Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 272.
-
MICLOUD
Μήνυμα1. καθε φορα που συνδεεσαι σου στελνει sms? ποσες φορες πρεπει να βαλεις password τελικα? 2. με τα πολλα μπηκα δεν συγχρονιζει επαφες (μου γραφει οτι η ρομ που εχω (αυτη η ελληνικη η 3,15) δεν υποστηρισζει τον συγχρονισμο επαφων 3. ιστορικο σμσ και τηλ ΟΚ 4. φωτο ΟΚ 5, lock my device δε μου δουλεψε κανενας αλλος το εχει δοκιμασει?
-
την περασα και εγω να πω και γω μπραβο σε ολους εσας που και τρεχετε αλλα και μας βοηθατε παει πιο γρηγορα? η μου φαινεται? στο antutu μου εγραψε 21918 δεν εχω και πολλες εφαρμογες να κανω ενα wipe cashe ή δεν χρειαζεται?
-
και ξαναρωταω καθως δεν εχει updater μεσα το κινητο μετονομαζω το αρχειο 3,15 σε update και κανω ο,τι εκανα με την 3,9? και κανω τα βηματα με το + volume κουμπί + το power ? Περα απο το install να κανω και wipe cache , wipe data Η να τα αφησω ησυχα; Και μετα απο ο,τι καταλαβα παιρνεις τις αναβαθμισεις απο την εφαρμογη ΟΤΑ που κατεβασα απο το play store θα ειμαι ρουτ? ευχαριστω
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Η ROMS πλέον για τα Hongmi είναι Rooted και έχουν την δυνατότητα να εγκαταστήσουν και το TWRP Recovery, για να έχετε ακόμη καλύτερη διαχείριση της συσκευής σας. Θα σας περιγράψουμε τα βήματα που χρειάζονται για να τα έχετε όλα. To ROOT γίνεται αυτόματα με το Flash της ROM και δεν χρειάζονται ιδιαίτερες οδηγίες. 1. Κατεβάζουμε την [lexicon]ROM[/lexicon] 2. Tην περνάμε στην SD-Card (Υποχρεωτικό) της συσκευής σας. 3. Πηγαίνουμε στον Updater/Αναβάθμιση που βρίσκεται στον φάκε…
-
τα βηματα ειναι τα γνωστα? το μετονομαζω update το περναω χυμα στο τηλεφωνο και κανω τα κολπα? Οι Roms για το Redmi 1S είναι με δύο μεθόδους ROOT (Superuser.apk ή Miui Root) δηλαδη?
-
Καλησπερα εγω εχω μεινει στην 3.9 και updater δεν εχει μεσα μπορω να κατεβασω την 3.15 και πως; αμα την κατεβασω θα γινω και ρουτ; δεν ειμαι σιγουρος αν ειμαι με την 3.9 πχ στο greenify δεν μου δουλευουν ολα αν ειμαι πρεπει να εχω και το superuser πως το λενε; το χστορατζ θα το κατεβασω αλλη μερα να δω τι γινεται και με την σ καρντ Και αμα βαλω την 15 ο updater εγκαθισταται απο μονος του ´η υπαρχει εφαρμογη απο play store; αυτα για την ωρα αναμενω ευχαριστω
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ Δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα το ιδιαίτερο, απλά περνάς την τελευταία GTV ROM και είσαι οκ. Όλες είναι Root.” ετσι λεει ηταν και 3,9 αλλα δεν κανω κατι λαθος?? ουτε σουπεγιουζερ αλλα ουτε και 2 εφαρμογες (greenify & battery saver) δουλευουν υπαρχει ενα πεδιο στην ασφαλεια νομιζω , το εχω τικαρει αλλα και παλι .......δεν
-
Εχω λεμε την 3.9 υποτιθετΑι πως ειμουνα και ρουτ με δαυτη αλλα φευ να βαλω την 3.13; μηπως υπαρχει αλλη διαδικασια για ρουτ; καλημερα
-
ελα ρε θηριο 5 η ωρα να την κατεβασω να την βαλω? εχω την 3,9 λεει? εχει να κανει με την καταναλωση? ειστε σπουδαιοι τυποι τι σημαινει κανει fc το τηλεφωνο?
