Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-306 από 306.
-
Τελικά χθες το βράδυ πέρασα τη νέα ROM και όλα πήγαν τέλεια. Μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα πρόβλημα. Μια ερώτηση μόνο. Έκανα Root το κινητό. Σε τι θα με βοηθήσει αυτό; υπάρχει κάποιος οδηγός; κάτι που να μπορώ να κάνω; κατέβασα και το SuperSU και έκανα κι ένα backup όπως διάβασα σε κάποιο άλλο οδηγό. Τι άλλο μου προτείνετε για τη βελτίωση της συσκευής; Ευχαριστώ και πάλι!!!
-
Διάβασα και τον παραπάνω οδηγό αλλά επιλογή "Αναβάθμιση" δεν έχω βρει πουθενά στο κινητό. Ακόμα και όταν πηγαίνω Settings->About Device->System Updates με πετάει στην αρχική οθόνη. Πως μπορώ να κάνω back up λοιπόν και έπειτα να περάσω τη νέα ROM; Και αν και εφόσον φτάσω στο σημείο να κάνω back up, τότε ποιο τρόπο να επιλέξω για την αναβάθμιση; Γιατί όπως προείπα μου κάνει ξαφνικά reboot και φοβάμαι μην γίνει τη στιγμή εκείνη και έχω σοβαρότερα προβλήματα. Ευχαριστώ και πάλι!
-
Καλημέρα σε όλους, Εδώ και μία εβδομάδα περίπου έχω στα χέρια μου το Redmi 1S και από την πρώτη στιγμή αντιμετώπισα ένα πρόβλημα. Σε διαφορετικές στιγμές γίνεται reboot στα ξαφνικά. Συμβαίνει 4-5 φορές την ημέρα. Μου έχει συμβεί όταν μιλάω στο τηλέφωνο, κατά τη διάρκεια της νύχτας και ενώ περίμενα το ξυπνητήρι αυτό δε χτύπησε ποτέ λόγω reboot, κατά την πλοήγηση στο net, κατά τη διάρκεια παιχνιδιών. Λίγο που έψαξα στο φόρουμ της Xiaomi και άλλοι αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα και θα με εκνευρίσει…