Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 272.
-
φφφφφφφφφφφφφφφφφ παλι τα ιδια περασα τη ρομ και χανω ο,τι εχω στην sd card πως τα επαναφερω??????????????? αλτσχαιμερ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΟΧΙ μου ΑΠΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΕ τον dolphin browser / yahoo weather και ποιος ξερει τι αλλο ειναι νορμαλ?
-
Θα την περασω το βραδυ θα φτιαξει ο οτα updater η θελει και το ........φιξακι του;;
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από DownUnder: “πως;;;” τρέχεις την εφαρμογή /Προσθήκη κωδικού περιοχής-χώρας στο μέγεθος αριθμού για εύρεση , στα ψηφία επιλέγεις 10 και Ο.Κ.” ευχαριστω μετα ομως μου ζηταει κωδικο περιοχης για προσθεση τι ειναι αυτο?
-
Παράθεση από saleakos: “Παράθεση από spideman3: “Έχετε παρατηρήσει ότι στα μηνύματα που μας έρχονται (εισερχόμενα) δεν εμφανίζεται το όνομα αν και είναι αποθηκευμένο στις επαφές? Αλλά μόνο ο αριθμός. Και επίσης δυσλειτουργία, μάλλον του μπουτόν αφής HOME όταν είναι να καθαρίσουμε τα ανοιχτά παράθυρα. ” ναι πρεπει να τα φταξεις με την εφαρμογη number fix για να βαλει το +30 μπροστα και μετα θα τα βλεπεις κανονικα” πως;;;
-
Εμενα παντως ο οτα εξακολουθει να εχει connection refused to ota updatecenter οποτε θα τη φλασαρω τη 17
-
"Παίζοντας" με τα "ΘΕΜΑΤΑ"
ΜήνυμαΠαιζουν και σε νοβα launcher η βλακεια ρωτησα;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση: “UPDATE : Βγήκε η νέα GTV-3.17.0 ROM για το RedMi 1S (WCDMA) και είναι έτοιμη για Download.... => xiaomi-miui-hellas-4.3_armani_Stable29-Hellas-GTV-3.17.0.zip”” με φλας ε? ευχαριστουμε
-
"Παίζοντας" με τα "ΘΕΜΑΤΑ"
Μήνυμαωραιος και αμα διαλεξω 2ο θεμα πχ για την λοκσκριν που το βρισκω? οεο? εντιτ το βρηκα
-
Πως μοιάζει το MIUI σας ?
Μήνυμαεγω ειχα βαλει ενα θεμα και ειδα και επαθα να το αλλαξω οποτε τα αφησα στην ησυχια τους υπαρχει κανενας οδηγος ? η παμε ψαχνοντας στην κινεζιΑ?
-
Σε μενα το οτα μια δουλευει μια οχι οποτε ο,τι και να βγει θα το κανω με τον παραδοσιακο τροπο σημερα πχ λεει otaupdatecenter refused σπαστικο μεν αλλα δε θα σκασω κιολας ειναι μαλλον το τιμημα του φτηνου, τι να πω κατα τα αλλα ολα οκ
-
Παράθεση από DownUnder: “Παράθεση από kok8: “Παράθεση από DownUnder: “o εφιαλτης ξαναχτυπησε σε αρκετες εφαρμογες μου βγαζει αυτο το μηνυμα (και στον ΟΤΑ updater) η εφαρμογη εχει περιοριστει απο τη χρηση WLAN δικτυων που εχει γινει η πατατα αφου προφανως δεν ειναι θεμα rom? καμμια ιδεα?” Για ρίξε μια ματιά εδώ: Ασφάλεια / Δεδομένα / Περιορισμός και τσέκαρε κάθε μία εφαρμογή για τα δικαιώματά της. Διάβασε σχετικά το Βήμα 7 στον οδηγό "Οδηγός Ορισμού του Όγκου των Δεδομένων Χρήσης (Internet) Κινητ…
-
Παράθεση από kok8: “Παράθεση από DownUnder: “o εφιαλτης ξαναχτυπησε σε αρκετες εφαρμογες μου βγαζει αυτο το μηνυμα (και στον ΟΤΑ updater) η εφαρμογη εχει περιοριστει απο τη χρηση WLAN δικτυων που εχει γινει η πατατα αφου προφανως δεν ειναι θεμα rom? καμμια ιδεα?” Για ρίξε μια ματιά εδώ: Ασφάλεια / Δεδομένα / Περιορισμός και τσέκαρε κάθε μία εφαρμογή για τα δικαιώματά της. Διάβασε σχετικά το Βήμα 7 στον οδηγό "Οδηγός Ορισμού του Όγκου των Δεδομένων Χρήσης (Internet) Κινητής Τηλεφωνίας" Επίσης και…
-
o εφιαλτης ξαναχτυπησε σε αρκετες εφαρμογες μου βγαζει αυτο το μηνυμα (και στον ΟΤΑ updater) η εφαρμογη εχει περιοριστει απο τη χρηση WLAN δικτυων που εχει γινει η πατατα αφου προφανως δεν ειναι θεμα rom? καμμια ιδεα?
-
Καλησπερα Ειχα φοβηθει πιο πολυ αν πατησα καμμια ρυθμιση καταλαθος τελικα ολο το βραδυ περνουσα την 3.15 και σημερα τελικα ολα ανοιξαν, τα παντα ολα λεμε θα ξαναβαλω και το greenify που νομιζω πως αυτο εμποδιζε (ισως) ευχαριστω παντως
-
Παράθεση από tora33: “Xiaomi Redmi 1S xiaomi-miui.gr/community/wsif/…gory/373-Xiaomi-Redmi-1S/” μπορω να κανω downgrade? και ποια να βαλω ειμαι σιγουρος πως με τη 15 δεν δουλευουν σωστα οι νεες εφαρμογες μιλαμε απο viber-skype-in.gr-opera ειναι νεκρα
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από DownUnder: “OTA UPDATER στο πεδιο διαθεσιμες ενημερωσεις μοθ γραφει σφαλμα ληψης δεδομενων ενημερωσης connection to OTA-UpdateCenter.pro refused στο μεταξυ σε αρκετες εφαρμογες δεν μπορω να χρησιμοποιησω δεδομενα ή wifi η εφαρμογη λεει εχει περιοριστειαπο το WLAN ειναι αυτες που εβαλα μετα το update se 3.15 συμβαινει και σε αλλον?” Κάνε Update στην τελευταία GTV-3.16.1 => xiaomi-miui-hellas-4.4.3_cancro_Hellas-GTV-3.16.1-4.7.18.zip ” update failed να ξαναπροσ…
-
Εγω θα περασω μανιουλ το βραδυ την 3.16 και βλεπουμε η ομαδα που εχετε εμπνεει εμπιστοσυνη
-
@MIUI_ART με φλας φανταζομαι διπτι ο upadater δε δουλευει αυτο θα λυσει και τα των εφαρμογων;
-
OTA UPDATER στο πεδιο διαθεσιμες ενημερωσεις μοθ γραφει σφαλμα ληψης δεδομενων ενημερωσης connection to OTA-UpdateCenter.pro refused στο μεταξυ σε αρκετες εφαρμογες δεν μπορω να χρησιμοποιησω δεδομενα ή wifi η εφαρμογη λεει εχει περιοριστειαπο το WLAN ειναι αυτες που εβαλα μετα το update se 3.15 συμβαινει και σε αλλον?
-
MICLOUD
Μήνυμαεμενα σε 2 πισι δεν εχουν δουλεψει οσα ανεφερα μηπως ειναι θεμα ρομ η καποιας ρυθμισης που πρεπει να κανω;