Θα το κοιτάξω. Πριν από λίγο μου στείλανε ένα Tracking Number της παραγγελίας που ξεκινάει από PS και τελειώνει σε GR. Ποια μεταφορική είναι αυτή; που να δω το tracking;
Παράθεση από George Kaggelaris: “@perpetas δες και στο giztop. Έχει sf-eu-expedited το συγκεκριμένο μοντέλο με 179 ντάλαρς! ” Είναι αξιόπιστο; Έχεις κάνει αγορές από εκεί ή κάποιος άλλος;.. Όπως και να χει θα περιμένω την απάντηση από Vickmall και θα το κοιτάξω. Ευχαριστώ!
Σε συνέχεια της κουβέντας που είχαμε εδώ πριν λίγες ημέρες να πω ότι την Πέμπτη 9/2 έκανα την παραγγελία μου από Vickmall. Πήρα το Redmi 4 Pro από EU Warehouse αλλά ακόμα δεν έχω κάποια απάντηση ή tracking number. Προς έκπληξη μου σήμερα βλέπω στο site ότι το συγκεκριμένο κινητό δεν το δίνουν με EU Warehouse και έστειλα mail να μου πουν τι έγινε. Ας ελπίσω να πρόλαβα και να πήρα από τα τελευταία κομμάτια και γι αυτό να αφαιρέθηκε η συγκεκριμένη επιλογή. Σε διαφορετική περίπτωση θα ζητήσω τα χρήμ…
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579
Άντε, με πείσατε. Θα τα δώσω γι ακόμη μια φορά στο Vickmall. Από θέμα ROM επειδή το θέλω το κινητό για τον πατέρα μου προτιμώ να βάλω μια STABLE να τελειώνω. Να το επιλέξω να μου το στείλουν με STABLE ή να το κάνω με τις οδηγίες του forum;
Παράθεση από makis1024: “Eu warehouse αναγκαστικά από εκεί θα σου έρθει. Το vickmall eu warehouse, δεν το έχει stock; ” Το έχει 10 ευρώ παραπάνω. Έλεγα μπας και γλυτώσω το 10ρικο..
Παράθεση από zisistil: “Καλά Ισπανία αλλά μόνο να στο στείλουν από εκεί γιατί οι τύποι είναι λίγοι μικροαπατεώνες. ” Αυτό φοβάμαι κι εγώ. Πως θα είμαι σίγουρος ότι το δέμα θα έρθει από Ισπανία;
Παράθεση από demakhs: “3-4 Πανε αυτα τα νούμερα, αρχηγέ, last year!! ” Εννοείς 3-4 μέρες; Εγώ βάζω μέσα και τις μέρες μέχρι να γίνει shipping. Γενικά αξίζει το συγκεκριμένο κατάστημα από Ισπανία; Είναι safe επιλογή;
Μετά από μια μικρή έρευνα κατέληξα στο GeekBuying από ES Stock. Έχει κανείς εμπειρία από το συγκεκριμένο; Είναι όντως από ES Stock ή θα αρχίσουν "δεν έχουμε stock και θα στο στείλουμε από Κίνα κλπ.;" Φαντάζομαι αν όντως φύγει από Ισπανία είναι πιθανό να το έχω στα χέρια μου μέσα σε 5-10 μέρες;
Παράθεση από zisistil: “Κακώς. Γιατί; Μην σε φοβίζει το alipay. ” Ίσως να με φοβίζει λόγω άγνοιας. Αλλά έχω διαβάσει αρκετά άσχημα πράγματα για παραγγελίες κινητών και γενικά ακριβών συσκευών. Θα παραμείνω στα γνωστά κινεζομάγαζα με τα καλά και τα στραβά τους..
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από perpetas: “Είτε από ευρωπαϊκή αποθήκη είτε κάτι άλλο. ” Αν μπορείς να το βρει σε Ευρωπαική νομίζω είναι ότι καλύτερο.Μπορείς επίσης να το πάρεις απο Κίνα μέσω Ευρώπης... Κάποια καταστήματα στέλνουν "τριγωνική" αποστολή.. Κίνα-Ευρώπη-Ελλάδα. ” Ευχαριστώ! Γνωρίζεις ποια καταστήματα στέλνουν "τριγωνική" αποστολή;
Παράθεση από zisistil: “Eternal team aliexpress. Το πήρα δίχως τελωνείο. Fantacy aliexpress μάλλον δίχως τελωνείο κ.α. Αλλιώς τριγωνική. ” Ευχαριστώ αλλά το αποφεύγω το Aliexpress.
Είμαι στην αναζήτηση για αγορά 2 συσκευών. Με όλα αυτά που ακούω και διαβάζω για τον κίνδυνο του τελωνείου θέλω να μου προτείνετε κάποια ασφαλή μέθοδο αγοράς. Είτε από ευρωπαϊκή αποθήκη είτε κάτι άλλο. Από ποιο κατάστημα μου προτείνετε και με ποιο τρόπο; * Ενδιαφέρομαι για το Redmi 4 Pro
Είμαι στην αναζήτηση για αγορά 2 συσκευών. Με όλα αυτά που ακούω και διαβάζω για τον κίνδυνο του τελωνείου θέλω να μου προτείνετε κάποια ασφαλή μέθοδο αγοράς. Είτε από ευρωπαϊκή αποθήκη είτε κάτι άλλο. Από ποιο κατάστημα μου προτείνετε και με ποιο τρόπο; * Ενδιαφέρομαι για το Redmi 4 Pro ** το μετέφερα αλλού το μήνυμα και δεν γνωρίζω πως να το σβήσω από εδώ **
- Την επωνυμία της επιχείρησης: Gearbest - Την Διεύθυνσή της (URL): GearBest: Online Shopping - Best Gear at Best Prices - Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Portable Mouse - Την ημερομηνία αγοράς: 15/01 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 21 ημερες - Σας προτιμήσανε στο τελωνείο: Όχι - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε. - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Μια χαρά συσκευασία. Το ποντίκι λειτουργ…