Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 432.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από bzanios: “Γενικά στις DEV πάντα υπάρχουν μικροπροβληματάκια, άλλωστε αυτός είναι ο σκοπός της, να δοκιμάζονται διάφορα, να λύνονται τα προβλήματα και μετά να περνάνε στις stable. Εγώ χρησιμοποιώ την DEV και δεν έχω κάποια σοβαρά προβλήματα και σίγουρα όχι στην πλοήγηση που αναφέρεις. Αρά μπορείς να την δοκιμάσεις.” Έχεις να προτείνεις κάποια? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από bzanios: “Όσο αφορά το πρώτο σκέλος, ΝΑΙ μπορεί. Για το δεύτερο σκέλος και να κλειδώσει, μετά την εγκατάσταση θα κάνεις τον έλεγχο και αν έχει κλειδώσει τότε αφού ξεκλείδωσες μια φορά τότε κατά 99% έχεις ακόμα άδεια για να ξεκλειδώσεις ξανά. Οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Συνήθως όμως δεν κλειδώνει. :thumbup:” Πριν κάνα τρίμηνο προσπάθησα να βάλω στο hennessy την τότε dev ρομ αλλά κολλούσα αρκετά ιδιετερα στην περιήγηση στο ιντερνετ, με αποτέλεσμα να ξαναβάλω την τελευταία stable που υ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από intheend: “Καλημέρα . Έχεις βρει κανείς τον τρόπο να "βάλει" live wallpaper??” Για δες από το appstore το video wallpaper hd. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Συγγνωμη που τα ξαναγράφω αλλά δεν πήρα καμιά απαντηση. Δεν ξέρει κανείς τίποτα ?Πέρασα.την 7.10.12 στο KENZO και α) το wifi αν και είναι ανοικτό και εντοπίζει τα δίκτυα δεν συνδέετε αυτόματα αλλά πρέπει να το συνδεσω εγώ. β ) τόσα χρόνια δεν το είχα δει αλλά τώρα οπότε γίνετε σύνδεση στο ιντερνέτ δίπλα στο εικονίδιο του wifi κάτω δεξιά εμφανίζετε και εξαφανίζετε άμεσος το σύμβολο που έχουν τα δεδομένα όταν είναι ανοικτά. (Με τα 2 βελάκια πάνω κάτω.) Τι είναι αυτό? τα δεδομένα μου είναι κλειστά.…
-
Κανείς στα ερωτήματα μου? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πέρασα την 7.10.12 στο KENZO και α) το wifi αν και είναι ανοικτό και εντοπίζει τα δίκτυα δεν συνδέετε αυτόματα αλλά πρέπει να το συνδεσω εγώ. β ) τόσα χρόνια δεν το είχα δει αλλά τώρα οπότε γίνετε σύνδεση στο ιντερνέτ δίπλα στο εικονίδιο του wifi κάτω δεξιά εμφανίζετε και εξαφανίζετε άμεσος το σύμβολο που έχουν τα δεδομένα όταν είναι ανοικτά. (Με τα 2 βελάκια πάνω κάτω.) Τι είναι αυτό? τα δεδομένα μου είναι κλειστά. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Theodore: “Καλημέρα, μετά από 10 περίπου μέρες λειτουργίας με την arwma 7.9.21 όλα δουλεύουν πολύ καλά εκτός από την κατανάλωση της μπαταρίας που είναι πολύ μεγάλη (με ιδια χρήση), και κατά την χρήση του τηλεφώνου αυξημένη θερμοκρασία (ομιλία, σερφαρισμα κ.τ.λ.) Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εμένα παντός μου πάει 2 μέρες περίπου Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αμ ΔΕΕΕΕΕ . Δεν ειναι υποκειμενικο. Οταν παταει και ξαναπαταει η γυναικα μου το κουμπι για να δει βιντεο και μου ριχνει καντιλια γιατι κολαει απο τοτε που πειραξα το κινητο της για καλητερο .... δεν ειναι υποκειμενικο. Του εκανα μια καθαρη εγκατασταση τωρα. Αντε να δουμε. Αν εχει ξανα κοληματα θα το γυρισω σε καμια stable 8 miui η την τελευταια ΧTRV 8 miui . Eσενα πια ειναι η γνωμη σου.
-
μετά από την τελευταία ρομ άρωμα που έχω βάλει βλέπω ότι οι σύνδεσμοι στο ιντερνέτ δεν ανταποκρίνονται άμεσος. κολάει. δηλαδή πατώ ένα βίντεο στο youtube και περιμένω αρκετή ώρα για να παίξει, σαν να μην το έχω πατήσει. . έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα ? όσο είχα ρομ με το 8 miui δεν είχα πρόβλημα . είναι τυχαίο? τι να κάνω?