-
Παράθεση από Patsias78: “Καλησπερα σε ολους και συγχαρητήρια για την δουλεια σας! Ειμαι καινουργιος στο forum και θα ηθελα την βοηθεια σας! Παρελαβα απο το to2c.com το redmi HM 1SW με εκδοση android 4.3 JLS36C και miui version MIUI-JHCCNBD92.0! Θα ηθελα να περασω την δικια σας την rom αλλα δε ξερω ποια! Κοιταω αυτη αλλα δε ξερω αν ειναι η σωστη xiaomi-miui-hellas-4.3_armani_Hellas-GTV-3.13.0.zip (MIUI Root Manager) ! Επισης διαβαζοντασ το forum θελω να πω ,πωσ και εμενα δεν εχει updater στο φακε…
-
Παράθεση από kinezos1: “Χαιρεται Ακολουθω επακριβως τις οδηγιες,κανει ολη τη διαδικασια αλλα οταν ξανανοιγει δεν εχει αλλαξει τιποτα.Δεν εχει ουτε καν ελληνικο μενου.Τι παιζει? Το τηλεφωνο ειναι Hongmi Οταν παταω το ζιπαρισμενο αρχειο μπαινει σε recovery mode και κανει απο εκει setup. ” hongmi ή hongmi 1s?
-
Παράθεση από kpaps: “Το pc σου θα ειχε κρυμμενες τις επεκτασεις αρχειων, και με το να το ονομαζεις update.zip το έκανε update.zip.zip.. Τελως παντων, αφου το έφτιαξες ολα καλα. Οσο για το root, αμα έβαλες την 3.10 δεν εχει ρουτ μεσω SU. Ενεργοποιεις εσυ το ροοτ μεσα απο το μενου με τον MIUI root manager. Ειναι μέσα στην ασφάλεια/δικαιωματα και ανοιγεις τον διακόπτη δικαιώματα ροοτ. Μετα θα σε ρωτάει για κάθε εφαρμογη που ζητάει ρουτ. Αμα θες να τις δίνεις αυτοματα πάντα, μετα την πρωτη φορα που …
-
Παράθεση από DownUnder: “ελπιζω να ειναι οπως τα διαβασα στο myphone να εκανα λαθος στην μετονομασια της ρομ οταν την κατεβασω στο πισι να το μετονομασω ΜΟΝΟ update και ΟΧΙ update.zip θα δοκιμασω το βραδυ” λοιπον ανθρωπε μου απο την πατρα αυτο ηταν ειμαι μεσα με miui hellas KAI ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ειμαι και ρουτ? δεν μπορω ομως να πεταξω κατι κατεβασμενες εφαρμογες στην sd card γιατι λεει το link2sd δεν εχει δικαιωματα και ο superuser ειναι χαμενος κανα τιπ?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Ναι την Ελληνική, αλλά το θέμα είναι ποιά ROM προσπαθούσες τόση ώρα να βάλεις. κατέβαζες το σωστό αρχείο ΖΙΡ? Γιατί βλέπω πως έχεις δηλώσει στο προφίλ σου πως έχεις Hongmi ενώ στο ποστ σου αναφέρεις πως παρέλαβες Ηongmi 1S. Aλλο το απλό Hongmi και άλλο το Hongmi 1S. Eίναι δύο εντελώς διαφορετικές συσκευές. Το αρχείο για το Hongmi 1S είναι αυτό που σου έδωσα πριν. Τεσπά, πάω για νανάκια γιατί κλείνουν τα μάτια μου....” σε ευχαριστω (αυτη εβαζα) θα ενημερωθεις αρμοδιως ειστ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από DownUnder: “ξανα τα ιδια εχω σκασει” Κάνε το εξής trick μπας και ξεκολήσει. Φλάσαρε την ROM από το miuiandroid.com, και μετά πάνω από αυτήν πέρνα την δική μας και θα είσαι οκ.” τι κινεζικα ειναι αυτα? aaaaaaaaaaaaaaa να βαλω απο εκει να κανω τη διαδικασια και μετα ξανα με την ελληνικη ? μπορεις να κανεις μια μεταφραση?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “1) Δεν μετονομάζεις τίποτα αν έχεις τον Updater της MIUI. 2) Βάζεις την ROM στην SD και ακολουθείς αυτόν τον οδηγό => Εγκατάσταση της GTV-X.XX ROM με Root + TWRP recovery ή και αυτόν => Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) στο Xiaomi Mi2/2S Αγνόησε που λέει για Mi-2S, η διαδικασία είναι η ίδια. Αν δεν έχεις Updater... τότε κάνεις τα παρακάτω..... Τώρα χωρίς Updater.- Κατεβάζεις την [lexicon]ROM[/lexicon]. - Την μετονομάζεις update.zip - Tην βάζεις στην SD-Card το…