Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 306.
-
Καλημέρα, Πως μπορώ να είμαι σίγουρος ότι έχω το SuperSu για την σωστή εγκατάσταση της ROM; Αυτή τη στιγμή το κινητό "τρέχει" την 6.3.3
-
Xiaomi και Pokemon Go
ΜήνυμαΔεν ξέρω κατά πόσο λειτουργεί γιατί δεν το δοκίμασα. Download Pokemon Go from anywhere in the world from Play Store. 100% safe method. Ask questions in comments in case you need help - 9GAG
-
Και ένα φρέσκο review! Xiaomi Mi Band 2 review - Android Authority * Το δέμα έφτασε! Πως ανεβάζω φωτογραφίες σε ένα ποστ;
-
Την επωνυμία της επιχείρησης: Yeso521 Την Διεύθυνσή της (URL): WELCOME TO YESO521~ฅ( ̳• ·̫ • ̳)ฅ Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Mi Band 2 Την ημερομηνία αγοράς: 28/6/2016 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 16 μέρες (NL Post) Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Μόνο θετικά σχόλια ξανά για τον Yeso! Μαζί με τα έξτρα δωράκια του πάντα.. όλα τέλεια!
-
Παράθεση από intheend: “Παράθεση από kodorevi8ulis: “άντε ακόμα να το πάρετε ; αν το έχει κανένας , στον ήλιο τι λέει ; φαίνεται τίποτα ; ” Πραγματικά, δεν το έλαβε κάνεις ακόμη να έχουμε μια εικόνα? Εντύπωση μου κάνει... Μάλλονπροέχουν οι βουτιές!! ” Από ώρα σε ώρα το περιμένω! ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ είναι.. Η μετάβαση από το Mi Band 1 στο 2 έχει κάποια διαδικασία ; ή απλά κάνω disconnect το ένα και προσθέτω το άλλο; ελπίζω να μη χαθούν τίποτα στατιστικά.. τα μαζεύω με τόσο κόπο εδώ και ενάμιση χρόνο!
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από perpetas: “Μπορώ δηλαδή να κρατήσω το Voip μόνο για την ομιλία και να συνδέσω το Xiaomi με PC, Wifi κλπ.; ” Υπόψιν το xiaomi είναι ρούτερ, όχι μόντεμ-ρούτερ. ” Δηλαδή θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω τουλάχιστον σαν Wifi repeater; Να έχω της Cyta το μόντεμ και αυτό σαν repeater;
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΜπορώ δηλαδή να κρατήσω το Voip μόνο για την ομιλία και να συνδέσω το Xiaomi με PC, Wifi κλπ.;
-
ΜήνυμαΕξαιρετικό review! Μπράβο! Με έψησες πολύ για αγορά! Είμαι συνδρομητής στη Cyta και έχω Voip οπότε θα μπορεί να δουλέψει το router της Xiaomi; Που θα ωφελήσει η αγορά του;
-
44 δολλάρια το Mi Band στον Yeso με τα γνωστά δωράκια του! Μου είπε ότι έχει λίγα κομμάτια.. Μόλις έστειλα την παραγγελία!
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
Μία ερώτηση γενικού περιεχομένου και μάλλον όχι μόνο γι αυτή τη συσκευή. Εγκατέστησα το Google Now Launcher και δεν μου εμφανίζει το "Phone" στις επιλογές κάτω. Δεν μπορώ πουθενά να το βρω. Θυμάμαι παλιότερα το είχα λύσει κάπως το θέμα αλλά δεν μπόρεσα μέχρι στιγμής να βρω τον τρόπο. Ξέρει-θυμάται κανείς;
-
Για πολλοστή φορά δεν κατάφερα κι εγώ να περάσω τη νέα stable στο redmi note 3g. Μπαίνω σε recovery, ξεκινάω το Install και πάντα λέει failed. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση ότι δεν θα αλλάξει ποτέ rom αυτό το κινητό. *μέχρι τώρα έχω την μέχρι πρότινος stable Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η stable λειτουργεί σωστά σε Redmi Note 3G ; Την δοκίμασε κανείς; Να την περάσω άφοβα και επιτέλους να πάω σε MIUI 7 ;
-
Παράθεση από Bodai: “@perpetas & @panster δυστυχώς υπάρχουν προβλήματα και δεν βγαίνει rom. EDIT Θα μπορούσατε να δοκιμάσετε την πρόταση του xiaomi.eu εδω => downloads for -Android- Generic Device by Xiaomi.eu | AndroidFileHost.com | Download GApps, PA GApps, Roms, Kernels, Themes, Firmware and more. Free file hosting for all Android developers ” Τι ακριβώς είναι αυτό φίλε; Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο;
-
Παράθεση από panster: “Καλησπέρα σε όλους τους συναδελφους αλλα για εμας τα αποπαιδια με RedMi Note WCDMA/3G θα βγει ποτε καποια stable εστω η 4.4 να δουμε και μεις καμια ασπρη μερα ? ” Έχει κάποιος ενημέρωση για την ερώτηση του φίλου;
-
Το θέμα με το πληκτρολόγιο είναι bug ή λύνεται για κάποιο λόγο; Ενώ έχω επιλέξει το Swiftkey, μου εμφανίζει το Google και αναγκάζομαι και πάω και το αλλάζω κάθε φορά.
-
Μετά από 3 ημέρες μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος από τη ROM. Μία ερώτηση μόνο. Ενώ έχω επιλέξει το Swiftkey πληκτρολόγιο, μετά από λίγο μου εμφανίζει ξανά της Google και πρέπει να το αλλάζω κάθε φορά που χρησιμοποιώ το κινητό. Πως το αλλάζω αυτό; Υπάρχει κάποιος τρόπος;
-
Για το Mi4c Μάλλον θα είμαι ο μόνος απογοητευμένος από αυτή τη ROM. Από τη στιγμή που αγόρασα το κινητό, πέρασα τη 5.12.24 και έμεινα εκεί μέχρι και σήμερα. Ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος από τα πάντα. Δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Παρ'όλα αυτά και διαβάζοντας τα σχόλια όλων είπα να προχωρήσω σε μία αναβάθμιση. Μέχρι στιγμής όλα πάνε προς το χειρότερο. Το κινητό δείχνει πιο "βαρύ" στο άνοιγμα των εφαρμογών και κατά την πλοήγηση σε αυτές. Ανεβάζει θερμοκρασία χωρίς κανένα λόγο. Η μπαταρία πέφτει …