Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 306.
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης: Gearbest - Tην Διεύθυνσή της (URL): gearbest.com - Tι ακριβώς αγοράσατε: Beelink GT1 Mele F10 Control Ledοταινίες (Χ3) + Μετασχηματιστή Τσάντα Xiaomi Business Bag 17L Gadgets για μπάνιο [i]Αρκετά Χριστουγεννιάτικα μικροδωράκιa[/i] - Την ημερομηνία αγοράς: 08/11 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Δεν χρειάστηκε - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 23 ημέρες - Τα σχόλιά σας …
-
Παράθεση από osalonikios: “Συνηθως πουλαει ανακατασκευασμενα τηλέφωνα. Απέφυγε το. ” Ποιο να αποφύγει και γιατί; Γράφεις κάτι τόσο σοβαρό και δεν αναφέρεις τίποτα. Ποια είναι η πηγή αυτού, σε ποιο κατάστημα αναφέρεσαι, τι έχεις παρατηρήσει και ποια είναι τα αποδεικτικά; Πρέπει να κατανοήσουμε όλοι ότι εδώ διαβάζουν χιλιάδες μέλη, άλλοι "εκπαιδευμένοι", άλλοι όχι τόσο, άλλοι καθόλου. Και τέτοια μηνύματα επηρεάζουν την αγορά και την συμπεριφορά τους. Καταλαβαίνεις προφανώς πόσο σημαντικά είναι τέτ…
-
Αναζήτηση android tv box
ΜήνυμαΠαράθεση από bzanios: “Εδώ και 3-4 μέρες έχω στα χέρια μου το Beelink Gt1. Προς το παρόν φαίνεται καλό χωρίς κάποια προβλήματα και η τιμή του περίπου στα 55 Ευρώ. ” Τι χρήση κάνεις; Αντιμετώπισες κάποιο πρόβλημα με κάτι; Το περιμένω κι εγώ.
-
Αναζήτηση android tv box
ΜήνυμαΈκανα κι εγώ την παραγγελία μου χθες από Gearbest. Πήρα το Beelink Gt1 32GB και ένα controller extra. Έχω ακούσει τα καλύτερα. Μένει να φανεί στην πράξη.
-
Αναζήτηση android tv box
ΜήνυμαΧρειάζομαι ένα TV Box για απλή χρήση. Κατά 90% για αναπαραγωγή πολυμέσων και για να μπω στον κόσμο του Kodi. Έχω και το Chromecast 2 της Google που είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά με το Kodi δεν κάνει σωστή αναπαραγωγή μιας και "κολλάει" πολύ. Θέλω λοιπόν κάτι που να παίζει απροβλημάτιστα και σε όσο καλύτερη ανάλυση γίνεται. Βλέπω πολύς λόγος γίνεται για το Beeling Gt1 σαν VFM συσκευή. Δεν ξέρω της Xiaomi αν είναι καλό. Γενικά τι πρέπει να προσέξω πριν την αγορά; Σε ποια χαρακτηριστικά να δώσω βά…
-
Μια διευκρίνηση: Για να περάσω τη νέα dev ROM στο Mi4C χρειάζεται να κάνω unlock τον Bootloader πρώτα; *Ήδη τρέχει η συσκευή με προηγούμενη dev ROM
-
Την επωνυμία της επιχείρησης: Gearbest Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Router, Xiaomi Amplifier X2, pet toys etc. Την ημερομηνία αγοράς: 18-9-2016 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 16 ημέρες Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Μια χαρά ήταν η συσκευασία όλων. Δεν έχω καμιά απαίτηση από τα μικροπράγματα, αλλά το Router και τα Amplifiers ήταν τέλεια. Την επωνυμία τη…
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από perpetas: “Και τώρα είμαι έτοιμος για flash την ελληνική dev; ” Ναι πέρασμα twrp και Ελληνική... ” Όλα πήγαν καλά! Ευχαριστώ πολύ ξανά! Την επόμενη εβδομάδα θα μπω και στο VIP γιατί ένα ευχαριστώ δεν είναι αρκετό.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Κατι έχεις κάνει λάθος.... Σύνδεσε με τον αριθμό τους λογαριασμούς... +3069***κλπ ” Unlocked Successfully! Μάλλον έπρεπε να απαντήσεις εσύ για να ξεκλειδώσει! Δεν άλλαξα απολύτως τίποτα από τη πρώτη φορά! Και τώρα είμαι έτοιμος για flash την ελληνική dev; Κατέβασα αυτή: xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V8_GTV-6.9.29
-
ΜήνυμαΤο προσπάθησα αλλά κόλλησε στο 50% και έλεγε νομίζω "could not verify device" ή κάτι τέτοιο..
