Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 306.

• Παράθεση από iakoboss7: “γιατι δεν δινεις 4 δολαρια παραπανω για την international που ξερουμε οτι φοραει την επισημη της xiaomi? Xiaomi Redmi Note 3 Pro 5.5 Inch FHD 3GB 32GB Smartphone ” Γιατί διάβασα ότι αλλάζουν λίγο οι διαστάσεις και δεν ξέρω τι θέμα θα αντιμετωπίσω με tempered glass και cases. Τι είναι προτιμότερο να κάνω;

• Sorry παίδες αλλά επειδή δεν βγάζω άκρη. Θέλω να πάρω το κινητό από το παρακάτω Link. Σε ποιο σημείο θα ζητήσω τι ROM να "φοράει" το κινητό όταν έρθει; Και ποια ROM ακριβώς να ζητήσω; Xiaomi Redmi Note 3 Pro 5.5 Inch FHD 3GB 32GB Smartphone

• Καλημέρα σε όλους. Ήρθε η ώρα να παραγγείλω κι εγώ το RedmiNote 3 Pro 3/32 Gold. Επέλεξα να το πάρω από το GeekBuying λόγω τιμής και θετικών σχολίων. Πριν κάνω την αγορά θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας για 2-3 θέματα. Ανέφερα και σε άλλο θέμα ότι το κινητό θα δοθεί ως δώρο και θέλω να το έχω πανέτοιμο με ελληνική dev rom και έπειτα να το παραδώσω. 1. Χρειάζεται να ζητήσω από το geekbying να μου περάσει την Official Rom; Και αν ναι, ποια; ή δεν έχει σημασία; 2. Μπορεί κάποιος να μου στείλε lin…

• - Την επωνυμία της επιχείρησης: Gearbest - Την Διεύθυνσή της (URL) : GearBest: Online Shopping - Best Gear at Best Prices - Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Amplifier, Xiaomi OTG Cable, Xiaomi USB Type C, Mi Key X2 και άλλα διάφορα... - Την ημερομηνία αγοράς: 22/08/2016 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10):10 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 17 ημέρες - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Μια χαρά …

• - Την επωνυμία της επιχείρησης: Banggood - Την Διεύθυνσή της (URL) : Online Shopping for Cool Gadgets, RC helicopter & Quadcopter, Mobile Phone, Fashion at Banggood.com - Tι ακριβώς αγοράσατε: Original Xiaomi Mi WiFi 3 Router Smart Mini WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM Support iOS Android APP - White Sale - Banggood.com - Την ημερομηνία αγοράς: 18/08/2016 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10):10 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 12 ημέρες - Την αξιολόγησή σα…

• Παράθεση από thodorisls: “ουτε εμένα μου τα εμφάνιζε και μόλις εκανα οτι λεει ο doctor με το κανάλι μου το είδε κανονικά ” Με το restart εμφανίστηκε επιτέλους!

• Ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη με το 5G. Ενώ συνδέομαι μια χαρά από Samsung Tablet και Chromebook, δεν μου εμφανίζει καθόλου το σήμα στα κινητά Xiaomi.

• Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από perpetas: “Όλα τέλεια! Εγκατέστησα το firmware και σύγκρινα μέσω WiFi Analyser τις επιδόσεις. Αισθητά καλύτερο το MiRouter. "Κούμπωσα" και το Chromecast, θα κάνω και την Yi Cam και όλα καλά! Σε ένα Samsung tablet μου εμφανίζει το δίκτυο με 5G ενώ στο κινητό Mi4C όχι. Πως μπορώ να το εμφανίσω και να συνδεθώ στο 5G? από τις ρυθμίσεις το έχω αυτόματο να συνδέεται είτε σε 2,4 είτε σε 5G. Τι πρέπει να διορθώσω; ” Μπράβο σου. Άλλαξε κανάλι στο 5G, χαμηλωσέ το. ” Μ…

• Όλα τέλεια! Εγκατέστησα το firmware και σύγκρινα μέσω WiFi Analyser τις επιδόσεις. Αισθητά καλύτερο το MiRouter. "Κούμπωσα" και το Chromecast, θα κάνω και την Yi Cam και όλα καλά! Σε ένα Samsung tablet μου εμφανίζει το δίκτυο με 5G ενώ στο κινητό Mi4C όχι. Πως μπορώ να το εμφανίσω και να συνδεθώ στο 5G? από τις ρυθμίσεις το έχω αυτόματο να συνδέεται είτε σε 2,4 είτε σε 5G. Τι πρέπει να διορθώσω;

• Το firmware που κατέβασα που το εγκαθιστώ και πως;

• Μόλις έφτασε στα χέρια μου και το απόγευμα θα το εγκαταστήσω σπίτι. Μία (πρώτη) ερώτηση: Ποιο είναι ακριβώς το link του νέου firmware που θα περάσουμε; Μπήκα στο site αλλά τα κινέζικα δεν βοηθούν. Επιλέγω το λειτουργικό των windows και κατεβάζω το αρχείο xqpc_client.exe? ή πάω στην κατηγορία ROM και επιλέγω το πρώτο link με την έκδοση 2.8.3? Και μία (δεύτερη και ελπίζω τελευταία) ερώτηση: Πως θα δώσω IP στον router από το modem; Θα μπω στο interface του modem; αν ναι, μετά που θα πάω και τι IP θ…

