Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 306.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Καλημέρα σε όλους, Πριν λίγες ημέρες μου ήρθε το Mi Band. Στην ουσία είναι το δεύτερο μιας και το πρώτο χάθηκε. Χθες παρατήρησα ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα στον συγχρονισμό. Ενώ τα βήματα/τρέξιμο συγχρονίζουν μια χαρά, εκεί που έχω πρόβλημα είναι στα δεδομένα ύπνου. Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από τις 9/9 (τότε το πήρα στα χέρια μου). Έψαξα στις επιλογές, δε βρήκα κάτι να με βοηθήσει. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει; Ευχαριστώ!
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από perpetas: “Το δοκίμασα εγώ αλλά πολύ παίδεμα υπάρχει με την κινέζικη γλώσσα. Εξάλλου δεν μου χρειάζεται τόσος χώρος και δεν θα ασχοληθώ παραπάνω. Αν υπάρχει κάτι σε αγγλικά να το συζητήσουμε :P” Σε αγγλικά υπάρχουν dropbox, onedrive, mega.” Εννοούσα να υπάρχει παρόμοια προσφορά με χώρο 1TB Συνήθως για τι χρήση έχετε το cloud ; Δουλειά, φωτογραφίες-βίντεο, ταινίες;
-
Επωνυμία της επιχείρησης : Merimobiles Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL) : Unlocked Smartphones & Cell Phones from China | Merimobiles Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi Mi Band Ημερομηνία αγοράς : 27/08/2015 Αποστολή : 28/08/2015 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10!! Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 12 ημέρες ( στο site ανέφεραν για 21-40 εργάσιμες ) Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από όλα! Tα σχόλιά σας: Με τους π…
-
Παράθεση από xarisp: “Παράθεση από zananiro: “Παράθεση από xarisp: “δεν ξερω αν το ανεφερε καποιος αλλα στην μεταφορα χρηματων δηλωνετε family or friends ..αν βαλετε goods or services δεσμευεται το ποσο και μπλεκετε με ορους περι πωλητων” Τι εννοεις δεσμευεται το ποσο? Αφου το balance μετα μπορουμε να το χρησιμοποιησουμε για αγορες. Επισης που μπορει να δει κανεις τους ορους περι πωλητων? Αφου ειναι σαν να πουλαμε κατι στον εαυτο μας, οποτε που ειναι το προβλημα?. Υπαρχει και κατι αλλο συγκεκριμ…
-
Mi Key & Πολύμπριζο
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους! Έχω δύο ερωτήματα και θα χρειαστώ τη βοήθεια σας. - Σήμερα παρέλαβα το mi key. Κατέβασα το Mikey application σε διάφορες εκδόσεις αλλά καμία δεν εγκαταστάθηκε. Όλες μου έβγαζαν σφάλμα και ότι δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση. Παρατήρησα ότι κι άλλοι έχουν παρόμοιο πρόβλημα και θα ήθελα να ρωτήσω ποια έκδοση να κατεβάσω που να λειτουργεί σωστά. Έχω Redmi1S με την τελευταία ελληνική stable ROM. Κατέβασα την εφαρμογή I-Key και λειτουργεί μια χαρά, αλλά θέλω την Mi-Key. - …
-
Παράθεση από perpetas: “Την επωνυμία της επιχείρησης: ibuygou Την Διεύθυνσή της (URL): ibuygou.com Tι ακριβώς αγοράσατε: 2 Mi keys, Original Xiaomi Marilyn Monroe Mouse Mat, Xiaomi Personal Note Book, Xiaomi Mi Smart Power Strip Plug Adapter Την ημερομηνία αγοράς: 20/04/2015 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): Ήρθε ειδοποίηση να το παραλάβω, θα το κάνω αναγκαστικά την Τρίτη. Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 1 μήνας και 10 μέρες νομίζω είναι αρκετός χρόνος, αν και σε email που αντάλλαξ…
-
Την επωνυμία της επιχείρησης: ibuygou Την Διεύθυνσή της (URL): ibuygou.com Tι ακριβώς αγοράσατε: 2 Mi keys, Original Xiaomi Marilyn Monroe Mouse Mat, Xiaomi Personal Note Book, Xiaomi Mi Smart Power Strip Plug Adapter Την ημερομηνία αγοράς: 20/04/2015 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): Ήρθε ειδοποίηση να το παραλάβω, θα το κάνω αναγκαστικά την Τρίτη. Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 1 μήνας και 10 μέρες νομίζω είναι αρκετός χρόνος, αν και σε email που αντάλλαξα με το ανάλογο τμήμα ήτ…
-
Θα αγκαλιαστεί από όλους μια τέτοια προσπάθεια, αρκεί να είναι σοβαρή, με σωστές τιμές. Οι αμφιβολίες όλων μας κατά την παραγγελία είναι ο χρόνος παράδοσης και το τελωνείο. Μετά από κει μη τυχόν και έχουμε πέσει σε fake συσκευή κλπ. Μόνο και μόνο που αυτά θα φύγουν από το μυαλό, ο δρόμος ανοίγει εύκολα. Ελπίζω όταν με το καλό γίνει, να υπάρχει πληθώρα προιόντων. Από το Mi4i έως και το mousepad.
-
Redmi 1S & Mi Band
ΜήνυμαΜόλις το παρέλαβα και λειτουργεί άψογα με Redmi1S. Στην προσπάθεια να συνδεθείς για πρώτη φορά σου λέει ότι πρέπει να έχεις android 4.4 -> πατάς 2 φορές το ΟΚ χωρίς να κάνεις τίποτα άλλο και αυτόματα συνδέεται. -> το κάνεις "paired" και τέλος.
-
@caeser Ευχαριστώ! Όντως έχω το RedmiNote 3G. Κατέβασα τη ROM που μου είπες αλλά θέλω να κάνω αναβάθμιση στην Ελληνική ROM χωρίς να χάσω τις εφαρμογές και τα δεδομένα. Αυτό πως γίνεται; Ποιον οδηγό πρέπει να ακολουθήσω; Υγ. Υπάρχει κάποιο θέμα στο φόρουμ για το Mi Band; Μόλις το παρέλαβα και θα το χρησιμοποιήσω στο Redmi1S. Θα ήθελα να διαβάσω tips και πληροφορίες.
-
Μπράβο παιδιά για την κίνηση. Καλές γιορτές να έχουμε!