Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 272.
-
μαγκεSH τα κατεφερα οεο ευχαριστω πολυ και τους 3 που ασχοληθηκατε τωρα μου φαινεται νερακι πιο πολυ ηταν να κατεβουν τα ντραιβερς κλπ κλπ εβαλα την τελευταια stable 7.0.5. να υποθεσω Δημητρη πως αν κανω φλας το twp θα εχω την twr ρικαβερι? η να το αφησω οπως ειναι? επισης ρουτ δεν ειμαι οσο ξερω αλλα λιγη σημασια εχει φανταζομαι σε εναν νορμαλ χρηστη σαν και μενα οταν με το καλο παρω το mi4i η το mi4c τοτε ξαναβλεπω ευχαριστω και παλι
-
ωπα ωπα, χωρις μπαταρια και αφου πατησα power + volume down (συνδεδεμενο στο πισι) μολις μου εβγαλε το ανθρωπακι του fastboot ξανατρεχω το miflashtools να δω τι παιζει χωρις μπαταρια καμμια αποκριση ........................απο το miflash εντιτ βρηκα τον miflash browser θα παω το ζιπ αρχειο εκει οπως το εχω? ζιπαρισμενο?
-
τα εκανα ολα αυτα το μι φλας ζηταει τα παρακατω launch settings application switch to complete settings enter storage item και αλλα 2 που δεν συγκρατησα παταω οκ και δεν γινεται τιποτα απο την αλλη το κινητο χωρις μπαταρια και συνδεδεμενο απλως αναβοσβηνει το mi
-
και το mi flash tools μαλλον ζηταει να βρει το κινητο σε φαση MTP για να δουλεψει καλα καταλαβα?
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από DownUnder: “την εβγαλα και απλα αναβοσβηνει το mi χωρις να αναγνωριζει το πισι καποια συσκευη ” To mi αναβοσβήνει με συνδεμένη την μπαταρία; Δηλαδή δεν bootάρει? ” ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΤΑΡΧΑΣ αναβοσβηνει χωρις την μπαταρια και συνδεδεμενο στο πισι με την μπαταρια ειναι απλα στο twrp recovery και στις 2 περιπτωσεις το πισι δεν το βλεπει το κινητο
-
την εβγαλα και απλα αναβοσβηνει το mi χωρις να αναγνωριζει το πισι καποια συσκευη
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ΑΚΥΡΟ ....... είναι λάθος ...... => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-7-4-4-cn-b1ed9056e3-tgz/ ΤΟ ΣΩΣΤΟ είναι το πάνω (FastBoot) Διόρθωσα και τα προηγούμενα.... ” ΟΚ κατεβαζω by the way το κινητο σημερα βγαζει ΜΟΝο το σημα της mi ουτε κλεινει , ουτε ανοιγει δεν μου ξεζιπαρει το αρχειο της fastboot / το ξανακατεβαζω
-
ειμαι σε φαση να μην μπορω να βγω απο το twrp με τιποτα εχω κατεβασει 1.armani_global_images_5.10.15_20150917.0000.1_4.4_global_b8fd6cdf37.tgz-1 ................τελευταια fastboot global rom from en.miui 2. MiPhone2015731.......................mi flash tools 3.xiaomi-miui-hellas-4.4.4_armani_Stable-V7.0.5.0......................τελευταια stable rom απο εδω 4. twrp_redmi1s.......................φλασακι για την twrp που μου αφησε ο miui-art σε αλλο thread ξεκιναω με βαση τον οδηγο ΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από DownUnder: “υπαρχει κανενας οδηγος fastboot να ξαναπροσπαθησω? ” H FastBoot για το Redmi 1s => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-7-4-4-cn-b1ed9056e3-tgz/ H Ελληνική STABLE ROM για το RedMi 1S => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…mani-Stable-V7-0-5-0-zip/ O οδηγός για την FastBoot => Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") Απλά αντικαθιστάς τα αρχεία που περιγράφει ο οδηγός με τα παραπάνω που σου έδωσα για την συσκευή σου. Η όλη διαδικασ…
-
υπαρχει κανενας οδηγος fastboot να ξαναπροσπαθησω?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Θα κάνεις Flash το twrp_recovery που σου έδωσα (αφού το ονομάσεις update.zip) από το mi-recovery. Δεν θα κάνεις Reboot αλλά θα βγάλεις την μπαταρία και θα πατήσεις πάλι τα πλήκτρα για να μπεις σε Recovery. Τώρα θα δεις το TWRP Recovery και θα κάνεις Flash την ROM. Στην ερώτηση αν θέλεις να σου προστατέψει το Recovery (TWRP) και να μην γυρίσει το mi-Recovery να απαντήσεις NAI. ” φφφφφφφφφφφφφφ δειχνει να περασε αλλα δεν με βγαζει απο το teamwin μου επισημαινει πως δεν ειμα…
-
φλας το εκανα με το μι-ρικαβερι κατεβασα ξανα και το αλλο ζιπ με την stable αλλα παλι πριν το φλας με πεταει στην μι
-
than Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από DownUnder: “τι εβγαλα την sd card τι την ξαναεβαλα τιποτα δεν εχει πιασει ενας οδηγος? ” Έκανα έναν έλεγχο στην ROM και δεν βρήκα κανένα πρόβλημα.Παρ'όλα αυτά την έκανα ένα Resign μπας και...... ROM => ...versteckter Inhalt... όσο για το Recovery, είναι το παρακάτω. Το μετονομάζεις σε update.zip και το κάνεις Flash από το Mi-Recovery Που έχεις. Recovery => ...versteckter Inhalt... ” thanks man το εκανα αυτο πως τοο βρισκω το twrp τωρα?
-
τι εβγαλα την sd card τι την ξαναεβαλα τιποτα δεν εχει πιασει ενας οδηγος?
-
Παράθεση από LordStark: “Παράθεση από John Baron: “Παράθεση από LordStark: “Κατέληξα με mi recovery αν και έκανα το flashαρισμα μέσω CWM γνωρίζει κανείς γιατί; Προφανώς έκανα εγώ την λαλακία αλλά είχα καταλάβει πως αν γίνει το flashαρισμα μέσω recovery θα παραμείνει το ισχύον custom recovery δλδ το CWM... Αναλυτικότερα οι κινήσεις μου: 1. Κατέβασα απο δω την πρόσφατη ROM αποθήκευση στην external sd 2. Μπήκα recovery και έκανα wipe cashe 3. Ακολούθως μέσα πάλι από το recovery έκανα install zip απ…
-
τ εχω κανει ολα αλλα apo to μι ρικαβερι δεν διαβαζει το αρχειομε τιποτε
-
κολλησα τωρα factory ρεσετ ειναι επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων?
-
Παράθεση από Bodai: “@DownUnder σωστά .. @daniil δοκίμασε με Power & Vol - να δούμε αν έχεις Fastboot. Αν μπεις θα δεις την γνωστή εικόνα του Fastboot ” ειμαι με mi recovery ομως μηπως πρεπει να το μετονομασω σε update.zip αλα παλαια?
-
αρα πεταω το αρχειο χυμα δεν το μετονομαζω και θα φλασαρω απο τον updater? αφου εχω κανει wipe cache + factory reset?
-
καλημερα ειμαι με την 5.10.16 πως θα περασω την stable? κανω wipe cache & factory reset? και μετα μεσω mi recovery βαζω της stable ως update.zip? ευχαριστω