και ενω στα περισσοτερα καταστηματα η τιμη ειναι γυρω στα 40 δολλαρια, στα παραπανω 2 καταστηματα η τιμη ειναι κοντα στα 20 δολλαρια. Xiaomi Mi Smart Scale Original XiaoMi Bluetooth V4.0 Mi Smart Weight Scale by 4 x AA Battery-19.79 | GearBest.com Ειναι αξιοπιστα; Να προχωρησω στη παραγγελια;
-
Τα έκανα όλα όπως μου είπες. Ελπίζω να δουλέψει το βράδυ και να επιστρέψω με καλά νέα. Ευχαριστώ πολύ.
-
Μπορείς να με βοηθήσεις πως θα το κάνω αυτό με το firmware;
-
Όλα δουλεύουν άψογα. Δόνηση, φωτάκια, ξυπνητήρι. Το φόρτισα ναι. Έχει 75% αυτή τη στιγμή. Το μόνο που δε λειτουργεί είναι τα δεδομένα ύπνου.