φίλε Plessinho , Οι DEV βγαίνουν σχεδόν κάθε εβδομάδα και (αναβαθμίζονται, γίνονται προσθήκες ή αλλαγές) μέχρι να βγει κάποια STABLE που (βγαίνουν πολύ πιο αραιά) και περιέχουν σχεδόν ότι οι προηγούμενες DEV . Υποτίθεται ότι οι STABLE είναι πιο σταθερές αν και δεν υπαρχουν ιδιαιτερα προβληματα με τις DEV.( Εγω δεν ειχα ποτε) ΑΝ ΣΕ ΑΡΕΣΕΙ να ΣΚΑΛΙΖΕΙΣ βαλε DEV . Αν θέλεις κάποια σταθερότητα STABLE.
οκ το ειδα . Merci... Σε 1 ωρα ξεκλειδωνω και περναω τα δικα μας. καποια προταση για ρομ μετα το TWRP ? Ειναι η πρωτη που θα βαλω. Να βαλω την σημερινη Stable η καποια προηγουμενη DEV? Δεν εχω ιδιαιτερες προτιμησεις.
6,08 μου ηρθε η Stable V9.2.1.0 XTRV & ARΩMA RedMi Note 3 PRO (Kenzo) και 7,23 η Stable V9.2.1.0 XTRV & ARΩMA RedMi Note 3 PRO ειναι η ιδια ή εγεινε λαθοςκαι διορθωθηκε κατι?
για να καταλαβω καλα. για να κανω αιτηση μπορω και με την global αλλαμετα για να ξεκλειδωσω θελει να φοραω developer? ή Βαζω developer και μετα κανω αιτηση.
Οταν τρεχω το mi unlock μου λεει: current account is not bound to this device.Add your account anddevice in settings-Developer options-unlock status . To εχω κανει αυτο . απο που μπορω να επιβεβαιωσω οτι εγεινε? Ή τι αλλο πρεπει να κανω?
σημερα παρελαβα και εγω. Εχω ιδη λογαριασμο που ξεκλειδωσατο κενζο.Οταν τρεχω το mi unlock μου λεει: current account is not bound to this device.Add your account anddevice in settings-Developer options-unlock status.τι να κανω? Δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα το κενζο το εδωσα μετα απο fr αλλα ξεκλειδοτο στην κορη μου.
Παράθεση από demakhs: “Και από κάτω αν μπορείς!! Κρατά καλού κακού, ένα πλήρες backup από το twrp κ βουρ... Είναι ίδια έκδοση miui?? ” Xtrv 8.5.2.stable σε .9.2.2 stable twrp 3.1.1 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από Octaviastikos: “Ολα καλά ως τώρα...πολλά update...λογικά την άλλη παρασκευή θα έχουμε επίσημη ρομ... Και επειδή έχει συνέχεια updateδεν μπορώ να στρώσω μπαταρία...” Δεν κατάλαβα. Για να στρώσει η μπαταρία δεν θέλει updàte? Δηλαδή ποσα update έχει? 1 την εβδομάδα η παραπάνω? Πόσο καιρό θέλει η μπαταρία για να στρώσει. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
τελικα παρήγγειλα το mi6 απο bang good. με direct priority. αντε να δουμε θα την γλυτώσουμε η οχι ? To mi 6 ερχετε κλειδωμενο η όχι, για να περασουμε dev?