Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 272.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Αν έχεις CWM Recovery δεν χρειάζεται να το ονομάσεις update.zip. To αφήνεις όπως είναι και του κάνεις flash.” που να την εχω? δεν εχει κατι θα το κανω με το volume + kai power button
-
αρα και το καινουργιο με την v6 πρεπει να το ονομασω update zip? η το παιρνω να το φασαρω απο καπου αλλου?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ΩΧ ξέχασα... Είσαι σε MIUI V5 ακόμη και εγώ σου δίνω οδηγίες για MIUI V6, To κακό είναι πως δεν έχω καμμία συσκευή τώρα με MIUI V5 για να σε κατευθύνω. Θα πρέπει να πάρεις την απόφαση μετάβασης στην MIUI V6 με την ταυτόχρονη ταλαιπωρία του Setup της συσκευής από την αρχή σε ότι αφορά τις εφαρμογές.” μια χαρα ετοιμος ειμαι απλα το factory reset απο που να το κανω???????? αυτο πες μου και ειμαι ΟΚ απο τα του τηλεφωνου???
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Λίγο δύσκολο να μην έχεις τον φάκελο Attachment (ID: 4500) Μπορείς να πας και από τις Ρυθμίσεις => Mi-CLoud” πωωπωπωπωπ σε επρηξα τον εχω διαλυσει αυτον τον φακελλο δεν βλεπω προσθετες ρυθμισεις Screenshot_2015-05-30-17-34-18.png
-
ergaleia????????? τι εργαλεια? δεν εχω τετοιο πραμα
-
Το έχω αλλάδδεν βλέπωκαι τις εεφαρμογές Factory reset κάνωμμέσω twrp? Είσαι θεός
-
Ωχ Όλα απο την αρχή ε;
-
καλησπερα λεω να περασω την 5.5.29 με miui dev 6 το κανω οπως με τον παλιο τροπο? wipe cache και μεσω recovery?
-
καλησπερα το 1s θα μεινει με developer? εχω μεινει με την 5.2.10 να περιμενουμε να παρει miui 6?
-
Παράθεση από Bodai: “Κάνε μια εκκαθάριση δεδομένων απο το Ρυθμίσεις/Εφαρμογές/...” tzifos
-
redmi 1s 5.2.10 ρομ στα θεματα μολις παταω τον φακο μου ριχνει ακυρο πως η εφαρμογη εχει σταματησει δεν μπορω να ψαξω πουθενα μεσα εκει καμμια ιδεα?
-
Παράθεση από harispao: “Σήμερα πέρασα σε redmi 1s την 5.4.10 v6 και όλα είναι τέλεια δουλεύει ακόμα και η μεταφορά αρχείων που δεν δούλευε εδώ και πολύ καιρό. Για οποίον θέλει να το κανει εμένα μου πέρασε μονο όταν έβαλα την ROM στον εσωτερικό χώρο και όχι στην SD. Πολλά μπράβο στα παιδια!!!” καλημερα και χρονια πολλα να την περασω και γω λες? κανονικα με full wipe cache ? και μετα σε recover y mode?
-
Παράθεση από John Baron: “Παράθεση από spiros1: “παιδιά']https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/8437-Ενημέρωση-5-4-15-H-νέα-λίστα-με-τις-STABLE-MIUI-ROMs-είναι-διαθέσιμη-για-λήψη/?postID=38798#post38798']Παράθεση από spiros1: “παιδιά[/url] μια βοήθεια, περασα την τελευταία stable , το 4g κολλησε και μου εχει βγάλει το μνμ Δυστυχώς η διαδικασία com.android.phone εχει σταματήσει...” Έκανες wipe τα πάντα από το recovery πριν περάσεις από το recovery την ROM?” εγω ειμαι με redmi 1s στην τ…
-
παλι εξω το redmi 1s?
-
ειδοποιησεις
ΜήνυμαΠαράθεση από martzicadespell: “Για εξήγα λίγο περισσότερο τι εννοείς φίλε μου..” οταν σερνω την οθονη απο πανω προς τα κατω εννοω μου εχει 2 πεδια ενα ειδοποιησεις που πχ τωρα εχει ενδειξη καιρου ΄η αλλες φορες updates εφαρμογων και αλλο ενα που λεει διακοπτες οπου βλεπεις αν εχεις wifi , δεδομενα, ηχους, gps κλπ κλπ ε με τη προηγουμενη ρομ στις ειδοποιησεις ειχε μερικα κουμπακια οπου τα οριζα εγω και ανοιγαν ειτε εφαρμογες ειτε οριζα wifi δεδομενα και αλλα με την τωρινη ρομ αυτα παπαλα κανεις δ…
-
ειδοποιησεις
ΜήνυμαΩραία. πέρασα την 5.2.10 Μου λείπει το πολύ ωραίο απο την 4.11.14 , αυτό με τα κουμπάκια στις ειδοποιήσεις ....τι απέγιναν άραγε; εσείς τις έχετε ακόμα? κουμπακια , εννοω αυτα που διαλεγες τη συντομευση θα ειχες, μεχρι και εφαρμογες
-
Παράθεση από DownUnder: “Ωραία. πέρασα την 5.2.10 Μου λείπει το πολύ ωραίο απο την 4.11.14 αυτο με τα κουμπακια στις ειδοποιήσεις ....τι απέγιναν άραγε; εσεις τις εχετε ακομα? ”
-
Ωραία. πέρασα την 5.2.20? Μου λείπει το πολύ ωωραίοαπο την 4.11.14 Τα κουμπακια στις εειδοποιήσεις....τι ααπέγιναν άραγε;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από DownUnder: “Παράθεση από Bodai: “Δοκίμασε .. δεν χάνεις κάτι. Αν δεν βγάλει την 5.2.10 ξέρεις ... Ρυθμίσεις =. Εφαρμογές => Ota_Up => εκκαθάριση δεδομένων.” τζιφος εκανα και εκκαθαριση δεδομενων στην εφαρμογη ΟΤΑ αλλα ακομα την 4.11.14 μου δειχνει” Κατέβασέ την από το PC σου ή από τον πλοηγό της συσκευής σου. Το Link είναι εδώ => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-Stable50-GTV-5-2-10-zip/” ευχαριστω αρα με τον παραδοσιακο τροπο update .zip klp klp
-
Παράθεση από Bodai: “Δοκίμασε .. δεν χάνεις κάτι. Αν δεν βγάλει την 5.2.10 ξέρεις ... Ρυθμίσεις =. Εφαρμογές => Ota_Up => εκκαθάριση δεδομένων.” τζιφος εκανα και εκκαθαριση δεδομενων στην εφαρμογη ΟΤΑ αλλα ακομα την 4.11.14 μου δειχνει