Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 272.
-
α, και κατι αλλο 3-4 μερες τωρα σε ρισταρτ δεν βγαζει σημα miui αλλα ASUS in search of incredible και σημα intel κατω κατω
-
καλημερα μια ερωτηση διοτι μπερδευτηκα ειμαι με την 5,9,10 κατεβαζω την καινουργια κανονικα οπως και αυτη που εχω και απο εδω και περα ΑΛΑ ΠΑΛΑΙΑ? δλδ μετονομασια σε update.zip +volume up μαζι με home button κλπ κλπ κλπ?
-
Καλο το mi4c? για πες τπτ το ζαχαρωνω αγρια
-
ρύθμιση "Σβήσιμο οθόνης"
ΜήνυμαΑυτο κανω αλλα δεν πιανει τεσπα και μετα απο καθε εφαρμογη , οταν την κλεινω βγαινει το κυκλακι και λεει Wait for launcher ευχαριστω παντως καλημερα
-
Παντως εμενα και με την 5.9.10 συνεχιζει να κλεινει την οθονη στα 30'´ πσπ και να το οριζω στα 2 λεπτα
-
Τι ειναι αυτο το καινουργιο αππ smart home???
-
Παντως μετα απο πολυ πολυ καιρο ενω η 5.9.1 Δειχνει πολυ καλη μου κανει λαγκς οταν πχ βγαινω απο παιχνιδι , απο μεηλς απο μνμτ κλπ α επισης και ο music player τα παιζει πηδαει τραγουδια δεν εχει ευκολη επιλογη και τελος κλεινει αυτα
-
lock screen
ΜήνυμαΕπισης παροτι την εχω απενεργοποιησει Κραταει συνεχεια το dnd απενεργοποιηση νυκτος δηλαδη
-
lock screen
Μήνυμαεμενα συνεχεια το γυρισα στα αγγλικα εδωσα την εντολη και αναμενω να δω
-
lock screen
Μήνυμαρυθμισει----κλειδωμα οθονης----σβησιμο οθονης ενω το βαζω να κλεινει μετα απο 2 λεπτα αδρανειας ΠΑΝΤΑ (μετα απο την 5.8.20 και περα) το γυριζει τσαμπουκα στα 30δευτερα
-
Καλη,ερα οχι με την 27 ειμαι ακομα
-
Emena Παρατηρησα με την 7 μου κλεινει την οθονη τσαμπουκα στα 30 δευτερα δε πα να οριζω εγω 2 λεπτα; Εκει αυτο συν το προβλημα με τις ρυθμισεις στις εφαρμογες που δεν δουλευει στα ελληνικα κατα τα αλλα καλα
-
το εκανα στα αγγλικα και δουλεψε
-
Εγω που ειχα καποια θεματα εκανα full wipe επανεγκατεστησα την 5.8.27 ομως πηγα στις ρυθμισεις εφαρμογων μολις παω στις προεπιλεγμενες μου γραφει η εφαρμογη ρυθμισεις σταματησε να λειτουργει πως το αντιμετωπιζουμε αυτο τωρα;;;
-
καλησπερατο ειχα αντιμετωπισει με τον νοβα και καποια παιδια με ειχαν βοηθησει ειμαι τωρα με την 5.8.27 ελληνικη dev (πολυ καλη ρομ) και τον mi launcher της μανας του αλλα στις ρυθμισεις ενω βαζω να κλεινει η οθονη στα 2 λεπτα καθε τοσο μου το γυρναει στα 30'' κανω κατι λαθος? YΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ? ευχαριστω παμε για 15 μηνες με το κινητο αυτο φτου σκορδα ειναι σκυλια επισης ενω δεν εχω πειραξει τιποτα στην καμερα της μανας του μου βγαζει ψιλοθολες φωτο! ΥΓ αν νομιζετε πως πρεπε…
-
Ευχαριστω πολυμεσω μι κλαουντ δεν γινεται;
-
Καλημερα εαν κανω factory default , reset μπορω απο πριν να κανω μπακαπ τα του τηλεφωνου και μετα να τα επαναφερω; με ποια λειτουργια;; ευχαριστω
-
dld για να κανουμε με το updater δεν αλλαζουμε το ονομα σε update zip? απλα την κατεβαζουμε και την βρισκει ο updater? εγω την μετονομζω σε update.zip και μετα με volume up + start button μπαινω στο teamwin και το κανω με wipe cache kai davlik
-
Πρόβλημα με το Theme Store
ΜήνυμαOK ανεβηκε ο σερβερ αλλα τη μιξη δεν τη βλεπω δλδ δεν μπορω να ορισω εικονιδια . οθονη μηνυματων . κλ κλπ πως το λυνουμε αυτο?