• Το περιμένω κι εγώ από το Banggood. Πήρα και το amplifier από το Gearbest και θα ήθελα να ρωτήσω το ίδιο, όπως ο φίλος bandit650. Γιατί αναφέρει και στο amplifier για κινέζικη έκδοση; Υπήρχε κι άλλη; Original XiaoMi Mi WiFi Amplifier-6.64 Online Shopping| GearBest.com

• Παράθεση από gatos1986: “Καλησπέρα σε όλους. Έχει κανείς από εσάς που έχει πάρει το Mi Band 2 άποψη για τον μετρητή παλμών;; Κάνει τίποτα ή είναι παπάτζα;;; Γενικά όποιος έχει οποιαδήποτε πληροφορία,εμπειρία,κλπ...γενικότερα, ας μου πει αν είναι ευχαριστημένος/δυσαρεστημένος από το Mi Band 2...!!! ” Είμαι πολύ ευχαριστημένος από άποψη μέτρησης βημάτων, tracking ύπνου, κατασκευής mi band, οθόνης. Είναι σίγουρα 2 σκαλιά πάνω από το Mi Band 1. Όσον αφορά την μέτρηση των παλμών δεν έχω άποψη αλλά δι…

• Παράθεση από mrzoid: “International μπορεί να θεωρηθεί η Global... Αλλά ναι συνήθως τα μαγαζιά όταν γραφουν international, εννοούν την multilingual. Unofficial δηλαδή... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου, χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Xiaomi Redmi Note 3 Pro 5.5 Inch FHD 3GB 32GB Smartphone Εδώ αναφέρει Official International.. να προτιμήσω αυτή;

• Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από perpetas: “Έχω πρόβλημα με τη φόρτιση του Mi Band. Προσπαθώ από το πρωί να το φορτίσω αλλά δε γίνεται τίποτα. Προσπάθησα σε PC, πολύμπριζο, στης Xiaomi.. τίποτα! Πλέον είναι στο 2% και δεν ξέρω τι να κάνω. Γιατί συμβαίνει κάτι τέτοιο; υπάρχει λύση; ” Καθάρισε καλά τις επαφές και στο Mi band και στον φορτιστή. Αλλιώς δοκίμασε να το βάλεις για λίγο στο ψυγείο και ξαναδοκίμασε. ” Ενώ μέσα στον πανικο μου πέρασα την τελευταία έκδοση, είδα μετά το ποστ σου και το…

• Έχω πρόβλημα με τη φόρτιση του Mi Band. Προσπαθώ από το πρωί να το φορτίσω αλλά δε γίνεται τίποτα. Προσπάθησα σε PC, πολύμπριζο, στης Xiaomi.. τίποτα! Πλέον είναι στο 2% και δεν ξέρω τι να κάνω. Γιατί συμβαίνει κάτι τέτοιο; υπάρχει λύση;

• Ευχαριστώ πολύ και τους 2! Όσον αφορά την έκδοση είναι προτιμότερο να πάρω την International;

• Καλησπέρα! Θέλω να αγοράσω το συγκεκριμένο μοντέλο αλλά προορίζεται για δώρο. Μπορώ να κάνω τη διαδικασία του ξεκλειδώματος με το δικό μου Mi λογαριασμό και έπειτα να βάλω τον λογαριασμό του ατόμου που θα χρησιμοποιεί το κινητό; Ποια είναι η καλύτερη λύση; Και επίσης χρειάζεται προσοχή ποια έκδοση να πάρω; πχ. international κλπ; *Ενδιαφέρομαι για την 3/32GB

• Και κάποιες φωτογραφίες από την παραλαβή του Mi Band 2. Όλα καλά με το Setup. Μόνο που μπορείς να δεις στην οθόνη τα στατιστικά, χωρίς να χρειαστεί να ανοίξεις το κινητό είναι μεγάλη βελτίωση. 100% ικανοποιημένος μέχρι στιγμής! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/16412/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/16410/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/16411/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/16413/

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από perpetas: “Πως μπορώ να είμαι σίγουρος ότι έχω το SuperSu για την σωστή εγκατάσταση της ROM; ” Αν εχεις εγκαταστήσει το SuperSu που σου έβαλε η εγκατάσταση της ελληνικής rom στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο και ΔΕΝ έκανες update από το Play Store τότε έχεις το σωστό SuperSu @nikel21 δεν νομίζω όλα τα κανάλια να είναι τόσο βαρυφορτωμένα. Χρησιμοποίησε όποιο έχει τον λιγότερο φόρτο.. @Malediction ” Βλέπω ότι είναι στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο αλλά νομίζω δεν τ…