Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 432.
-
dark mode
Μήνυμαποιο ειναι ? το night mode?
-
dark mode
Μήνυμαπου μπορω να βρω το dark mode στο mi6?
-
,Ειχα xtrv . Τελικά έκανα την αναβάθμιση από τον updater . Όλα πήγαν και πάνε καλά. Έχω κάι το φατσο κλείδωμα.
-
Χρονια πολλά και από εμένα. Η αλήθεια είναι ότι έχω χάσει τελείως την μπάλα. Πλέον δεν ξέρω τι μου γίνεται με όλα αυτά περί source και android , εγώ είμαι ένας ταπεινός vip εδώ και μερικά χρόνια άρχισα όταν βγήκε το hennesy πήρα μετά κενζο και τωρα έχω κενζο και sagit. Στο μι6 έχω 8.12 27. Γνωρίζω μόνο ότι αφού έχω face unlock έχω global. Αυτό τι σημαίνει? Για να πάω στην καινούργια θα κάνω fr . Θα χάσω και το face unlock,? Μετά τι source θα έχω?
-
Πως ξέρω αν έχω sourse china europe ή global?
-
ΜΙ6- ΕΧΩ την εντυπωση οτι ρουφαει πολυ μπαταρια σε σχεση με την προηγουμενη ρομ. μετα βιας μου βγαζει 1 μερα.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Γεια σας, εχω το mi6. Ειναι δυνατο αν αγορασω ενα καλωδιο ''usb (c) - HDMI" να συνδεω την τηλεοραση με το κινητο και να βλεπω ταινιες απο το SHOW BOX. ( Η TV μου δεν ειναι smart αλλα plasma με θυρες HDMI). Τα υπολοιπα καναλια δεν μου κανουν κλικ. Επισης.... ειδα οτι υπαρχει σκετο καλωδιο αλλα και με USB για τροφοδοσια, εκει τι παιζει? Κανω την δουλεια μου και ετσι και αλλιως? Μοιπος απλα το απλο καλωδιο κανει και αυτο την δουλεια που θελω αλλα το κινητο θα πατωσει γρηγορα απο μπαταρια ? Ευχαριστ…
-
SOS. Έχω βαλει την τελευταία 8.10.11 όλα καλά αλλά όσα που έχω μια γραμμή στο wifi . Τι μπορεί να φταίει? Το ίδιο βέβαια συνέβαινε και με την προηγούμενη . Κάποια βοήθεια . Aν δεν κάτσω αγκαλια με το router δεν έχω internet. Στην προηγούμενη είχα με το ζόρι 2 γραμμές τώρα μια με το ζόρι. την πέρασα 2 φόρες άλλα δεν άλλαξε κάτι? Προσπαθώ να βρω κάποιο παλαιότερο λινκ να κατεβάσω καμιά άλλη ρομ άλλα έχουν κλείσει.
-
Κυριοι έως τώρα στο mi6 η τελευταία ρομ πάει μια χαρά. Όσο αφορά το kenzo που έχω από την στιγμή που έβαλα την 8.9.20. To wifi είναι σχεδόν πάντα στην μια γραμμή, για να γεμίσει πρέπει να το βάλω δίπλα στο ρούτερ. Η νέα έχει προβλήματα ή να την βάλω άφοβα? Το κενζο έχει θέμα με το antiroll?
-
Δηλαδή θα το σκεφτώμε πια για να βάλω κ ναι δοκιμάσω νέα ρομ. Υπάρχει τρόπος να ξέρω από πριν το ρόλ της νέας ρομ για να συγγρινω πριν κάνω εγγατασταση?
-
Συγγνωμη αλλά για να καταλάβω καλά. Πχ. Σήμερα βάζω την τελευταία dev ρομ. Η ρομ έχει πρόβλημα και δεν λειτουργεί σωστά το κινητό. Δεν μπορώ να επιστρέψω ούτε με twrp στην προηγούμενη που πήρα backup? Δηλαδή θα πρέπει να περιμένω πότε θα βγει η καινούργια ρομ για να την δοκιμάσω?
-
anti rollback και το *@*** της μαμάς τους. ,Αυγγνωμη είναι η πρώτη φορ που εκνευρίζομαι τοσο. Δεν κατάλαβα καλά? Αλλά...... αν κατάλαβα λίγο στην ουσία όσοι πλέων έχουμε 9 και πάνω δεν μπορούμε να πάμε σε προηγούμενες ρομ? [label][/label]Ο μόνος τρόπος είναι να έχουμε backup από το twrp?
-
αναβαθμιση kenzo
Μήνυμαάρα twrp 3.2.2 ok. Aπο ρομ ? Την τελευταία που ειναι στο σημερινό λινκ vip? δεν βλέπω πουθενά κενζο και φοβαμε μην κάνω λάθος. Α και κάτι ακόμα backup θα πάρω με το παλιό ή το καινούργιο TWRP?
-
αναβαθμιση kenzo
ΜήνυμαΓεια σας, αποφάσισα να αναβαθμίσω το kenzo που έχω. 1) To twrp που έχω είναι το 3,1,0-3 . Είμαι ΟΚ ή πρέπει να το αλλάξω και αυτό? 2) Έχω την 8,5,17 βετα και θέλω να βάλω την τελευταία 8,9,20. Αυτή είναι που ονομάζεται HMNOTE 3 PRO , MINOTE 3, ή δεν υπάρχει για το kenzo στο VIP mail που έλαβα? Αν όχι θα ήθελα λινκ με την τελευταία αναβάθμιση που έχει βγει για αυτό. Ευχαριστώ πολύ.