Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 306.
-
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους και όλες! Να δώσω κι εγώ ένα update από τις παραγγελίες μου. Αυτές από ευρωπαική αποθήκη στο ξεστοκάρισμα με τις μεγάλες ευκαιρίες του Gearbest ήρθαν όλες, σε 7-10 μέρες. Επίσης σήμερα παρέλαβα μία από Banggood με θήκες, σε 15-20 ημέρες περίπου.. Από τις 11/11 περιμένω ακόμα τις παραγγελίες από το Gearbest!! Τις έσπασαν σε 6 κομμάτια. Οι 2 που έφυγαν με Belgium Post έχουν έρθει μια χαρά. Οι 4 που ..έρχονται με DPDUK ακόμα να φανούν. Οι 3 είναι Southhall και η μ…
-
Παιδιά μια ερώτηση σχετικά με τη μέθοδο DPDUK. Περιμένω το Mi 6 και από τις 01/12 έχω αυτό το μήνυμα στο tracking: Your parcel has left the United Kingdom and is on its way to Greece Σαν εκτιμώμενη άφιξη είναι η σημερινή ημέρα αλλά το tracking δεν έχει κουνηθεί όλες αυτές τις ημέρες. Συμβαίνει συχνά αυτό; Και στην περίπτωση που δεν έρθει σήμερα τι να κάνω; να επικοινωνήσω με Gearbest? Επίσης έχω άλλες 3 παραγγελίες με DPDUk όπου από 22/11 δεν έχουν εμφανίσει κίνηση πέρα του κλασσικού ...Southhal…
-
Περιμένοντας πολλές παραγγελίες από Gearbest, σήμερα ήρθε μία με Belgium. Από DPDUK σύμφωνα με την εμπειρία σας πόσες μέρες κάνει να έρθει μια παραγγελία με Status: International Gateway, Your parcel has left the United Kingdom and is on its way to Greece Από 1/12 είναι έτσι και αναφέρει ότι θα φτάσει σε μένα 13/12! Είναι όντως τόσες πολλές οι ημέρες;
-
Τελικά για την παραγγελία που έγραψα κάτι πιο ποστ πιο πίσω μετά από επικοινωνία που είχα με το Gearbest μου είπαν ότι την έσπασαν σε 4 κομμάτια! 3 DPDUK και ένα Belgium.. 1 παραγγελία τα γυαλιά ηλίου Xiaomi 1 παραγγελία διάφορα όπως Roidmi, θήκες, tempered glass, ακουστικά 1 παραγγελία το Mi Max 2 και τέλος με Belgium η κάρτα SD Samsung 32GB. Ελπίζω να πάνε όλα καλά... *Περιμένω με DPDUK και το Mi6 + ακουστικά
-
Δεν αναφέρουν κάτι τέτοιο στο mail. Απλά έχουν τον αριθμό παραγγελίας και το ..νέο tracking number. Ενώ μέρες πριν μου είχαν στείλει άλλο της μορφής ( 5997151ΧΧΧ ). Τους έστειλα φυσικά μήνυμα αλλά θέλω να δω αν έχει συμβεί και σε κάποιον ακόμα. Το ιστορικό μάλιστα είναι είναι ότι: 11/11 έγινε η παραγγελία 19/11 έγινε shipped με tracking no ( 5997151XXX ). 21/11 μου στέλνουν νέο mail με tracking ( 5997XXXXX) 22/11 μου στέλνουν ξανά mail με άλλο ( 599715ΧΧΧΧ) 26/11 σήμερα.. μου στέλνουν αυτό.. ειλ…
-
Καλησπέρα παιδιά. Περιμένω μια παραγγελία από Gearbest από τις 11/11. Είναι το Mi Max 2 με άλλα ..12 πραγματάκια μέσα.. θήκες, κάρτα μνήμης κλπ. Επέλεξα κανονικά Eu Express και μου έστειλαν ένα tracking number όπου μέχρι και τώρα αναφέρει "Your parcel is on its way (Southhall)" Πριν λίγο έλαβα ένα νέο mail που λέει ότι shipping number ( LVS13763600017XXXXX ). Τι παίζει ακριβώς; από την αρχή άνοιξα ticket λέγοντας ότι θέλω DPDUK. Αυτό τι tracking number είναι; Πρώτη φορά παίρνω με αυτή τη μέθοδο …
-
Παράθεση από makis1024: “Με τον οδηγό που σου έδωσα τα κατάφερες; Γιατί το libra έχει μια ιδιομορφία στο ξεκλείδωμα. ” Όχι. Κατέβασα ένα άλλο αρχείο unlock και προχώρησε από το 50% και ξεκλείδωσε κανονικά. Το αρχείο έχει όνομα "miflash_unlock-en-2.3.803.10"
-
Τέλος καλό, όλα καλά! Ευχαριστώ ξανά και ξανά!
