Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 432.

• Για να γυρισω στην 7,12,7 πρεπει να αλλαξω το twrp και αν ναι πιο να βαλω? Να βαλω αυτη που εχει στα downloads? twrp_sagit_3.2.1-0_miui-hellas - File size: 25.56 MB - Uploaded: 2017-12-12 14:34:49

• το ατμος κανει εγκατασταση και δεν ανοιγει (κολαει). Επισης το κινητο δεν μπενει σε recovery απο το κουμπι αλλα μονο με συνδιασμο πατημενο πληκτρων η απο το Update.

• Με το παραπανω θεμα με την ασφαλια ξερει καποιος κατι?

• RE:

Tseligas2000 - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Παράθεση από stapd_21: “Παράθεση από Tseligas2000: “Ακόμα για το φατσοκλειδωμα πια είναι η τελευταια Ρομ που το ειχε Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παράθεση από Tseligas2000: “Ακόμα για το φατσοκλειδωμα πια είναι η τελευταια Ρομ που το ειχε Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παράθεση από kostatos: “@Tseligas2000 η developer xtrv και aroma 7.12.7 ” όσοι το είχαν δοκιμάσει, δούλευε ικανοποιητικά;” Εγώ παντός που το δούλεψα καμια εβδομάδα δούλευε αρκετά καλά πο…

• Μετά την εγκατάσταση της Ρομ και των εφαρμογών έκανα ένα τσεκ με την εφαρμογή ασφάλεια και antivirus και μου έβγαλε αυτό. Είναι κάτι σοβαρό ή όχι . Παντός εγώ δεν έκανα ροοτ και το τσεκ ροοτ λέει ότι δεν είναι ρουταρισμενο. Και μετά αν πατήσω επιδιωρθοση μου βγάζει αυτό . Χωρίς βέβαια να κάνει τίποτα.8de44b9b63ba2e83a80286fda3fea1e2.jpgc87aa9722eab34d5e3db5f46e1ffbac7.jpg Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ακόμα για το φατσοκλειδωμα πια είναι η τελευταια Ρομ που το ειχε Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Από ότι κατάλαβα το φατσοκλειδωμα δεν υπάρχει σε οραιο ,έτσι? Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• η τελευταια global ειναι οραιο? Εχει φατσοκλειδωμα ? την εχει δοκιμασει κανεις?

• η εφαρμογη καθαρισμου χρειαζετε η ειναι το ιδιο με το καθαρισμα που υπαρχει στην εφαρμογη ασφαλεια ? -------------------------- Η Καινουργια ρομ θελει πολυ δουλεια για να μεταγλωτιστει ικανοποιητικα!!

• λιγη βοηθεια. εβαλα το καινουργιο twrp με fastboot. ok. εκανε την εγγατασταση και τωρα πριν να κανει βοοτ στο συστημα , μετα απο λιγο διαβασμα με ξαναπεταει στο twrp ---------------------------- ΟΚ τελικα απο το καινουργιο twrp εκανα fr wipedelciv -cash cash και data μετα εκανα επανεκινηση στο twrp - μετα εγκατασταση την ρομ και εκατσε μια χαρα. αντε τωρα να δουμε τι λεει η ρομ.Τα ξαναλεμε. ------------------------------------------------ ΟΟΟΟππαααα Παω να κανω επανεγκατασταση εφαρμογεςκαι μου λ…

• Ο μονος τροπος να παρεις αντιγραφο ασφαλειας για να μην ξαναστινεις το κινητο μετα απο νεα ρομ ειναι να συγχρονισεις και να παρεις το αντιγραφο στο συνεφο της xiaomi αλλα,,,,, το ρισκαρεις. Εγω που το κανω συχνα, ποτε μου καθοντε καλα οι εφαρμογες και ποτε *********.,οποτε εχεις ενα μικρο brick ή ξανακανεις ολη την διαδικασια οπωσ λενε τα παιδια. =============== Ιαν 24th 2018, 9:32am =============== Το αντιγραφο με το twrp το περνουμε με το παλιο twrp ή το καινουργιο, η δεν παιζει ρολο?

• Περασα την 8,1,11 στο mi6 θα ελεγα ολα αρκετα καλα και μπαταρια σουπερ. το μονο που με χαλασε με το οραιο ειναι η απουσια του φατσοελεγχου. =============== Ιαν 23rd 2018, 1:18pm =============== Δεδομένα στο mi6 με wind έχει 4g ή μόνο 3g ,ή τπτ ,?

• Σε ρομ άρωμα παντός υπαρχει Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Η αλήθεια είναι ότι με είχε βολεψει το φατσο κλείδωμα αλλά κάθε αρχή και δύσκολη. Ας δούμε θα διορθωθεί ? Άντε να δούμε κ την μπαταρία τώρα. Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Face unlock δεν έχει ,μάλλον τρέχει πιο γρήγορα. Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παντος πανω απο μιση ωρα δεν ειναι νορμαλ οποτε το σταματαω.

• Ποση ωρα πηρα το πρωτο boot?

• Λινκ για την fastboot rom και μετά την global dev για να μην κάνω κάνα λάθος.

• Όχι δεν ξεκολλησε ούτε με την dev ούτε με την stable.ειχα την τελευταια developer που κατέβασα πριν 72 ώρες. Δεν θυμάμαι πια.την σελίδα την βρήκα από το φόρουμ, είχε πάνω μια stable και από κάτω μόνο μια dev.αυτη που κατέβασα. Ξεκλείδωσε με την μία κανονικά.twrp έχω το 3.2.1.-0 by geoanto555. Στα αγγλικα ,εκανα fr και όλη την διαδικασία κατά γράμμα όπως τις οδηγίες του οδηγού στην πρώτη σελίδα .Μπενει αλλά μετά κολαει στην μαύρη εικόνα του χτρν άρωμα και κάνει σαν να διαβάζει .το κολιμα κρατάει …

• περιμενω 30 λεπτα τωρα για το πρωτο boot ειναι λογικο? Βλεπω την μαυρη εικονα XTRV αρωμα και διχνει να φορτονει.