-
Μήνυμα@geoanto555 Μπορείς να στείλεις και σε μένα ένα link με τη ROM που πρέπει να βάλω για να ξεκλειδώσω το Bootloader; Το κινητό αυτή τη στιγμή είναι με: MIUI 8 Global 6.8.11 | Beta
-
Απαγορευτικές τιμές. Θα με έψηνε πολύ αν ήταν σε φυσιολογικά επίπεδα αλλά...
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από perpetas: “καλή συσκευασία ” 5 παραγγελίες που μου ήρθαν από αυτούς το τελευταίο 3μηνο, μία δεν ήταν οκ σε συσκευασία ” Τι να πω.. Είχα να παραγγείλω από αυτούς παραπάνω από 1 χρόνο. Τους είχα διαγράψει μέχρι που βρήκα κάτι που δεν υπήρχε αλλού (pet toy) και έτσι ξανάρχισα και είμαι ικανοποιημένος. Ξέρω ότι κάπου θα έρθει η στραβή.. έχω υπομονή!
-
Την επωνυμία της επιχείρησης: Gearbest Την Διεύθυνσή της (URL): GearBest: Online Shopping - Best Gear at Best Prices Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi VR Glasses, Xiaomi Zi5 Battery Charger, Xiaomi Pistons Basic Edition, OTG Cable Type C, Φορτιστή για Mi Band 2, Βραχιολάκια Mi Band 2 Την ημερομηνία αγοράς: 13-9-2016 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 17 Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε Τα σχόλιά σα…
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από Neszus: “Παιδιά, από κάλυψη πώς πάει; Έχω μεγάλη πληγή στο σπίτι, είναι γύρω στα 100 μέτρα με έναν σταθερό υπολογιστή σε δεύτερο όροφο όπου είναι το modem. Και από εκεί και πέρα όλα τα δωμάτια έχουν πρόβλημα. Δεν είναι τόσο ότι είναι μακρυά όσο μάλλον ότι οι τοίχοι είναι "χτισμένοι". Ακόμη και στο μπαλκόνι που είναι έναν όροφο ακριβώς κάτω από εκεί που είναι το modem πιάνει με πολύ ζόρι. Και το modem είχε αγοραστεί καινούριο Asus. Είχα προσπαθήσει με κάποια repeater αλλά ήταν σκέτη …
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από perpetas: “Τι είναι προτιμότερο να κάνω; ” Αν θέλεις ένα κινητό που το έχουν πολλοί θα πας στο kenzo.. Αν σε νοιάζει η 800 μπάντα πας στο άλλο....Απλά για εκείνο δεν ξέρουμε ακόμη πολλά.. ” Ωραία, επειδή δεν είμαι για πειράματα μιας και το κινητό δεν προορίζεται για μένα θέλω να πάω σε αυτό που έχουν οι πολλοί και θα μπορώ να βρω λύσεις πιο εύκολα. Μπορείς να μου πεις ποια ROM να ζητήσω να μου περάσουν; και σε ποιο σημείο της παραγγελίας το ζητάω αυτό;