Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 272.
-
επισης σημερα που σκαλιζω τα θεματα ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΜΙΞΗ? να βαζω δλδ ξεχωριστα εικονιδια κλπ κλπ? το εχει κανεις αυτο το θεμα? με αφηνει να κατεβαζω ΜΟΝΟ ολοκληρα θεματα
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Χειροκίνητα εννοεί μέσω του updater.” recovery δηλαδη
-
καλημερα τρελλη δουλεια και ευχαριστουμε λες πως η εγκατασταση νες ρομ γινεται μεσω του updater/αναβαθμισης στο redmi1s το δικο μου δεν λειτουργει ειμαι με την 5.7.31 και γραφει πως δεν υπαρχει νεα ενημερωση αρα παμε με τον παραδοσιακο τροπο?
-
status bar δεν βλεπω το σηματακι του GPS οταν το εχω ανοιχτο γινεται να το δω με καποιο τροπο?
-
o mi browser εχει αφεθει στην τυχη του? μια χαρα τον δουλευα τωρα δεν βρισκω πως να βαλω τα λινκς με εικονιδια στην αρχικη του οθονη κλπ κλπ
-
μονο εγω θεμα να κατεβασω την αρμανι?
-
Πρόβλημα με το Theme Store
Μήνυμακαι σε μενα τα ιδια
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από DownUnder: “για καποιο λογο δεν μπορω να κατεβασω την αρμανι για το redmi 1s και θελω να την ξανακατεβασω διοτι τα θεματα δε μου δουλευουν και ισως αμα την ξαναπερασω να φτιαξει” Κατεβασέ τη στον υπολογιστή σου απο ΕΔΩ, βάλτη στο κινητό σου και φλάσαρε..” ευχαριστω αλλα δεν κατεβαινει με την καμμια ουτε στο γραφειο ουτε απο chrome/ie/mozilla
-
για καποιο λογο δεν μπορω να κατεβασω την αρμανι για το redmi 1s και θελω να την ξανακατεβασω διοτι τα θεματα δε μου δουλευουν και ισως αμα την ξαναπερασω να φτιαξει
-
επισης εχει κανεις αλλος ''θεμα'' με τα θεματα? δε μου ανοιγει ουτε εικονιδια ουτε και θεματα γενικοτερα
-
τελικα το updater πεθανε? ειμαι με την 5,6,18 και απο τοτε τιποτα αρα την κατεβαζω παραδοσιακα?
-
την βλεπουμε απο την αναβαθμιση (updater)? η πρεπει να την κατεβασω και να φλασαρω?
-
εμενα δεν μου την εμφανιζει στον updater
-
παντως στην αναβαθμιση το 5.6.25 δεν εσακσε ακομα μυτη
-
καλημερα εχω ηδη την 5.5.29 υπαρχει ΟΤΑ ? η με το παλιο καλο τροπο? edit το εκανα απο το κουμπι αναβαθμιση restore απο miui οπως ηταν πριν δεν εγινε αν και διαλεξα αυτην την επιλογη ισως δεν εκανα κατι σωστα, η επρεπε να παρω ακριβως μπακαπ οπως το ειχα? διοτι εκανα και factory reset καμμια ιδεα σε αυτο? τεσπα θα το ξαναστησω
-
V6
Μήνυματο εβαλα και στο φορουμ με τα τηλεφωνα Εβαλα την dev miui v6 το σαββατο5.5.29 απο το Miui.gr. Φευγοντας απο την πολη καλη stable miui v5 5.2.10 @ram μου φανηκε πολυ καλη η διαχειριση της , με αρκετα παραπανω διαθεσιμη μνημη , χωρις να ξερω τι προσφερει @ηχος και ακουστικο Στον music player απλα 2 σκαλες παραπανω απο πριν (παντα με τα πιστονς 2)Στην ομιλια πολυ πολυ καλυτερα και δυνατα@μπαταριαΑν και το εσκισα , νομιζω πως ειναι λιγο χειροτερα τα πραματα απο την v5 @radio Πολυ καλο επισης @καμερα…
-
στον μαμισιο πλοηγο της miui v6 δεν εχω βρει ακομα πως οριζω fast access διαφορα σαιτ που να τα βλεπω μολις τον ανοιγω οπως στον παλιο , οπου ειχα καμμια 10αρια πολυ ωραια τετραγωνακια και δεν αναγκαζομουνα να πληκτρολογω διευθυνσεις νομιζω στο καθαρισμα της μνημης , πρωτα βγαζει τα διαθεσιμα και μετα τα ποσα καθαρισε
-
ολα καλα μεχρι στιγμης με την 5.5.29dev το μονο που δεν βρισκω , αν και δεν το χρησιμοποιω ειναι το gps
-
1-2 γρηγορες με την 5.5.29 ειμαι ρουτ ? ή πρεπει να κανω κατι? εγκατεστησα το τιτανιουμ μπορω να κανω μπακαπ που εχω παρει απο την v5 ομως? κανα τιπ? η καλυτερα κανα λινκ να διαβασω? και να μη σας πρηζω?
-
το φλασαρα ως update zip μεσα απο το TWRP θα ενημερωσω