Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 432.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Ευχαριστω πολυ. Συγνωμη αν ξανακανω αυτη την ερωτηση. Απο αρωμα 7,9,7 στην καινουργια wipe μονο το cash kai delvic?
-
Ειμαι μέλος VIP. Εχω KENZO & HENNESSY. Δεν εχω παραλαβει κανενα ZIP για ΟΤΑ UPDATE. Εχω βαλει και στα δυο την ΑΡΩΜΑ 7.9.7 . Δεν μου ειρθε καμια ειδοποιηση για την νεα ΡΟΜ, αλλα ουτε και οταν κανω ερευνα απο το UPDATE Της συσκευης βλεπω κατι. Κανω κατι λαθος?
-
τι ειναι η εσωτερικη μνημη ?
-
Φίλε saillok, δική μου γνώμη από προσωπική εμπειρία είναι ότι όποια ρομ και να βάλεις οι διαφορές στην διάρκεια της μπαταριάςείναι πολύ μικρές. (Πιστέψεμε έχω αλλάξει όλες τις ρομ που έχουν βγει εδω και δυο χρόνια περίπου στα κινητά μου ( HENNESSY & KENZO) σε ( UNOFFICIAL ,OFFICIAL. Κ.Τ.Λ.) Οι μόνες που κρατούσαν με διαφορά παραπάνω ήταν αυτές που είχαμε με ANDROID 5. Δυστυχώς βλέπω ότι , ότι και να κάνουμε όσο μεγαλώνει το android & το miui έχουμε πολλά και όμορφα καλούδια αλλά μικραίνει η ζωή …
-
3000 μπαταρια ?.......
-
Και εγώ έχω το κενζό και με την 8.5.3 δεν έχω το παραμικρό προς το παρόν. Βέβαια θα δούμε στην πορεία. Όσο αφορά το cloud, δεν είμαι σίγουρος αλλά πιστεύω ότι επειδή το backup έγινε με πρωηγουμενη Ρομ οι εφαρμογές είχαν πατήσει σε εκείνη και δεν πατάνε μετά καλά στην τωρινή. Επίσης και εγώ το έχα πιο παλιά το πρόβλημα, γι'αυτό το backup το χρησιμοποιώ πάντα αυτούσιο στην ίδια Ρομ. Αν πάει κάτι στραβά. Τα μόνο που χρησιμοποιώ πάντα από το backup είναι εφαρμογές τηλέφωνα σημειώσεις κτλ. Πλιν των ε…
-
Πολύ καλά όλα αυτά, μου αρέσει να βλέπω να ανάβουν τα αίματα . Τέλος πάντων να πω και εγώ την ταπεινή μου γνώμη. Πιστεύω ότι όλες οι μεγάλες εταιρίες μας έχουν βάλει στο τρυπάνι να παίρνουμε το τελευταίο γκατζετάκι που θα είναι 1-2 δευτερόλεπτα πιο γρήγορο από το προηγούμενο , να τα οικονομάνε και ξαφνικά μετά από 3-6 μήνες οοοοοο να έχουν κάτι που είναι 1 δευτερόλεπτο πιο γρήγορο..... Εγώ προσωπικά εδώ και μερικά χρόνια που σταμάτησα να παίρνω και εγώ τα τελευταία γκατζετάκια και να δίνω ένα κά…
-
γεια σας , πηρα ενα μεταχειρισμενο κενζο με MIUI GLOBAL 8.5 Σταθερ 8,5,3,0 (MHOMIED) Και θελω να το ξεκλειδωσω εκανα οπως ειναι αιτηση μου εβγαλε μηνημα για 72 ωρεσ αλλα εχουν περασει με το παραπανω . τι να κανω ? Επισης πηγα να βαλω κινεζικη dev και μου βγαζει το μηνημα οτι (you allow to flash the newest developer version puplished by MIUI forun from stable version only) Ti ειναι αυτο?