Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 272.
-
Παράθεση από Bodai: “Δοκίμασες και δεν την κατέβασε??” oxi συνηθως το κανω με τον παραδοσιακο τροπο
-
καλησπερα μπορω να κατεβασω την 5.2.10 με τον ΟΤΑ updater?
-
Επειδή χάθηκα Ποια και που είναι η τελευταια Ρομ για το 1s? Είμαι με την 4.11.14 Ευχαριστω
-
Ευχαριστώ παιδια θα περιμένω την V6. Προβλέπεται σύντομα;
-
καλημερα ειμαι στην 4,11,14 Να παω στην 5,1,9? τι ειναι τα V5 & V6? εκδοσεις miui? εμεις ειμαστε ακομα στην 5 να καταλαβω? ευχαριστω για τη δουλεια που ριχνετε ολοι σας
-
ωραιοι και σουπερ
-
εβαλα λοιπον την 4,11,14 ομορφιες και στις ρυθμισεις συστηματος και παντου και επειδη εκανα install me wipes & factory δουλευουν ολα ρολοι και το ραδιο οι αλλαγες και στην τουλ μπαρ ωφειλονται στην ρομ ή στο αντροιντ που ειδα 4.3 (νομιζω 4,2 ειχα) ευχαριστουμε και παλι
-
Στην επαναφορα λες παταμε μενου / προτιμησεις και παει λεγοντας που ειναι αυτο το προτιμησεις; ευχαριστω
-
τι ειναι το deep sleep? να προσεχω να ροχαλιζει?
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, εγκατάσταση της νεας Ρομ σπό τον hupdater. Παλι επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και θα είσαι οκ. Αν πάλι δεις οτι εχεις πρόβλημα το ξανασυζηταμε. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” ευχαριστω θα το κανω το βραδυ δεν ειμαι σε wifi περιβαλλον αν την κατεβασω απο recovery?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από DownUnder: “Αν εχω κανει πακαπ με το τιτανιουμ και μετα το κανω ριστορ; θα κουραστω λιγοτερο φανταζομαι;” Aν κάνεις όμως το λάθος να κάνεις Restore και αρχεία συστήματος της παλιάς ROM, αυτό θα είναι καταστροφικό για την ομαλή λειτουργία της συσκευής σου. Θέλει προσοχή γενικά με τα Backups, γιατί καμμιά φορά γίνονται άθελά μας με την μη σωστή χρήση τους, πηγή προβλημάτων.. :thumbup:” αρα? να κανω ανντιγραφα μονο των εφαρμογων? και οχι δεδομενων του συστηματος…
-
Παράθεση από dnomikos: “ΑΠαράθεση από pasxalis: “Σε mi3w αν τα σβήσω όλα με factory reset και τα λοιπά, δεν θα σβήσω και την rom που κατέβασα; Αφού δεν έχει εξωτερική μνήμη. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αν το κάνεις μέσα σπό το κινητό, σε καθοδηγεί το ίδιο. Δηλαδή βλέπεις τι "επαναφορά τηλεφώνου" θα κάνεις και τι θα σβύσεις. Έχεις και τις αντίστοιχες επεξηγήσεις... Αν το κάνεις από recovery και ανάλογα τι recovery έχεις, μπορεί να τα μπερδέψεις και εκτός Wipe Data/Factory …
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Δεν χρειάζεται να κάνεις Full Wipe... Ξαναπέρνα την τελευταία ROM (Flash), και θα αποκατασταθούν τα αρχεία συστήματος που έσβησες...” ευχαριστω μλον εχω πειραξει τον χdiLer kai δεν μπορω με τπτ να σωσω επαφες και επισης κραταει απο προχτες ολα τα χμενα τηλεφωνα να τον ξηλωσω και να τονξαναβαλωλες;
-
Καλημερες , επειδη παπαριστηκα και μαλλονεσβησα καποιες εφαρμογες που δεν επρεπε πρεπει να κανω ξανα ενα κλιν ινστολ 2 πληροφοριες πλιζ κανω full wipe data & cache μονο; που μπορω να βρω εδω μεσα αυτον τον ωραιο οδηγο με το titanium backup;; Και επισης ν την τελευταια ; Η καποια αλλη;; Ευχαριστω ευχαριστω
-
Παράθεση από saleakos: “Παράθεση από DownUnder: “καλησπερα επειδη εδω και κανα μηνα ειχα βρει την ησυχια μου με την 4,9,26 αλλα και επειδη με τρωει να βαλω την τελευταια (για το 1s) μπορει καποιος να μου θυμισει wipe cache OK , θα κανω μια πριν και μια μετα με το wipe data τα χανω ολα? ευχαριστω” η τελευταια εχει twrp recovery οποτε φλασαρε την χωρις wipe και μετα μπες στην νεα recovery και κανε wipe cache και wipe dalvik cache και εισαι κομπλε, δεν χανεις τιποτα” οκ ευχαριστω πως μπαινω στην tw…
-
καλησπερα επειδη εδω και κανα μηνα ειχα βρει την ησυχια μου με την 4,9,26 αλλα και επειδη με τρωει να βαλω την τελευταια (για το 1s) μπορει καποιος να μου θυμισει wipe cache OK , θα κανω μια πριν και μια μετα με το wipe data τα χανω ολα? ευχαριστω
-
και αν δεν κανουμε update απο ΟΤΑ ή recovery πως κανουμε? ασε που δεν προκειται να το κουνησω απο την τελευταια (4,9,26) που ειναι αψεγαδιαστη
-
4.9.26 εδω καιμια βδομαδα απροβληματιστη εντελως ευχαριστω και γω με τη σειρα μου οσους τρεχουν αυτα τα προτζεκτς το ραδιο ειναι σαπιο στο ρεντμι 1s? η θε λει καμμια ρυθμιση;;
-
Παράθεση από kok8: “Παράθεση από DownUnder: “Δημιούργησα αντίγραφο ασφαλείας με την εφαρμογή του τηλεφώνου ώστε να κάνω clean install. Αφού κάνω wipe cache kai data που το βρίσκω να το επαναφερω; το titanium κανει αυτή τη δουλεια και πως; Ευχαριστώ εκ των προτερων” 1ος ΟΔΗΓΟΣ: Οδηγός Χρήσης του TITANIUM BACK UP – Οδηγός απαραίτητος μετά από «Full Wipe Data» 2ος ΟΔΗΓΟΣ: Οδηγός Χρήσης του TITANIUM BACK UP – Βασικός Οδηγός απαραίτητος μετά από "Clear data and cache" και "Factory Defaults" (Όχι μετά…
-
Δημιούργησα αντίγραφο ασφαλείας με την εφαρμογή του τηλεφώνου ώστε να κάνω clean install. Αφού κάνω wipe cache kai data που το βρίσκω να το επαναφερω; το titanium κανει αυτή τη δουλεια και πως; Ευχαριστώ εκ των προτερων