-
Και τώρα στην προσπάθεια να το ξεκλειδώσω αναφέρει: Couldn't Verify Device στο 50%. Πολλά βήματα και μπερδεύομαι...
-
Κατά την εντολή: fastboot boot twrp_libra_7_3.1.0-1_miui-hellas.img Λαμβάνω το μήνυμα στο CMD: FAILED (remote: unlock device to use this command)
-
Παράθεση από MIUI_ART: “@perpetas Θα πρέπει να ξαναπεράσεις TWRP Recovery στην συσκευή σου μέσα από FastBoot ως πρώτο βήμα. Μετά πρέπει να κάνεις ένα Factory Reset από το TWRP Recovery που πέρασες, και στο τέλος να κάνεις FLash την Τελευταία ελληνική MIUI 9 ROM. To Recovery θα το βρεις από εδώ => twrp_libra_7_3.1.0-1_miui-hellas ” Μπορείς να μου στείλεις τον οδηγό πως περνάω TWRP Recovery μέσα από Fastboot? Οπότε φαντάζομαι μετά το FR θα μείνει μόνο το Flash της ελληνικής ROM ; Δεν χρειάζεται κά…
-
Παράθεση από perpetas: “Μιας που το κινητό μου πλέον είναι το Redmi Note 4 είπα να περάσω τη MIUI 9 στο Mi4C. Η τελευταία έκδοση Android που είχε ήταν η 5.1.1 Πέρασα τη ROM, έκανα Factory Reset και Install τη νέα ROΜ και τώρα κατά την επανεκίνηση μου αναβοσβήνει το Mi Logo. Και σε Fastboot που προσπάθησα να μπω πάλι με πάει στο Mi Logo που αναβοσβήνει. Τι μπορώ να κάνω;! ” Παιδιά μπορεί να βοηθήσει κάποιος με το πρόβλημα μου; Προσπαθώ να κάνω τα βήματα από αυτό τον οδηγό Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσ…
-
Μιας που το κινητό μου πλέον είναι το Redmi Note 4 είπα να περάσω τη MIUI 9 στο Mi4C. Η τελευταία έκδοση Android που είχε ήταν η 5.1.1 Πέρασα τη ROM, έκανα Factory Reset και Install τη νέα ROΜ και τώρα κατά την επανεκίνηση μου αναβοσβήνει το Mi Logo. Και σε Fastboot που προσπάθησα να μπω πάλι με πάει στο Mi Logo που αναβοσβήνει. Τι μπορώ να κάνω;!
-
Περιμένω σήμερα ένα δέμα με κινητό και ένα άλλο με θήκες και προστατευτικά. Ενώ το πρωί στις 8:10 το tracking έλεγε "ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ" όπως γίνεται πάντα και παραλαμβάνω την ίδια μέρα, στις 8:41 ανανεώθηκε ως "ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ". Πήρα στην εξυπηρέτηση πελατών ΕΛΤΑ και μου είπαν ότι θα έρθει ειδοποίηση για να παραλάβω την επόμενη ημέρα. Η παραγγελία έγινε από Banggood με Priority Line. Υπάρχει καμιά περίπτωση μαζί με την ειδοποίηση να ζητήσουν καμια έξτρα χρέωση;
-
Επειδή περιμένω το Redmi Note 4 3/32 [Snapdragon] .. ποιο μοντέλο θα πρέπει να παρακολουθώ για να κατεβάσω την αντίστοιχη ROM ; Βλέπω στην αρχική Redmi Note 4 ( είναι με Helio ή Snapdragon ) ?
-
Μόλις παρέλαβα το Redmi 4X από Eglobalcentral. Μέσα σε μόλις 12 ημέρες χωρίς shipping costs και φυσικά χωρίς τελωνείο. Ήρθε η Global Version και τώρα αναβαθμίζω την έκδοση σε 8.2.10.0 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τη βοήθεια! Θα ξανααγοράσω σίγουρα από αυτό το κατάστημα. Άψογοι σε όλα. Στο refund σε άλλο κινητό και στη παραγγελία αυτού.