Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 272.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμακαλησπερα μου φερανε 2 κινητα mi4c που ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ και τα εβαλα μπροστα 1. εγινε αυτοματο update (via updater) apo miui7 στην MIUI 8 stable 8.0.5 (LXKCNDG) γλωσσες εχει μονο κινεζικα και αγγλικα 2. δεν εχει google play και επισης δεν εχω στα χερια μου καποια microsd η σιμ δικια τους ερωτησεις 1. εκανα τη διδικασια για ξεκλειδωμα του bootloader και μολις μου ηρθε ΟΚ για ξεκλειδωμα ποιο ειναι το επομενο βημα? μπορω τωρα να ξεκλειδωσω και τα 2????????? τι κανω ΤΩΡΑ στο τηλεφωνο…
-
mi 4c απο κινα
Μήνυμακαλησπερα μολις μου φερανε 2 κινητα mi4c που τα ειχαν 2 φιλοι απο το καλοκαιρι στην κατοχη τους ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ μολις τα πηρα στα χερια μου και τα εβαλα μπροστα 1. εγινε αυτοματο update (via updater) apo μιθι 7 στην MIUI 8 stable 8.0.5 (LXKCNDG) γλωσσες εχει μονο κινεζικα και αγγλικα 2. δεν εχει google play και επισης δεν εχω στα χερια μου καποια microsd η σιμ δικια τους 3. εχουν βγαλει και φωτο που μαλλον πρεπει να τις σωσω ωστε να μη χαθουν αμα κανω φακτορυ ρισετ ερωτησεις 1. …
-
τι εννοεις με clean zip? εγω ηρθα απο dev με wipe data πρεπει να κανω και κατι αλλο?
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από DownUnder: “αλλα που θα βρω αυτο που μου ζηταει? ” Δεν σου ζητάει ... να σου δώσει μάλλον θέλει ” δεν ειναι δυνατη η ασφαλης συνδεση με τον διακομιστη EDIT το εφτιαξα , δεν περασα ασφαλειες πουθενα!!!!!!!!!!!
-
χαχαχα σας πλακωσα αλλη μια ερωτηση για να παω αποτην 8,0,1 στην 8,0,2 θελει παλι wipe data? η απλα πηγαινω? ειμαι ετοιμος να κανω το δευτερο βημα
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από DownUnder: “αναθεμα αν καταλαβα!!!!!!!!!! ” Ωραία θα στο πω τότε αλλιως...Συμφωνουμε εμεις οι δυο ότι θα χρησιμοποιούμε ενα 5ευρο σαν μεσο ταυτοποίησης/αναγνωρισης. Και το κοβουμε στην μεση κατα τρόπο μοναδικό. Κάθε φορά που θέλεις να ταυτοποιήσεις την παρουσία μου δεν ζητάς το μισό μου και το κολλάς στο δικό σου να δεις αν ταιριάζουν?? Ετσι δουλευουν τα certificates ... ” ναι βρε αλλα που θα βρω αυτο που μου ζηταει?
-
Παράθεση από gkalen: “@DownUnder Αν δεν έχεις φλασαρει το supersu zip δεν είσαι ροοτ .. Θα μπεις σε TWRP και θα βρεις στη καρτα σου ένα supersu zip και φλασαρε το .. Διάβασε το πρώτο ποστ να καταλάβεις καλά .. ” ευχαριστω και παλι ειχα δει σε αλλο thread τεσπα εδω βλεπω πως εχει και πιο νεα ρομ την 8,0,2 θα ριξω αυτη και θα αναφερω!!!!!!!!!!!!!! σωραιος ρε γκαλεν για να δουμε και τουτη δω τη ρομ aaaaaa μου λεει να παω στο play και να κανω update στον su το κανω? η το αγνοω? στις αλλες ρομ το αγν…
-
Παράθεση από Bodai: “To certificate είναι ενα μικρό αρχείο που παραγει ο server και ταυτοποιεί την σύνδεση σου. Ενα ανάλογο κρατάει ο server. Εσυ έχεις το ενα και το άλλο το εχει ο server. Μόνο και τα 2 μαζί παρέχουν ταυτοποίηση. ” αναθεμα αν καταλαβα!!!!!!!!!!
-
επισης μου λεει πως δεν ειμαι ρουτ!
-
μα το αποδεχομαι μου λεει να κατεβασω αρχειο να το βαλω σε φακελλο και αλλα τετοια
-
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μιας που ειδα τζιμαεηλ το εψαξα και ειδα πως μπορω βαλω και λογαριασμο δουλειας ομως ενω βαζω τα σωστα settings μου ζηταει ενα πιστοποιητικο!!!!!!!!!! τι ειναι αυτο?
-
την εβαλα και γωτην 8,0,1 stable τι ειναι το power menu?
-
επειδη το νημα εχει πολλες σελιδες ειμαι με την 6.9.8 και λεω να σε δοκιμασω ρε ατιμε γκαλεν που θα βρω την τελευταια ρομ για το μαραφετι τι χρειαζεται να κανω για να περασει τι θα χασω και τι θα κερδισω απο τις miui dev θενκς
-
καλημερα ειμαι με την 6.9.8 απροβληματιστη και με σχετικα καλη μπαταρια μεχρι τωρα εδω και 10 μερες περιπου μου κανει πολλα κουφα οπως ρουφαει καργα την μπαταρια forced close το κινητο 1 φορα την μερα στα σιγουρα και αλλες κομπλες να την ξαναπερασω μια ? η να ερθω στην 6.9.29? ευχαριστω
-
πωπω και θα ειμαι ρουτ? η πρεπει να φλασαρω και τον SU οπως στην stable? ευχαριστουμε
-
Ο ξεχασιαρης για αλλη μια φορα απο τη miui stable 7.5.3 κανω factory reset + wipe data και προχωραω? ευχαριστω και παλι
-
αυτο δε το super su πως δουλευει? στο πεδιο εφαρμογες παραμενει κενο και μου γραφει δεν διαμορφωθηκαν εφαρμογες
-
http://play.google.com/store/apps/details?id=com.pushbullet.android&hl=el αυτο (δεν φαινεται το λινκ) ειναι εφαρμογη απο play store το εχω σε λαπτοπ , πισι δουλειας , και πισι συζυγου και στα 2 τηλεφωνα μας το LG g2 mini δεν ειχε ποτε προβλημα απο τοτε που μπηκε η εφαρμογη εδω ειναι ενα ενα δραμα
-
ευχαριστω πολυ το pushbullet επιμενει θα δω τι θα κανω παντως ΟΚ αυτα επρεπε να ρυθμιζονται πολυ πιο απλα αν δεν διορθωθει που θα το προσπαθησω αντιος miui τα εχω κανει πολυ καιρο ΟΛΑ αυτα θα κοιταξω αν εχω χρονο να κανω ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ καθαρη εγκατασταση( πεντακαθαρη) και φυσικα θα μεινω με stable και ας ειναι και η 7 αλλα θεωρω μεγαλο προβλημα να μην εχω ενημερωσεις απο εφαρμογες που θεωρω απαραιτητες θα δοκιμασω επισης και την miui απο το miui.com αλλα παλι διαβασμα κλπ κλπ δλδ ΟΚ
-
γυρισα σε stable λογω του οτι στις 2-3 τελευταιες dev ROM δεν ειχα για καποιο λογο push notifications περαν του whatsapp σημερα περασα με full whipes(data ,klp klp) και επαναφορα εργοστασιακων την 7.5.3 stable αλλα τιποτα και στα συν οτι χαθηκε και το push notification απο το whatsapp πολυ σπαστικα πραγματα