Δεν ξέρω γιατί αλλά στο μι6 το φορμάτ Ντατα κάνει πάντα θαύματα. Λες και το θέλει πριν από κάθε εγκατάσταση. Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από Tseligas2000: “@Giovan πας στις επαφες-επιλεγεις επαφη πατώντας παρατεταμενα; στην αρχική οθόνη. Αν έχει πάνω από ένα τηλέφωνο το επιλέγεις και είσαι οκ. Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
Επίσης επέστρεψε το πρόβλημα ρουτ. Παρόλο που δεν είναι ρουτ, έτσι το βλέπει η συσκευή. Έχει και αρκετά κινέζικα. Μάλλον μετά από όλα αυτά θα γυρίσω πίσω ή θα δοκιμάσω την τελευταία stable Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το ξανακάνω Κάπος καλύτερα αλλά όχι όπως θα έπρεπε. Πχ. Φλας σεττινκσ, authentication, dolphin,mix, η εφαρμογή του φόρουμ κρασαρουν, και νομίζω ότι αργεί να ανοίξει όλες τις εφαρμογές. Η εγκατάσταση έγινε me fr καθαρή. Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολλα κρασαρισματα σε πολλές και διάφορες εφαρμογες στην 8,3,15 στο μι6 . Επίσης τρώει πολλά κωλύματα στην λειτουργία του όπως και στα 3 κουμπιά κάτω.Εκανα καθαρη εγκατασταση σαν καινουργιο.
Ρε παιδιά πολύ ανάλυση και δεν ξέρω αν τελικά βγάλατε κάποιο σημαντικό αποτέλεσμα όπως π.χ. να μας πείτε και εμάς που δεν γνωρίζουμε από τις παραπάνω λεπτομέρειες, την χρυσή τομή για το kenzo. Πιστευω ότι τελικά αυτό ειναι που ενδιαφέρει και όλο το φόρουμ. Μπορειτε να μας πειτε το ιδανικό μοτιβο για το kenzo?
8.3.8 και ακόμα βλέπει το κινητό στην ασφάλεια με πρόβλημα ρουτ. Δεν διορθώθηκε ακόμα? Στην τελευταία γκλομπαλ είναι διορθωμένο? Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γεια σας, η συζηγος μου εχει το ΗΕΝΝΕΣΣΥ. εδω και 2.5 χρονια περιπου. η χρηση που κανει ειναι κυριος τηλεφωνα και ιντερνετ. τελευταια ομωσ μου παραπονιετε για την μπαταρια . ΠΧ Το φορτιζει το πρωι και μεχρι11 το βραδυ εχει παει στα 70% . απο το βραδυ χωρις να κανει τιποτα μεχρι το πρωι στις 7 εχει χασει αλλα 35-40 %. Ειναι φυσιολογικο? Επισης κανει αρκετη ωρα για να φορτισει μου ειπε περιπου 4-5- ωρες. Ειναι και αυτο φυσιολογικο? Υποψιν δεν μπενει ουτε youtube ουτε σε κοινωνικα δικτυα, μονο τηλε…
Γιατι εφυγες απο την Ελληνικη? Με εβΑλες σε σκεψεις! Δεν εχω βαλει ποτε μου Global ,Παντα ειχα XTRV απο την αρχη και δεν το εψαχνα παραπανω μιας και δεν ειχα θεματακια.Επισης μπορει να με πει καποιος τι ειναι τα sources και που παιζουν ρολο?
Στο android 8 για το mi6 παντός πάντα μαζί με το fr και τα wipe cash να κάνετε και Wipe DATA. Μετά reboot σε recovery. Και μετά install. Εγώ έτσι τα κάνω και δεν είχα ποτέ πρόβλημα ως τώρα. Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk