Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 261-272 από 272.

• Παράθεση από kpaps: “και την εσωτερικη σαν sdcard0 την εβλεπε εμενα, αρα μην ψαρωνεις μπορει να ψαχνει και εκει..... Εχεις μετονομασει το αρχειο σε update.zip? Βάλτο και στην sd και στην εσωτερικη, και απο οπου παίξει... Οχι σε καποιον φάκελο, χυμα μεσα στις μνήμες. Και επίσης η SD σου πρεπει να ειναι fat32, που λογικα ετσι θα ειναι, αλλα τσεκαρε το.. Τα xp εχουν ενα θεμα πως βλεπουν το κινητο, σε 7αρια παιζει καρφι... Και αφου δεν βλεπεις την μνημη με τα xp, πως περνας το αρχειο?” update.zip το…

• μα και εκει την εβαλα αλλα μου ζητουσε sd card τα δε windows xp με κανενα τροπο δε διαβαζουν τη συσκευη μονο σαν φψτογραφικη μηχανη

• βρηκα μια 2gb!!!!!!!!!!! (αραγε κανει?) απαντηση CANT FIND UPDATE.ZIP IN SD CARD pls rename pack to update.zip and put it the root directoryof sd card αυτα καλημερες και ευχαριστω και παλι

• δεν εχω καρτα το ριχνω χυμα το ζιπακι μεσα στον αποθηκευτικο χωρο και ο θεος βοηθος

• updater? που τον βρισκω αυτον? εισαι ο θεος λεμε!

• αρα περναω το ζιπ οπως εχει μια που σε βρηκα 1 ερωτηση.............το μετονομαζω σε update? 2.............................. το περναω κατευθειαν στον εσωτερικο χωρο αποθηκευσης του τηελφωνου? 3 ...............................μετα τι κανω? απλα σβηνω και ξανανοιγω το τηλεφωνο? ε ρε και ποτε θαρθω πατρα!!!!!!!!!!!!!!! θα δωσουμε ραντεβου να μου το σεταρεις θενκς εκ των προτερων παντως και για τη δουλεια σας

• μπερδευτηκα λεει πως ειμαι ρουτ απο μινι ντιλ τωρα βλεπω απο τον MIUI-ART το εικονιδιο , οαω μεσα και ειναι απενεργοποιημενο εντελως αρα πρεπει να κανω ρουτ πρωτα και με ποιο αρχειο? και μετα κατεβαζω τη ρομ? την GTV 3.10.10 ?

• βλεπω και 4,3 πως την κατεβαζω στο μεταξυ? θελει sd card τον τροπο εννοω ειμαι παντελως ασχετος

• ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ

DownUnder - - Redmi 1S (Armani)

Μήνυμα

ΟΚ το πηρα πρωτη φορα με κινεζικο -google play ειχε , αρα αν θεμε κανα παιχνιδι κατεβαζουμε απο εκει -facebook & gmail OK -GPS? -το συνεδεσα με το πισι αλλα δε το διαβαζε, ζητουσε cd . πρεπει να κεταβασω κανα drive ? πως θα κατεβασω τις φωτο? -rom διαβαζω , αλλα δεν καταλαβαινω πως το κανω αυτο - πως θα σεταρω την οθονη οπως θελω? -manual υπαρχει? - ποσο προχωρημενοι ειστε πια? φλας καστομ ρουτ!!! τα παντα ολα - ειναι για να το πειραζω? facebook/gmail/games/μερικα apps που θα εναλασσονται/μια ωρ…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από DownUnder: “καλημερα το 1S αφιχθη στο ΕΛ ΒΕΝ απο εδω θα δω τι θα κατεβασω? ε? ε? ευχαριστω” Πήγαινε και κατέβασε από εδώ όποια ROM θέλεις. => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…i-Redmi-1S-GTV-3-9/#files Η Τελευταία είναι η GTV-3.9” ανθρωπε μου νασαι καλα και ολη η ομαδα φυσικα οταν θαρθει η ωρα θα τα πουμε

• καλημερα το 1S αφιχθη στο ΕΛ ΒΕΝ απο εδω θα δω τι θα κατεβασω? ε? ε? ευχαριστω

• Να το παρω?

DownUnder - - Hongmi (HM2013023)

Μήνυμα

καλημερα καλως σας βρηκα μολις εκανα και γω παραγγελια απο μινιντιλ στα 159δολλαρια paypal @ 121.61 αντε να ερθει να σας πρηξω πρωτη μου κινεζια εβερ