ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
Φιλε Apo.stam Ναι να πας τουλαχιστον η 8,7,12 ειναι μια χαρα. Ελπιζω να μη το μετανιώσω που έβαλα την τελευταία γιατί με αυτη....μου πήγε πρώτη φορά από μπαταρία 3 μέρες με ελαφρια χρηση, και 2 μερες με κανονικη χρηση.
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
ΑΠΟ ΤΟ EMAIL μου. το τσεκαρα 2 φορες. εγκατασταση εκανα ακριβος οπως λεν οι οδηγειες. xiaomi-miui-hellas-XTRV-Mi6_V9.5.6.0.ODEMIFA_v9-8.0 το ονομα της ρομ.
κατεβασα την stable 9.5.6 global source αλλα στην εγκατασταση και μετα στα στοιχεια του τηλεφωνου λεει οτι ειναι το μι μαχ2αντι για μι6. Επισης δεν δουλευει το wifi
Δεν ξέρω τι sourse είναι αλλά στην τελευταία dev και stable αν σειρεις την οθόνη από την αρχική προς τα δεξιά θα το δεις. Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οχι δεν έχω ρουτ.source? Δεν ξέρω από αυτά. Ειχα την προηγούμενη dev και Έβαλα την τελευταία stable.εχω την εντύπωση ότι ρουφάει πολύ μπαταρία. Με την dev έβγαζα 2 μέρες και τωρα έβγαλα μια. Βέβαια θα κάνω κανα δυο δοκιμες ακομα για να δω τι παίζει. Στο μενού έχει αρκετά αγγλικά.
Ok την πέρασα αλλά την κατέβασαν από το ιμειλ. Όλα καλά μέχρι τώρα. Το fix για τα update πρέπει να το περάσω τώρα ή δεν χρειάζεται? Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk----------------